Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת מקרה בודד. לחבר שלי יש כזה חדש, ועד כה לא עושה שום בעיה.

סתם מזל רע.

אהה , ואם כבר במחשבים עסקינן: אני החלטתי לא להתקמצן על סיני וקניתי "מותג" , של LG (לפני יותר משנתיים).

התקלות היחידות שלי היו בלאי "טבעי" (המחשב דלוק רצוף כל עוד אני ער- 18 שעות ביום), והיבואן שירת אותי נאמנה, וגם תיקן דברים אחרים על דעת עצמו שלא כלולים באחריות. לא ארחיב על שירותו של היבואן לפני ובמהלך הקניה (פשוט אין מילים, מצויין).

אומר שאני מרגיש בטוח "לפתוח" למחשב את הצורה (זה באמת מה שאני עושה), והוא שורד, וגם אם לא, יש אחריות אמיתית.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין מה לעשות המושג "מזל רע" קיים בכל מקום.

זה קורה ברכבים גם כן, יש כאלה שקונים רכב והוא מושלם ותמיד יש אחד שנופל על רכב בעייתי שהכל לא עובד בו כמו שצריךץ

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לבחור - אם אתה שוקל את הדגם הפשוט של הXPS1330 - כל עוד אתה קונה אותו בלי המאיץ של NVIDIA אלא עם הX3100 של אינטל - שקול לקנות מקבוק - אותו מחשב מבחינת נתונים - קונפיגורציה חזקה יותר בפחות כסף (וכמובן - מריץ גם WIN ללא בעיה - למרות שאין סיבה אחרי שמתחילים לעבוד על לאופרד).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם בשביל לסבר את האוזן, במקום העבודה שלי רכשנו כ 40 מחשבים ניידים מסוג IBM X61 , אציין שבינתיים (כשבועיים אחרי) החזרנו 12 עקב בעיות בלוח\דיסק קשיח (מערכת הפעלה קורסת במסך כחול) , עד כה חזרו ארבעה עם לוח חדש, ואחד עם דיסק קשיח חדש.

אז ... גם אם מותג הוא אמין, כנראה שיש דפקטים !

פורסם

ליביו - הדגם שאני רוצה הינו 2.0/2.2 Ghz, מאיץ גרפי Nvidia GS 128, ו-2 גיגה זכרון.

המחשב הכי יפה שראיתי כבר הרבה זמן.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם כן - לך על הXPS , מחשב מצוין ויפיפה.

לך על אחד מדגמי ה2.2 - המעבד יותר חזק בצורה די נחמדה וההבדל (לפחות לפי NOTEBOOK CLUB) הוא בערך 200 ש"ח.

תשקול ללכת על הדגם היקר יותר http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330N-led.htm

למרות העוד כמה מצלצלים ש"נראים" ללא סיבה - ההבדל הוא במסך.

המסך הנ"ל הוא LED - חדש יותר טכנולוגית , דק וקל יותר , מואר טוב יותר ו"אוכל" פחות סוללה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מביקורות בחו"ל, אכן המסך דק יותר, אך ההבדל בתצוגה אינו עד כדי כך מדהים. בכל אופן, נראה לי שהפ'גטה שלי צריכה את ה-900 ש"ח האלו יותר מאשר המחשב...

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם אתה מוותר גם על זה וגם על זה לדעתי אתה עושה שטות.

מחשב נייד קונים לרוב פעם ב3+ שנים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

גם וגם?

כנראה שאני לא אלך על המסך המשודרג, בגלל שהביקורות, למרות שאמרו שהוא אכן איכותי, אינו בהכרח שווה את התוספת. ראיתי את המחשב כשהוא מצוייד במסך "רגיל", ולא הרגשתי שחסר משהו.

על מה עוד חשבת שאני מוותר?

כשאמרתי 900 ש"ח, הכוונה הייתה לעלות שדרוג המסך.

נ.ב

אוקיי, בדקתי באתר, 700 ש"ח...

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אלא אם אתה מחפש במיוחד נייד עם מיסך קטן - אני לא רואה במחשב הזה משהו ששווה 8500 ש"ח.

למעט המעבד - אין כאן כלום

לא כרטיס מסך

לא דיסק קשיח גדול במיוחד ורק 2 יציאות USB

רק להשוואה - הDELL 1720 עולה 100 ש"ח יותר ועולה עליו בכל פרמטר

מסך 17 ברזולוציה של 1200 על 1920

6 USB

כרטיס מסך 8600 GT עם 256 מגה זיכרוןס

2 דיסקים קשיחים של עד 250 גיגה כל אחד ועוד.

פורסם

CEYAL כמה הערות:

1) איך אתה משווה מחשב THIN & LIGHT 13" למחשב 17" במשקל 3.5 קילו לפני סוללה?

2) הXPSים פשוט ברמה יותר גבוהה מהINSPIRION

3) אין מחשב נישא 13" עם משהו יותר מ8400GS

4) תנסה אתה להסתובב עם מסך 17"!

ככל שמחשב נייד קטן וקל יותר - הוא עולה יותר (ובמקרה הזה גם יהיה בעל חיי סוללה ארוכים בהרבה - מכיוון ששניהם משתמשים באותו גודל סוללה , רוצה לנחש מה "אוכל" יותר סוללה?)

שלא לדבר שהוא עוד צריך לשדרג שם את הזיכרון והמערכת הפעלה.

בקיצור , להציע 17" כתחליף ל13" זה קצת מגוכך.

זה כמו שתגיד למשהו - רגע אל תקנה מיני - תקנה RAV4 כי הם עולים כמעט אותו הדבר.

או יותר טוב - אל תקנה מיני ישנה - קנה קאפריס קלאסיק - יש שם יותר פח ומנוע יותר גדול.

(בא נגיד שמבחינתי - עם זה שאני גם נייד עם המחשב שלי - אחרי הרבה ניסיון עם ניידים - גם 15" לא הייתי מוכן לקחת איתי להסתובב - 13" זה הגבול מבחינתי גם אם מדובר בוויתור כלשהו על כרטיס מסך)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, כבר הערת את מה שאני התכוונתי להעיר

המחשב הוא בעיקר ללימודים, ואולי קצת למשחקים בתקופות שאין לחץ (עם עבודה, לימודים לתואר כפול, וחברה, אין הרבה רגעים כאלו). הנייד שהחזרתי היה 15.4, ובאמת שלא היה נוח לסחוב אותו לכל מקום, מה שבסופו של דבר גרם לי להשאיר אותו בבית רוב הזמן.

הXPS עונה על דרישות הביצועים (טוב יותר מרוב ה15.4 שמצויידים בכרטיס גרפי של 128, בעיקר הודות לעובדה שהכרטיס שלו הוא DDR3), עונה על דרישות הגודל, ובהחלט על דרישות העיצוב.

אם היה מדובר על מחשב לשימוש ביתי ברובו, הייתי כבר קונה את ה-XPS 1530.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ליסיו ויבין

שכחתם לקרוא את השורה הראשונה שלי

אלא אם אתה מחפש במיוחד נייד עם מיסך קטן - אני לא רואה במחשב הזה משהו ששווה 8500 ש"ח.

ברור שאם המחשב מיועד להתנייד ולא כתחליף לשולחני - המשוואה מתהפכת.

ד"א

אם אתה מחפש את שיא הביצועים - תקבל אותם ב XPS 1730.

• תוכן חדש...