Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס שנתון 2002-2004, מבקש עזרה.

Or_s
שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב לנהג צעיר במחיר 40-45 אלף שקל, ומצאתי שיונדאי גטס עונה על המחיר בשנתון די גבוהה,

רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב?, האם הוא אמין? האם הוא מאבד הרבה מערכו בכל שנה שעוברת וכדומה?.

אשמח לקבל המלצות לרכבים נוספים בתקציב שלי, תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי מבזבז 45K על גטס. רכב לא נוח בכלל, נותן תחושה שהוא מתפרק תוך כדי נסיעה וצריכת דלק גבוהה מאוד.

אז על מה כן היית מבזבז כזה סכום? אני אשמח לעזרה, כי אני כבר אובד עצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי גטס -רכב אמין. עם כל השאר (נוחות, צריכת דלק) אני מסכים. תחושה שהרכב מתפרק? לא היתה לי.

במחיר הזה ושנתון גבוה אין הרבה אפשרויות. אני הייתי מעדיף יונדאי אקסנט מאותם השנים. לפחות אין לך תחושה שאתה נוסע בתוך מכונית צעצוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז על מה כן היית מבזבז כזה סכום? אני אשמח לעזרה, כי אני כבר אובד עצות.

למשל, פונטו ספייס ELX 2002-2003 .

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למשל, פונטו ספייס ELX 2002-2003 .

אני מעוניין ברכב אוטומתי, ביקרתי במס' מגרשי רכב(טרייד אין) ללא מזל במציאה,

האמת שלא התרשמתי כ"כ מהפונטו ואני לא מתחבר אליה, אבל תודה בכל זאת .

מה דעתכם על מאזדה 323?

אני חייב לסיים את עניין הרכישה בקרוב ואני אשמח להמלצות נוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דייהטסו סיריון 1300 אוטומט מודל 2002

פז'ו 206 5 דל' מודל 2001

שני הרכבים הנ"ל לפי מחירון לוי יצחק כ 47K. כמובן בקניה מורידים קצת ומגיעים לתקציב שלך ושניהם עולים על הגטס בכל פרמטר (הסיריון-גם מנסיון אישי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דייהטסו סיריון 1300 אוטומט מודל 2002

פז'ו 206 5 דל' מודל 2001

שני הרכבים הנ"ל לפי מחירון לוי יצחק כ 47K. כמובן בקניה מורידים קצת ומגיעים לתקציב שלך ושניהם עולים על הגטס בכל פרמטר (הסיריון-גם מנסיון אישי).

אני ממש לא אוהב פז'ו 206, והדייהטסו ממש לא תתאים לי מבחינת מראה וכוח, תודה רבה בכל זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגטס האוטומטית- תספק לך אמינות- ותו לא!

רכב להגיע מ- A ל- B.

צריכת דלק- הגבוהה בקבוצתה!

ביטחות- נמוכה, עד כדי כך שדגם הליסינג (GLF) אינו מצוייד במערכת ABS אלמנטרית!

נוחות- זוועתית.

אופציה טובה בהרבה תיהיה פיאט פונטו ספייס בעלת גיר רציף וחסכונית.

לסיכום- חפש לך רכב אחר, גם במחיר של ירידה בשנתון.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבקש המלצות לרכבים תחת תקרת התקציב שלי, מאחר ואני פשוט לא מבין וכו',

אני מחפש מכונית אמינה, שנראית טוב, ובעלת ביצועים סבירים, אני עדיין תלמיד ואני אתגייס לקראת סוף 2008, אני אשתמש ברכב גם בתור חייל, אז אני אשמח לקבל הצעות, תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופיאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם ( למשל פוקוס, רכבי אופל בד"כ)

מכיון שהתקציב שלך לא גבוה, עדיף שתחפש רכב עם גיר ידני ותימנע מאפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גטס? לקנות מהכסף שלך? למה? :roll::roll::roll: לא נוח, לא בטיחותי, לא כלום. אה, כן.. זז מהר יחסית אם מייצרים המון רעש בעזרת הדוושה הימנית. ואלו עוד הדברים הטובים שיש לי לומר עליו.

אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין אותי לכמה מהמגיבים כאן היתה גטס - אני מוכן להמר של 0.

אני מחזיק בגטס 2004 ידנית כבר כשנה ושליש, במהלכן עשיתי כבר כ25,000 ק"מ. הרכב אמין (בינתיים אף תקלה, וזה גם מה ששמעתי עליו), צורך כ1 ל12 בממוצע למשולב.

הייתי חוזר על הבחירה בלי לחשוב פעמיים - במחיר סביר אפשר לקבל רכב חדש יחסית, מה שגוזר אמינות גבוהה עוד יותר. אני קניתי אותו לפני שנה ב50,000 כשהוא עדיין היה באחריות. אני מניח שכיום בסכום המדובר אפשר לקנות גטס 2005 במצב מצוין.

וכרגע הערות מניסיון לא אישי (אני מדגיש שלא ניסיון שלי, אלא חברים ומכרים בלבד - מול התגובות של הקודמים, שאני בטוח שמעולם לא נהגו על גטס), זה שלא הייתי קונה פיאט no matter what. לידידה שלי (שגם קנתה גטס מאותו שנתון) היה פיאט אונו, והזכרונות שלי היה בעיקר שהיא פחדה להביא אותו כשנפגשנו, כדי שהוא לא יתקע - ולחבר טוב אחר (שותף שלי) היו במשפחה שתי פיאט בראבה(בנות כ8 שנים). מאחת הם נפטרו, ובנוגע לשניה - הם מפחדים לסוע יותר מדי רחוק מהבית, לא להתקע (היו כבר כמה סיפורי תקיעה משעשעים - בד"כ בזכות תיבת ההילוכים המאוד איכותית, שתיקון שלה יעלה יותר מהרכב כולו).

אז - אם מה שאתה מחפש זה רכב אמין וזול במחיר סביר - הגטס הוא מה שאתה צריך. אין לו 'פוזה' , אבל הוא יביא אותך מנקודה א' לב' - בלי לעצור במ' (מוסך) באמצע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אמרת שונה מכל האחרים בנוגע לגטס?

אמינות-כולם אמרו שהרכב אמין.

צריכת דלק-אתה אומר שברכב שלך שהוא עם גיר רגיל 1:12 .זאת צריכת דלק גבוהה לאוטו קטן שמתאימה למשפחתי עם גיר רגיל.

3 שבועות עם גטס גיר רגיל הספיקו לי כדי למדוד צריכת דלק ולהתרשם מחוסר נוחות ולהרגיש כמו באוטו צעצוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...