Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מנסה לחסוך אז קח את הCVR בתיבה האורנגלית שלהם יעלה לך פחות מL7 אחד

אם אתה מחפש קצת יותר איכות ומוכן להשקיע קצת יותר אז הL7 יהיה יותר טוב

לגבי מונו לא יודע מה איתך אני מכור למגברים של רוקפורד ולך ההמלצה שלי היא ROCKFORD 1000.1 bd

מגבר מפלצת (אני לא מזמן התחדשתי לי באחד כזה והוא פשוט קולע בידיוק למטרה שלי) ב4 אום נותן 500 rms

ובשני אום נותן 1000rms וכמו שידוע לך רוקפורד בחיים לא נותנים את מה שמוצהר אלא לפחות 10% יותר!

אני לא מאמין שתמצא מגבר כזה חדש במחיר שאתה מחפש (700 שקל נכון?!) אבל אני מאמין שאם תגדיל קצת את התקציב אז תוכל למצוא אחד יד שניה במצב טוב

שיהיה לך בהצלחה

אפשר קישור למגבר? ישראלי בבקשה

פורסם

ועם יש מגבר שיכול להחזיק גם קומפוננט קידימי,של מורל פלוס(550 שקל) אז אני ישמח,

או מונו באיזה 1000 שקל פלוס מינוס ומגבר שתי ערוצים ב500 פלוס מינוס

פורסם
אז? מה. עם הוא 750W RMS. וזה 1000W RMS?

ומה קורה עם נצילות? תיבה? רזוננס? תידרי תגובה?

וL7 בתיבה אטומה. (נפח כמו של דר אורליק.) הסאב פשוט מנגן יפה.

וL7 זה סאב לא רק לחפירות. בכיוון נכון.. ותיבה טובה והגברה איכותית. יהיה סאב מצויין. (מדוייק. חזק. נמוך. מהיר. ובעיקר פאנצי)

נ.ב.

כמובן מדוייק יותר מהפיוניכס הזה.

אז תפסיק לחפור שטויות

דבר ראשון לא אמרתי שהפיוניר יותר מדיוק אלא יותר חזק

דבר שני יצא לי לשמוע את הL7 בתיבה אטומה והוא נשמע טוב ויחסית מדוייק אבל פותח השרשור לא מחפש דיוק(אם ההית שם לב לזה..) אלא עוצמה ולכן המלצתי על הCVR

אז תקרא טוב לפני שאתה רושם "תפסיק לחפור שטויות" !

שיהיה יום טוב

אורן

(נ.ב זה לא נאמר מתוך כעס או משהו אלא פשוט להבהיר את דברי אם הם לא הובנו נכון)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אפשר קישור למגבר? ישראלי בבקשה

תראה מיכוון שאתה צריך מגבר חזק והתקציב שלך נמוך עדיף שתלך על יד שניה ומה גם שמתי לב שמוכרים כאן באתר מגברים שמתאימים בול בישבילך אז תעשה חיפוש פה באתר וגם ביד שניה ואני בטוח שתמצא מגבר טוב

המלצה שלי תחפש איזה מונו של היפוניקס או רוקפורד או סיירה יש עוד רשימה ארוכה לכן תחפש מגבר לפי הצרכים שלך

בהצלחה

אורן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
דבר ראשון לא אמרתי שהפיוניר יותר מדיוק אלא יותר חזק

דבר שני יצא לי לשמוע את הL7 בתיבה אטומה והוא נשמע טוב ויחסית מדוייק אבל פותח השרשור לא מחפש דיוק(אם ההית שם לב לזה..) אלא עוצמה ולכן המלצתי על הCVR

אז תקרא טוב לפני שאתה רושם "תפסיק לחפור שטויות" !

OK. אז שתדע שאני קורא לרוב פעמיים הודעה שאני הולך להגיב עליה למקרה שאי הבנה. אבל אתה כותב שטויות.!

הL7 יותר חזק! מהפיוניר. ותהיה בטוח שL7 בתיבה פתוחה וגדולה. יתן הרבה יותר מ2 CVR. (למרות שהם 400W כל אחד וזה "רק 750")

שיהיה יום טוב

אורן

(נ.ב זה לא נאמר מתוך כעס או משהו אלא פשוט להבהיר את דברי אם הם לא הובנו נכון) הם הובנו נכון. הם פשוט לא נכונים

תשמע. לכל אחד יש מה ללמוד. וגם לי. ויש המון מעבר לנתונים. של RMS. וכו.

ולפותח השרשור.

איזה רכב יש לך?

איזו מערכת חשמל יש לך?

כי לתת 800W RMS לסאב צריך כוח. ומצבר רגיל לא יתן את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 08

ולא שידרגתי את מעכרת החשמל, יש צורך בכך? עם כן במה?

2.יש אפשרות לחבר מצבר נוסף בבגז'? ואיך מחברים את האלטרנטור למצבר הנוסף עם אפשר ,

פורסם

הL7 יהיה יותר חזק.

מצבר רגיל! אסור שיהיה בתוך הרכב. רק מצברים אטומים מותר.

תחפש על 3 הגדולים. אלטרנטור תמיד טוב להגדיל!

איטום יוסיף לך המון! וישפר פלאים את הסאונד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מצבר רגיל 55Ah רגיל של שנפ (זרם התנעה 320A) מסוגל לתת 3000W ל5 שניות, (צריכה של סטרטר).

אז 800W זה קטן עליו, מה שאנחנו באמת רוצים להשיג זה 800W במינימום 14V ליעול מקסימלי של המגבר.

כמו שאתה יודע ככול שהמתח גבוה יותר ככה התפוקה של גדולה יותר.

וכשמדברים על 14.4V לא מעניין כמה מצברים ברכב, יכול להיות גם מצבר 40A צריך אלטרנטור בריא, הכמות של המצברים זה אך ורק הספקת כוח כשהרכב כבוי, כאשר הרכב דלוק אנחנו צריכים מקסימום כוח מהאלטרנטור.

אלטרנטור של 90A יעשה את העבודה עם הספק כזה.

תמיר

• תוכן חדש...