Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות קרייזלר C300 מאוטו דיל ואני מבקש חוות דעת על האוטו ועל אוטו דיל

איך האוטו?

אמינות?

פאר?

איבזור?

בטיחות?

ואוטו דיל?

הם אמינים?

כדאי לי לסמוך עליהם?

פורסם

לא להתקרב!!!

האוטו הוא מאוד מפואר, מאוד מאובזר ובטיחותי.

אחזקה מאוד יקרה, חלקים יקרים, תצרוכת דלק גדולה מאוד.

אבל למי שקונה רכב כזה כל היוקר לא חשוב, בטוח יש כסף לחלקים, לאחזקה ודלק.

לא להתקרב.

אוטודיל מוכרים כל רכב, אבל כל רכב מעל למחירון

הם ימכרו לך את האוטו ב 30K-60K יותר.

שלומי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

דווקה אני קניתי מהם אוטו לפני שבוע בהרבה מתחת למחירון.

צריך לדבר עם איש מכירות שלהם, אם תראה שאתה רציני, תאמין לי תוציא מהם רכב במחיר שאף בן אדם פרטי לא יוכל להתחרות בו.

הם חייבים להעיף את המכוניות כמה שיותר מהר, מגרש שלהם ממש שלא

פורסם

איזה שטויות "אוטו דיל מוכרים רכבים מעל המחירון" מה אתם מטעים אדם, אם אתם בכלל לא יודעים ואין לכם ביסוס לדברים אז אל תגיבו.

תן לי להסביר לך בתור אחד מהמערכת של אוטו דיל קודם, כל יש מחיר מחירון לרכב ואחרי זה יש מחיר מבצע של אוטו דיל ולכל אלה שאמרו שאוטו דיל מוכרים מעל המחירון אני רוצה הוכחה לכך.

יניב

פורסם
אני מתכוון לקנות קרייזלר C300 מאוטו דיל ואני מבקש חוות דעת על האוטו ועל אוטו דיל

איך האוטו? האוטו מפנק ונעים עם מנוע בריא שיודע להטיס בנינוכות את הנהג הוא מרווח ניראה מיליון דולר.

אמינות? האוטו אמין יחסית לא שמעתי שום מחלות על הרכב או בעיות כלליות שיש לו.

פאר? הרכב שייך לסגמנט הפאר כך שהוא מתחרה בBMW סדרה 5 ובמרצדס E CLASS אבל המחיר שלו רכישה יותר אטרקטיבי מהמתחרות שלו.

איבזור? מאובזר מהפגוש הקדמי ועד הפגוש האחורי בכל הג'אדטים העור שיש בכל מקום המאגוני שיש בקונסולה הקדמית וכ'ו.

בטיחות? הרכב זכה ב-5 כוכבי בטיחות במבחני ה-NCAP האירופיים

ואוטו דיל? אוטו דיל הוא הטרייד אין הרישמי של חברת צ'מפיון מוטורס אודי פולקסווגן סיאט וסקודה ומחזיק כמה סניפים בארץ בבני ברק בירושלים ובחיפה.

הם אמינים? אם אני אומר לכך שזה ישמע לאנשים שאני משוחד אבל הם אמינים ויש לך על מי לסמוך כי אוטו דיל לא מהיום הוקמה.

כדאי לי לסמוך עליהם? שוב פעם אוטו דיל היא חברת טרייד אין שלא הוקמה אתמול אלא שנים עם קהל לקוחות שהם חוזרים כל שנה שנתיים ומחליפים את הרכבים שלהם מתוך אמון בחברת הטרייד אין אוטו דיל.

ועוד דבר אתה רשאי לקחת את הרכב לבדיקה באיזה מכון שתרצה.

עניתי לך באדום

יניב

• תוכן חדש...