Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעשות טיפול אחרי 7,000 ק"מ ? לי כל הזמן אמרו (גם מארק אמר לי פעם) שיש צורך לבצע טיפול אחרי 10,000 ק"מ ולחלופין אחרי שנה - לפי המוקדם מבין השניים. יש לך איזה הוראת יצרן שאתה יכול לצרף בעניין ??? (אני יד ראשונה על האוטו וזה מה שאמרו לי שקניתי אותו, בנוסף נדמה לי שגם בספר רכב כתוב שתנאים קשים מומלץ לעשות טיפול כל 7K). מה שכן ,עם הזמן איכות השמנים השתפרה עד מאוד ועל כן ,לדעתי לפחות, אפשר כיום לעשות טיפול כל 10K)

למה בסוג המנוע שלי יש התחמצנות מוקדמת ? (טמפ' עבודה של המנוע)

סוג השמן שלי זה שמן סינטתי של צמפיון - האם זה לא שמן טוב ? (אם זה אכן שמן סינטתי מלא של "מוביל" אז זה שמן מצווין. חשוב רק לוודא שזה השמן הזה)

לעניין צריכת הדלק המעט גבוהה שלי:

אין לי ריח של ביצים מסריחות מהאגזוז; איפה נמצא בידיוק החיישן למדה ברכב שלי ?(החיישן נמצא על סעפת הפליטה בחלקה התחתון ביותר) ואיך אפשר לבדוק אם הוא מקולקל או לא ? (ע"י חיבור למחשב, או לחילופין להוציא ממנו גרף פעולה)

המחוג של המד טמ"פ עומד באמצע אחרי כמה דקות כשהרכב מתחמם (גם בנסיעה עירונית וגם בנסיעה בין עירונית) (אז הטרמוסטת אצלך עובד באופן תקין);האם הפילטר ששמים בצמפיון הוא לא מספיק טוב ? האם ידוע לך באיזה סוג פילטר הם משתשמים ?(MANN מייצרים את הפילטרים לקונצרן)

איך אתה מודד את צריכת הדלק?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוטוס, את צריכת הדלק שלי אני מודד ע"י זה שאני ממלא תנק מלא, נוהג להנאתי עד שהטנק מגיע כמעט לפס האדום ואז אנ מתדלק. בתחנת דלק אני רואה כמה ליטרים של דלק תידלקתי, ואני רואה כמה קילומטרים עשיתי מאז התדלוק הקודם ואז אני מוצא כמה קולומטרים עשיתי על כל ליטר.

בכל הקשור לצריכת הדלק:

אז לדעתך הבעיה בחיישן למדה ? מה עלותו של חיישן למדה - האם יש לך צילום של חיישן למדה ? האם י לך צילום איפה בידוק הוא נמצא (ניסיתי לחפש אותו מתחת לאוטו ולא מצאתי) ?

אמרו לי גם שייתכן שבעיית צריכת הדלק של 1 ל-6 תיתכן גם בשל בעיה חיישן טמפ' - האם לאור העובדה שהמחט של הטמ"פ בספידומטר נמצאת כל הזמן באמצע לא מעידה עלח זה שחיישן הטמ"פ תקין ? איפ נמצא בידיוק חיישן הטמ"פ ?

האם יש למישהו תשובות לשאלות הללו ?

פורסם

ניקוי סעפת היניקה לא יעזור לך.

סעפת היניקה במכוניות עם הזרקת מונו (כמו אצלנו) ,מתנקה לבד בעזרת אדי הדלק שזורמים בה.

החיישן חמצן- נמצא בצד התחתון של סעפת הפליטה. (תכנס לבדיקה ממוחשבת על מנת לבדוק את תקינותו).

אני מאמין שהרכב שלך לא היה עובר טסט במידה והחחישן חמצן שלך היה תקול, אבל שווה לבדוק.

החיישן טמפ' נמצא על הפלאנג' של היציאה לרדיאטור מהמנוע.

אני לא חושב שהחיישן שלך דפוק, מכיוון שהטמפ' שמופיע אצלך ברכב תקינה.

תנסה לבדוק האם מערכת הפליטה שלך סתומה.

בכללי כדי לך להכנס לבדיקה ממוחשבת.

Oxygen Sensor Install.pdf

IMG_3297 מיקום חיישן חמצן.jpg

IMG_3298מיקום חיישן טמפ'.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...