Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה כחודש שאני מנסה להשיג נסיעת מבחן על מאזדה 3 2.0 סמ"ק ופורד פוקוס גם 2.0 סמ"ק

ובכל פעם שאני מתקשר לסוכנויות הם טוענים שהרכב לא הגיע אליהם ואולי הוא יגיע שבוע הבא

ובכלל הם ממליצים לי לבוא ולתת להם מקדמה של 2000 שקל ואני יכול לבטל אותה מתי שאני רוצה(בלי דמי ביטול)

האם פה איזה תרגיל מסריח?

בכל מקרה אני לא הולך לחזור על הטעות כשרכשנו את הרכב הקודם ולרכוש ללא נסיעת מבחן

אשמח באם תוכלו לייעץ לי מה ניתן לעשות בנידון ולמי עלי לפנות

מעוניין מאוד ברכישת אחת משתי המכוניות והסוכנויות לא מאפשרות לי לבצע זאת

לתשובתכם העניינית אודה

תודה מראש

יוסי

פורסם

יוסי שלום, קודם כל , בטלפון כמעט ולא תוכל לסגור דבר, סע לסוכנות ותראה להם שאתה מעוניין, ותגיד במפורש , אני לא קונה , מזמין לפני שאני נוסע נסיעת מבחן, תוך חמש דקות יביאו לך אוטו , מניסיון . אבא שלי נסע על ה A6 של בעל הסוכנות, ואני נסעתי על הונדה אקורד , של האיש מכירות , אל תשכח שאתה לקוח ומשלם סכום כסף די נכבד . תאמין לי שאם ירצו , יעצרו מישהו ברחוב שתיסע על האוטו שלו כדי שימכרו לך . רוצה דוגמא , חבר שלי לפני שנה קנה גולף , ופעם התקשרו אליו , הביאו אותו מהבית , כדי להראות למישהי איך הצבע יושב על האוטו (היה לו צבע מיוחד ירוק אפור).

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

שלום רב,

לצערי הייתי בשתי הסוכנויות (של מאזדה ושל פורד)ואמרתי להם אני רוצה לסגור עסקה וללת מקדמה של 2000 שקל

אבל הם עונים לי בצער רב-אין לנו את הרכב!!! כמה שדיברתי שאני רציני ורוצה לסגור הם היו עובדי עצות

הדבר היחיד שהציעו לי שוב היה לסגור מקדמה

חשוב לציין שהרכבים של 2008 עדיין לא הגיעו לסוכניות ולכן בכל זאת יש צורך לתת מקדמה אז כנראה שהם לא מספיק לחוצים

אולי אני ימתין לינואר ואז הם יראו פיזית את המכוניות ויבינו שהמטרה שלהם למכור

חוץ מזה אני שם לב לתופעה חדשה!

כל מיני תוספות שונות במחירים מפוצצים והסוכניות לא נלחמות בינהן כלומר לא מציאות לך איזו תוספת מתנה או משהו על החשבון

אני זוכר שכשאני קניתי את הרכב הנוכחי הורידו לי את המחיר(אני לא מצפה להורדה במקרה הזה שהדגמים עוד לא הגיעו לארץ) הוסיפו לי הרמת שמשות אזעקה, רדיו דיסק כל מיני דברים

ופה אתה מגיע לסוכנות והדבר היחיד שמציאים לך הוא לסגור מקדמה על רכב שלא נסעת בו ממש חוויה

פורסם

יש כמובן בעיה של מראה או תפיסת המשווקים.

הם לא תמיד יתנו אותו יחס כלפי אנשים, זה דבר ידוע.

אדם שנראה רציני, אמיד, עלול לקבל יחס טוב יותר, מבחור שנראה צעיר, שהגיע ל-"בזבז" את זמן המוכרים.

זה מביך, מרגיז, ואמיתי.

פורסם

אחרי שהיינו במצב שלך, לא הסכמנו לקניה ללא נסיעת מבחן.

העובדה היא שהיינו כמעט סגורים על B4 ואחרי נסיעת מבחן הבנו כולנו שזה לא זה ובסוף יצאנו עם לאון.

בדרך עשינו נסיעות מבחן על הגולף TSI והג'טה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למאזדה לוקח המון זמן עד שהם מארגנים רכב מבחן- מנסיון.... (צ'מפיון הרבה יותר טובים בקטע הזה....)

פורסם

wazars3 היקר,

באמת שאני לא יודע איך נראה קונה רציני, אם אני ואבי בן ה-55 נכה 100% מגיעים לסוכנות ומתעניינים לגבי הרכב ומחיר המס שלו נראה לי שזה רציני.

הסיבה היחידה שעולה לי בראש היא, שעדיין הסוכנויות לא קיבלו את המכוניות ולכן הם לא לחוצים למכור.

כולנו מכירים את החודשים לפני כניסת שנתון חדש, הם מורידים דרסטית מחירים, מחלקים תוספות בלי הכרה ועוד.

אני בטוח רוכש את אחת מהמכוניות הנ"ל כך שהסוכנות הראשונה כנראה תזכה במכירה.

אני רוצה לראות שיקראו לי אחרי שרכשתי רכב חדש להראות ללקוח שהם רוצים למכור לו!

פשוט בושה לסוכניות במידה וסיפור זה אכן נכון

• תוכן חדש...