Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבו של חבר שלי מסוג סיאט איביזה 1.4 גיר רגיל שנת 2007 שוכב כבר חודש וחצי במוסך עקב גיר שהלך.

הטענה של המוסך שהגיר לא הגיע עוד מגרמניה מהסיבה שהוא כלל אינו קיים בגרמניה ויש לייצר אותו במיוחד.

בינתיים הרכב שוכב במוסך כבר חודש וחצי.

חבר שלי מעוניין לתבוע את המוסך ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה זמן מותר למוסך להחזיק ברכב חדש במוסך?

בשביל שתיהיה לחבר שלי עילה לתביעה משפטית.

תודה,

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם
הטענה של המוסך שהגיר לא הגיע עוד מגרמניה מהסיבה שהוא כלל אינו קיים בגרמניה ויש לייצר אותו במיוחד.

חשבתי שכבר שמעתי את כל התירוצים והשקרים של מוסכניקים, ושלא יוכלו להפתיע אותי.

אז חשבתי.

שחבר שלך ישאל אם את המתכת שממנה יבנה הגיר כבר כרו מהאדמה, כי אם לא, גם זה עלול לקחת זמן. כדאי שיתחילו.

פורסם

היבואן חייב להחזיק מלאי חלקי חילוף לרכב חדש.

כשעורך הדין של חברך יפנה אליהם בכתב, הם לפחות ידאגו לרכב חלופי עד לצמצום הפאשלה.

ואח"כ - עו"ד כבר יידע איך להמשיך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניתן רכב חלופי, אבל הוא נהג חדש ואין באפשרותו לנהוג ברכב.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם
שחבר שלך ישאל אם את המתכת שממנה יבנה הגיר כבר כרו מהאדמה, כי אם לא, גם זה עלול לקחת זמן. כדאי שיתחילו.

ארנון - יש לך טעות מרה !

השאלה צריכה להיות: "האם כבר נולד הילד, שכשיגדל יהיה כורה, שיכרה את המתכת מהאדמה - ממנה יבנו יום אחד את הגיר".

בנימה רצינית יותר - לדעתי זו עילה לדרוש את ביטול העיסקה והשבת מלוא התשלום בעבור הרכב.

פורסם

זה לא נקרא "רכב חלופי" כי הוא לא חלופי לעומת מה שהושבת.

אם אין להם במלאי אז שיפרקו מרכב תצוגה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אלון

אם האיביזה רשומה על שמו (ולא הוריו), הם צריכים לתת לו חילופי שמתאים לו.

מה צ'מפיון אומרים ?

Veni Vidi Vici

פורסם
אם אין להם במלאי אז שיפרקו מרכב תצוגה.

צודק, במילא לא נוסעים בזה. ואז כשיוולד כורה ברזל, יגיע לגיל 18, ילך לעבוד ויכרה את המתכת הדרושה לייצור הגיר, והגיר ייבנה בעבודת יד קפדנית של בונה גירים זקן העובד בבקתה במקום ציורי בהרי האלפים, יעמיס על סוסתו העייפה, ויביא לנמל שממנו בעזרת השם הגיר בסוף יגיע אל סוכנות סיאט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מאמין שמוסך של צ'מפיון אמר לך דבר כזה...:lol::roll::shock::evil::?:oops:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הדבר הכי נכון לעשות הוא לשלוח מכתב לייבואן ולהודיע לו על ביטול עסקה בשל הפרה יסודית ולדרוש את התשלום המלאה עבור הרכב בתוספת הצמדה וריבית בחזרה.

כמובן שהייבואן לא יתן את הכסף וזה כי הוא לא באמת יאמין שתלך לבית המשפט אבל אם ובמידה ותגיע לבית המשפט הסיכויים לביטול העיסקה והחזרת הכסף יהיה גבוהים ביותר. גם הלך גיר לרכב שעדיין באחריות יצרן וגם הם לא עומדים בחובה החוקית לשמור חלקי חילוף במלאי ולספק שירות לרכבים אותם הם מייבואים ארצה.

פורסם

ברכב חדש באחריות ששוכב כבר חודש וחצי במוסך היבואן וללקוח ניתנים תירוצים מטופשים (שאגב, יכולים להיכנס לספר השיאים של גינס) עוד לא נתקלתי בשנים שאני בפורום הזה.

אני חושב שאתה צריך לפנות לאמצעי התקשורת (עיתונות, טלוויזיה) ותראה איך הרכב חוזר אליך תוך שבוע גג מרגע הפרסום עם פיצוי נאה, או לגשת כבר עכשיו לתביעות קטנות.

• תוכן חדש...