Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לתומי לפני כמה ימים לאתר YNET ופתאום אני רואה את הכתבה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2792335,00.html

אני לא אדבר ספציפית על הנושא המדובר, למרות שהכתב ה*צונזר!!!* הזה :evil: הביא לי ממש את הסעיף עם הביקורת שלו.

אני רוצה לדבר על "מבקרים"; במיוחד מבקרי קולנוע, טלוויזיה ומוסיקה.

מי לעזאזל נתן לחבורה של פלצנים להחליט בשבילנו איזה סרט טוב, איזה תכנית כדאי לראות ואיזה דיסק כדאי לשמוע??? מבחינתי זאת חבורה של משועממים שכל מה שהם עושים זה במקרה הטוב ללכת לקולנוע ובמקרה הגרוע להוריד אלבום מקאזה ואז מעבירים עליו ביקורת; אבל חכו זה לא הכל, הם עוד מקבלים כסף על זה.

והסוג הכי גרוע הם לא אלה שצריכים להוציא את התחת המיופיף שלהם ל"בסיס האם" כדי לתת לעורך את הביקורת, אלא אלה שנכשלו בלימודי התואר בתקשורת וכותבים את הביקורת שלהם מהמחשב הביתי.

תחשבו על זה, אנשים השקיעו מיליוני, עשרות מיליוני ומאות מיליוני דולרים כדי להפיק סרט, תקליט או תכנית טלוויזיה, השקיעו את הנשמה שלהם. ואז בא מישהו ומחליט שזה לא שווה כלום.

אז שמישהו יגיד, לי מי מת ומינה את המבקרים למלכים???!!!

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

(כמעט) כל מילה - זהב. פרט לכך שאני לא ממש מסכים איתו שהמוזיקה השחורה גוססת.

הוא כ"כ צודק בקשר למוזיקה השחורה - ההיפ הופ. אני לא מוצא בה שום משיכה, חוץ משיר יפה פה ושם.

אני עם תגובה מס' 3.

8)

172

פורסם

אני מסכים איתו שכל השירים החדשים (ביונסה, אמינם, גיי זי, פאפ דדי וכל "הראפרים" הללו) לא שווים כלום. אבל שיקח דיסק של דרה וישמע אותו ואז יגיד אם זה לא מוזיקה טובה...

פורסם
תחשבו על זה, אנשים השקיעו מיליוני, עשרות מיליוני ומאות מיליוני דולרים כדי להפיק סרט, תקליט או תכנית טלוויזיה, השקיעו את הנשמה שלהם. ואז בא מישהו ומחליט שזה לא שווה כלום.

אז שמישהו יגיד, לי מי מת ומינה את המבקרים למלכים???!!!

תסלח לי, אבל מה זאת הבכיינות הזאת?

תפקידו של המבקר לבקר. אף אחד לא חייב להאמין למה שהוא כותב. אני גם יכול לכתוב שאני חושב שמוזיקה מזרחית זה חרא מזוקק (רק במילים יותר יפות) אבל מאות אלפי אנשים בארץ מתים על זה.

מבקר טוב (ותאמין לי שיש כאלו) יודע לנתח את האמנות בצורה טובה ולהעביר את הניתוח הזה לכתב. הסיבה שמבקרים קיימים היא - כדי שאני ואתה לא נצטרך להוציא את מיטב כספינו בשביל לגלות שמשהו הוא לא לרוחנו. אבל זה לא אומר שאתה חייב להקשיב למה שמבקר מסוים אומר. הם לא מחליטים בשבילך - הם מציגים לך את דעתם, בתור אנשים מנוסים בתחום. בדיוק כמו שכתבי רכב, שהם בסה"כ עיתונאים שמבינים במכוניות, מציגים לך את העובדות והדעות בנוגע למכוניות שהם בוחנים. גם להם אתה לא חייב להקשיב אם אתה לא רוצה.

ובנוגע לציטוט שלך למעלה - רגע, אם רענן שקד כתב שמיסי אליוט גרועה - אף אחד לא יקנה את הדיסק שלה? נו באמת...

אני בטוח שגם בריטני שפריץ משקיעה את הנשמה במה שהיא עושה - אף אחד לא קופץ להגיד שעשו לה עוול כי אמרו שהמוזיקה שלה זה זבל... מה זאת הנטייה הזאת להגן על הראפ כאילו כל הראפרים הכוכבים האלו ממש רעבים ללחם והם השקיעו את הנשמה שלהם בשביל שיהיה להם איך לפרנס את המשפחה...

אה, ובנוסף לכל - אני מסכים לכל, אבל כל מילה שהוא כותב. לדעתי זה פשוט עצוב, שהראפרים האלו מסמפלים קלאסיקות וצעירים חושבים שזה שיר מקורי שלהם. וזה באמת כל מה שנעשה בשנים האחרונות - סימפולים על גבי סימפולים של חומר ישן. מיחזור של שירים מלפני 10, 20, 30, 40 ואפילו 50 שנים. בזמן האחרון הם כבר אפילו לא מצליחים לעשות את זה טוב.

אין מה לעשות, הראפ גוסס מבחינה אומנותית. הוא עוד לא באדמה, אבל אם הוא ימשיך ככה - הוא יהיה בקרוב. לא שזה מפריע לו למכור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קח דוגמאות לא מעטות מענף הרכב לדורותיו:

נהגי מבחן/כתבי רכב הללו או קטלו מכוניות אלו ואחרות, אך כוחות השוק מושכות לכיוונים שנראים להם.

לעיתים הם מסכימים, ולעיתים הם עושים נהפוך הוא.

האם משהו יורד על הכתבים על שאינם קוראים את ה"שוק", כתברכב בדומה למבקר אומנותי מנסה להשריש תרבות שלדעתו(ועוד רבים כמותו) הינה התרבות הנכונה בכדי להרימה מעל פני הקרקע.

אינך חייב להסכים עימם, הנך יכול לצעוד עם ה"עדר"-זו זכותך,

אך זכותו המלאה של המבקר לנסות להאיר את דרכך ולהעיר לך על טעמך הקלוקל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מבקר לא זוכה לתפקיד בגלל עיניים יפות (חוץ מבמקומונים, שם ייקחו כל אחד). הוא צריך להפגין ידע ורקע בתחום, יכולת אנליזה וסינתיזה וכשרון כתיבה. אם הוא קוטל ז'אנר שלם או אפילו אלבום בודד, תהיה בטוח שהוא עושה את זה מפרספקטיבה של האזנה וניתוח של הרבה מאוד יצירות בתחום, אבל בסופו של דבר זו דעה. דעה מושכלת, אבל דעה אישית. אתה יכול להסכים איתה או לא להסכים איתה (אם יש לך נימוקים סותרים רציניים).

זה שאנשים הלכו והשקיעו והלכו עם ה"אמנות" שלהם, עדיין לא עושה מהיצירה מוצלחת, ולא מחסן אותה מביקורת. הרבה יצירות מושקעות מאוד מבחינת זמן וכסף יצאו חרא מבחינת איכות. כאן נכנס גם הקטע של כשרון. השקעה זה לא הכל.

ולסיום - המוזיקה השחורה של היום היא באמת תת רמה. מיחזור של מיחזור של מיחזור לטובת ילדי MTV. משהו כמו 99% מהיוצרים בז'אנר הזה הם חבורה של חרטטנים שמארחים זה את זה בשירים ועסוקים בללעוס דברים שכבר עשו לפני 20 שנה ולהלל את האגואים הנפוחים שלהם.

זה נראה כאילו היום בארה"ב, כל מי שלא מתקבל לכנופיה כי הוא אפס הולך ומקים לייבל.

פורסם

לפי דעתי המוסיקה השחורה האיכותית היתה בזמנם של דרה, סנופ דוגי דוג, וורן ג'י, נוטוריוס ב.י.ג, וטופאק האגדי...

המוזיקה השחורה היום הולכת בכיוון של ה-MTV, והיום יותר חשוב שהאמן יראה יפה, ירקוד יפה, עם כמה שיותר בחורות - כמה שיותר חשופות בשר...

היום זה הכל עניין של פוזה - כמו בישראל...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
לפי דעתי המוסיקה השחורה האיכותית היתה בזמנם של דרה, סנופ דוגי דוג, וורן ג'י, נוטוריוס ב.י.ג, וטופאק האגדי...

המוזיקה השחורה היום הולכת בכיוון של ה-MTV, והיום יותר חשוב שהאמן יראה יפה, ירקוד יפה, עם כמה שיותר בחורות - כמה שיותר חשופות בשר...

היום זה הכל עניין של פוזה - כמו בישראל...

הראל.

די, אני מנסה להבין ולא מצליח - מה כל כך אגדי בטופאק? סתם עוד ראפר מוצלח באופן סביר, שמת בנסיבות מסתוריות או לא כל כך מסתוריות, תלוי איך מביטים על זה. העניין הדבילי הזה של האדרה של ראפרים מתים יוצא מכל פרופורציה. בכל שיר שני של כל ראפר מהווסט סייד, האיסט סייד והאמוק סייד יש איזו הקדשה מפגרת בהתחלה או בסוף: "טופאק, מי מיין מאן אפ אין דה סקיי, מיי יו רסט אין פיס", או "דיס ואן איז פור ביגי, יו, יו, אה, אה"

רוני, יו, יו, ליסטן אפ מאדרפאקר, דוגי פיזל טלוויזל שמיזל מאניזל! :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, יו, יו, ליסטן אפ מאדרפאקר, דוגי פיזל טלוויזל שמיזל מאניזל! :p

:D:D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
...אני בטוח שגם בריטני שפריץ משקיעה...

בשבילך, בריטני ספירס.

איציק

מאז אותו סוף שבוע פרוע, שבו אני ובריטני קצת התפרענו יותר מדי, והיא זכתה לקבל (תרתי משמע) את הכינוי הזה באופן מילולי, אני מרשה לעצמי לקרוא לה כך. אני לא חושב שיש לה התנגדות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בשבילך, בריטני ספירס.

איציק

מאז אותו סוף שבוע פרוע, שבו אני ובריטני קצת התפרענו יותר מדי, והיא זכתה לקבל (תרתי משמע) את הכינוי הזה באופן מילולי, אני מרשה לעצמי לקרוא לה כך. אני לא חושב שיש לה התנגדות.

רוני

רגע, אתה לא במקרה בתול ? :roll::shock:

:wink:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשבילך, בריטני ספירס.

איציק

רוני

רגע, אתה לא במקרה בתול ? :roll::shock:

:wink:

איציק

אתה מתבלבל, בריטני היא בתולה. בתולה תמימה וחסודה. כמעט חרדית.

:twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...