Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחליף חברת שירותי דרך.

היום כבר יש כמה חברות בשוק, ואין מונופול של שגריר. יש חברות טובות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייצע וביקוש.

זה מה שהחברה הזו יכולה להציע לך, אתה משלם, לא מתאים לך אתה מוזמן לא להשתמש בשרותיה, ולחפש לך חברה אחרת שתספק לך את השירות בזמן קצר יותר.

ל'

החברה הזו יכולה להציע הרבה יותר רק שהיא לא רוצה כי היא לא שמה פס על הלקוח. אם נגרמה לך עוגמת נפש והחברה לא עמדה בהסכם איתך זה לא בושה לתבוע אותה. זה צעד צרכני פשוט וחכם שהגופים הצרכניים במדינה לא מתביישים להשתמש בו כמוך. זה רק יכול ללמד אותה איך להתנהג להבא. ואני שוב פעם חוזר, אם את תוותרי להם, הם ימשיכו לחרבן על הלקוח הבא שיכול להיות שוב פעם את או קרוב שלך.

פורסם

"החברה הזו יכולה להציע הרבה יותר רק שהיא לא רוצה כי היא לא שמה פס על הלקוח".

כל חברה המטרה הסופית שלה היא להרוויח כסף וכמה שיותר, וכל חברה יודעת שהכסף נמצא אצל הלקוח.

לא חושבת שיש להם מטרה להבריח לקוחות.

אם בחברה X יש 30 גררים ובחברה Y 50 גררים, אז מן הסתם שבחברה Y השרות יהיה יותר מהיר.

אתה עדיין לא יכל להכתיב לחברה לרכוש גררים נוספים או להעסיק עובדים, הדבר היחידי הוא שאתה יכל זה לבחור האם להשתמש בשרותים שלה או לעבור לחברה מתחרה.

הכל ביידיים שלך ובכסף שנמצא בכיס שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה לא יכול להכתיב לחברה לקנות עוד גררים? אם 1000 לקוחות יתבעו חברה (ותזכרי שנגרמה כאן עוגמת נפש ללקוח ואי-עמידה בהסכם) וגם יעזבו אותה לקינוח אז היא תלמד לקח ותשפר את השירות אבל אם נברח מבעיות ולא נתמודד איתן הן ישארו. מה שאת אומרת זה "אני אעבור לחברה אחרת ושאר חברי בפורום שאולי מנויים באותה חברה ימשיכו לסבול את אותו השירות". למה? אולי בחברה האחרת מדובר באותה מדיניות? אולי יש בעיה בכל השוק הזה?. גרמו לך עוול ולא עמדו בהסכם איתך. תתבעי פיצוי ואל תתני לאף אחד לחרבן עליך בגרוש.

פורסם
אני הייתי תובע אותם. רק אם אתה ואחרים יעשו זאת החברות ילמדו שלא כדאי להן לאחר. תצי שעה איחור זה הרבה זמן.

לפני שנתיים בערך, כשנתקעה לי הקסנטיה באיזה קיבוץ.

הזמנתי גרר בשעה 20:00 בדיוק.

חיכיתי חיכיתי, כל שעה התקשרתי לשאול וכל שעה בדיוק אמרו לי שהוא בדרך והוא צריך להגיע ממש תוך חצי שעה.

בשעה 2 בלילה הגיע הגרר (6 שעות) ו6 טלפונים למוקד.

ברור שהתעצבנתי, אבל אתה באמת חושב שיש לי זמן להתחיל להתעסק עם תביעות בגלל שהוא איחר?! אין לי עבודה?!

דלג הלאה, תפסיקו לנסות להרוויח משטויות.

מיותר לציין שאני יותר לא מוכן לעבוד עם שגריר, אבל זה הכי רחוק שאני אלך, מכאן ועד לתביעה, המרחק קצת גדול.

פורסם
למה לא יכול להכתיב לחברה לקנות עוד גררים? אם 1000 לקוחות יתבעו חברה (ותזכרי שנגרמה כאן עוגמת נפש ללקוח ואי-עמידה בהסכם) וגם יעזבו אותה לקינוח אז היא תלמד לקח ותשפר את השירות אבל אם נברח מבעיות ולא נתמודד איתן הן ישארו. מה שאת אומרת זה "אני אעבור לחברה אחרת ושאר חברי בפורום שאולי מנויים באותה חברה ימשיכו לסבול את אותו השירות". למה? אולי בחברה האחרת מדובר באותה מדיניות? אולי יש בעיה בכל השוק הזה?. גרמו לך עוול ולא עמדו בהסכם איתך. תתבעי פיצוי ואל תתני לאף אחד לחרבן עליך בגרוש.

ואם החברה לא יכולה להתרחב?

ואם אין לה תקציב להעסיק עוד עובדים?

אתה יודע מה זה להחזיק עסק בכלל? יש לך עובדים שצריך לשלם להם, סחורה, לקנות דלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי האישית מה שצריך לעשות זה להגיש מכתב מסודר לבעלי החברה, ולפרט את פרטי האירוע,

לציין במכתב שהיית מצפה לפיצוי מצד החברה על עוגמת הנפש שנגרמה לך.

תמיד אפשר להסלים את המצב, אבל לפני שמוציאים את הבזוקה, יש כלים ואפשרויות אחרות לפתור משברים,

לא צריך ישר לחפש את הקיצוניות.

אני מאמין שאם ינתן לך פיצוי קל על השרות הלקוי, עם מכתב התנצלות אתה תהה מרוצה (לפחות אני הייתי),

הגם שצריך להבין, שבעולם מתרגשים דברים, אולי היה בעיה והשירות לא היה אפשרי עקב פקק, או אלוהים יודע מה.

הגם שחוזה עם חברת גרר (בין אם טלפוני שהבטיחו לך שיגעו תוך זמן מסויים) או חוזה רגיל, יש יוצאים מן הכלל,

ואין פה קייס לתביעה של מאות אלפי שקלים, מדובר פה בעוגמת נפש, של המתנה ממושכת על המידה,

לדעתי לאחר פניה למנהל החברה, באם אין תגובה תוך 3 שבועות, אפשר לשלוח שוב מכתב, הפעם עם חותמת

של עו"ד, באם יש תגובה ופיצוי מתאים שנראה לך ראוי, מה טוב, באם אין תגובה,

גש לביהמ"ש לתביעות קטנות, ותבע את עוגמת הנפש שלך.

ובנימה אישית, אני לא רוצה חלילה להעליב או משהו, אבל לדעתי חבל על הזמן, והמשאבים, והעצבים שאתה מפתח

מהשירשור הזה, היה לך עוגמת נפש אין ספק, אבל מכאן ועד תביעה, טראראם, ואלה היסטור ... חבל על העצבים.

בהצלחה,

פורסם

ארז את ארז, לא מדובר פה על פרשת קצב. מדובר פה על תביעה קטנה שלא לוקחת הרבה מזמנכם וכל גרוש מזמנכם האבוד, אתם יכול לתבוע מחברת הגרירה.

נהגת שודים. חברה לא רוצה להתרחב? שלא תתרחב אבל שתפצה אותך על עוגמת הנפש ושלא תעבוד במרץ על גיוס עוד ועוד לקוחות מעבר ליכולת השירות שלה.

אתם כל פעם מסתכלים על התמונה הקטנה/המקרה הפרטי שלכם. תסתכלו על התופעה של מתן שירות אפסי ללקוחות כי היא קיימת ותנסו לעצור אותה והדרך היחידה היא רק דרך הכיס והזמן של החברות.

פורסם

דבר אחד אני כן נאלץ להגיד, וזה קצת נוגד את מה שליטל אמרה, למעשה שני דברים:

1. לחברת גרירה צריכים להיות דיי הרבה גרריסטים פרטיים "כוננים", שאינם עובדים של החברה. למעשה היא יכולה כלל לא להחזיק גררים. פה אין קשר לגדילה, אלא פתרון מיידי לעומס שאינו מחייב קניה של משאיות או העסקה של עוד אנשים.

2. יש בעיית חזירות קלה אצל הישראלי הממוצע, נכון, לא כולם, אבל רוב בעלי העסק ימכרו את הלקוח בשביל להרוויח עוד שקל בלי להבין כלל שהם קוברים את עצמם.

החזקת קבל"שים הוא פתרון מושלם לעומסים רגעיים. (לדעתי גם פתרון משתלם יותר באופן קבוע כמעט לכל דבר, אבל אין לזה קשר כרגע...)

פורסם
בשביל חצי שעה,אין צורך לתבוע,מספיק לכתוב מייל מחאה לשירות לקוחות ולהעיר אותם.

ואתה חושב שבמדינתנו ה"מתקדמת" זה יזיז למישהו? איפה אתה חי?. אתה מתעסק כאן עם אנשים שלא איכפת להם ממך אלא כמה רווחים הם הביאו לחברה.

פורסם

אני מגיע ממקום אחר קצת בנושא תביעות,

לדעתי, כל פוץ במדינה הזו (וסליחה אינני מתכוון בדברי לפותח השירשור) תובע על כל שערה שנפלה לו מהתחת.

בגלל זה בתי המשפט פה קורסים תחת עומס של תביעות מגוחכות.

לעניות דעתי, מקרים כאלו, צריך לבלוע, ולא להשתגע, מכתב קטן וזהו.

אבל כנראה שזה ההבדל ביני לבין אלו שתובעים.

נ.ב

אין לי שום דבר נגד או בעד תביעות, יש מקרים שיש לתבוע, אבל איפה חוט השני עובר ?

פורסם
ואם החברה לא יכולה להתרחב?

ואם אין לה תקציב להעסיק עוד עובדים?

אתה יודע מה זה להחזיק עסק בכלל? יש לך עובדים שצריך לשלם להם, סחורה, לקנות דלק.

ל'

ליטל, את נאיבית. אם חברה לא יכולה לעמוד בכתב התחיבות שלה אז אין לה זכות קיום או לחלופין היא צריכה לשנות את כתב ההתחיבות לפרק זמן גדול יותר שהיא כן תוכל לספק שירות במסגרת הזמן הנתון.

כל חברות הגרירה עובדות עם קבלני משנה הבעיה היא שקבלן משנה יעלה להם יותר כסף מאשר לשלוח גרר שלהם ואם אפשר לחכות שיתפנה גרר הם תמיד יבחרו באופציה הזו (כמובן אחרי שינסו לשלוח לך מכונאי)

או במילים אחרות כשאתה מזמין גרר תמיד תקצין ותנפח את הבעיהורוצוי אפילו בעזרת מונחים שהמוקדנית לא מכירה, תמיד בהרמה מלאה ולא על משקפים ולברר עם שולחים גרר שלהם או קבלן משנה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אין הרבה מה לעשות חוץ מלהחליף חברת שירותי דרך.

פעם הזמנתי גרר אחרי תאונת דרכים קשה שעברתי. ( הייתי מנוי ב: ממסי)

הרכב היה תקוע באמצע הכביש במחלף הסירה.

בסופו של דבר התייאשתי,בדקתי שאין נזילות כלשהן, ונסעתי עם הגרוטאה המעוכה עד הבית.

(בדרך נפתח לי המכסה מנוע , נאלצתי לעצור בצד, לעקור אותו ולשים אותו במושב האחורי).

בסופו של דבר הגיע הגרר למחרת בשעה 14:00 בצהריים! למרות שהתאונה קרתה ביום שלפני ב20:00 בערב.

וזה כי לא הטרדתי אותם טלפונית, כי הייתי עסוק בבדיקות בבית חולים.

אז הייתי ילד בצבא עם רכב ראשון.

היום לא הייתי מוותר להם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

כשאני הייתי נוסע בטרנט'ס למינייהם, הייתי מנוי רק במ.מ.ס.י

כשהייתי מתקשר,תמיד הגיע מכונאי תוך כשעה וסידר את הבעיה במקום.

הפעם האחת שהייתי צריך גרר בגלל תקלה, הוא הגיע תוך פחות משעה אחרי המכונאי.

בתקופה ההיא אי אפשר היה להזמין שירות ממ.ס.ס.י באופן מזדמן, רק אם אתה מנוי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...