Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בבעלותי ג'אסטי 1.2L (הזרקה). האוטו במצב טוב מאוד יחסית אבל לטעמי ולטעם עוד כמה אנשים ששמעו על זה, האוטו אוכל יותר מידיי דלק... הבנתי שהאוטו אמור לצרוך משהו כמו 1 ל15 כשהוא מטופל כמו שצריך, במצב הנוכחי הוא אוכל 1 ל10 בממוצע.

את האוטו קניתי לפני כחודש וחצי או חודשיים בערך.

כמו כן, הקלאץ באוטו חדש וצנרת האגזוז שבורה קצת ומרעישה ותתוקן מקרוב.

ביצועי האוטו מצויינים (יחסית למה שמצפים מאוטו כזה כמובן) ודיי הופתעתי ממנו לטובה בקשר לביצועים, אבל בנוגע לצריכת הדלק אני מעוניין לנסות לשפר את העניין.

מאיפה אתם הייתם מתחילים לחפש ולפשפש ומה יכול לעזור לי לשפר את הצריכה שלו?

תודה לעוזרים.

פורסם

ירד לעמוד השני ללא תגובות... בבקשה חבר'ה.. הנושא חשוב.

שאלה נוספת, למישהו יש מושג מה העלות של ניקוי מזרקים לרכב שלי?

פורסם

תודה לך.

נזילות דלק אני כימעט בטוח שאין. בקשר לניקוי מזרקים, יש למישהו פה מושג לגבי עלויות?

עוד משהו, יש מקום אמין ומומלץ (ושיתן מחיר סביר כמובן) באיזור רחובות?

פורסם

איך מדדת שהיא אוכלת 1:10, ומה אופי הנהיגה שלך, איפה אתה נוהג, האם אתה נוסע רוב הזמן עם משא/אנשים ברכב והאם אתה מקפיד להדליק את המזגן

הגיוני שבעיר עם מזגן ואם אתה לוחץ הרבה תצא לך כזו צריכה.

זה כמו שאני עם פונטו 55 מצליח להגיע גם לצריכה של 1:10 ומצד שני גם יכול לעשות 1:17

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איך מדדת שהיא אוכלת 1:10, ומה אופי הנהיגה שלך, איפה אתה נוהג, האם אתה נוסע רוב הזמן עם משא/אנשים ברכב והאם אתה מקפיד להדליק את המזגן

הגיוני שבעיר עם מזגן ואם אתה לוחץ הרבה תצא לך כזו צריכה.

זה כמו שאני עם פונטו 55 מצליח להגיע גם לצריכה של 1:10 ומצד שני גם יכול לעשות 1:17

מילאתי דלק עד הסוף, ואיפסתי את המד, בתדלוק שאחרי חילקתי את מס' הקילומטרים שנסעתי בכמות הליטרים שנכנסו למיכל.

אופי הנהיגה שלי - הרכב נכון להיום משמש בעיקר אותי ואת אמא שלי ובסופי שבוע גם את אחותי. נתייחס כרגע רק להרגלים שלי ושל אמא שלי.

אצל שנינו רוב הנסיעות הן עירוניות - אמא שלי אוהבת למשוך את ההילוכים "בקטנה" עד 4 אלף טורים בערך באופן כימעט קבוע וחוץ מזה נוסעת די רגוע.

אני - לפי מצבי הרוח, נוסע די רגוע אבל לפעמים גם יוצא עם לחיצות שלא ממש מרחמות על האוטו.

רוב הזמן האוטו נוסע עם אדם אחד.

המזגן בנסיעות שלי כימעט אף פעם לא דלוק ואני חושב שגם אצל אמא שלי הוא בקושי נדלק.

אני חושב שעניתי פה על כל מה ששאלת, אם לא, אשמח להוסיף את המידע הדרוש...

פורסם

לדעתי ענית לעצמך. בנסיעות עירוניות התוצאות האלו לא מפתיעות בכלל, כך גם לגבי משיכת טורים טיפוסית עד ל-4K.

בכל מקרה עבור הרכב שלך ספציפית זה עדיין עלול להיות גבוה. ראשית יש לבצע בדיקה בנסיעות רגועות מחוץ לעיר (לא בטוח שזה ישים עבורך). שנית ישנו שרשור של תצרוכת דלק אופניינית לרכבים שונים. חפש אותו ובדוק אם מישהו עם רכב דומה ציין נתונים שונים.

• תוכן חדש...