Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ועד עכשיו נהנתי לעקוב אחריו בשקט, אז נעים להכיר.

לנושא, אני מחפש אוטו יפנומט לאחותי כבר יותר מחודש, נתקלתי והיום בדקתי (בעצמי בינתיים) אימפרזה 94' אוטומט, הרכב סה"כ במצב טוב (כנראה 135000km אם אין פה קומבינה) וכאשר הדלקתי את המזגן שניות ספורות לאחר התנעת הרכב הטורים נפלו וברמזור הראשון כעבור כמה מטרים האוטו כבה בעמידה. המזגן כובה והודלק בשנית לאחר שהאוטו הגיע לטמפ' עבודה. הרצתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שיכול להסביר, יש לי נסיון עשיר בנהיגה על רכבים רבים והמנוע אינו הרגיש לי במצב של סוף ימיו. הבעיה הופיעה רק עם המזגן ורק בצורה של ירידה קבועה בכ-500 סל"ד. הטורים יציבים ולא משחקים.

אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

חג שמח מראש.

נ.ב

סליחה אם זה קצת ארוך...

:shock:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

כשהמזגן הודלק בשנית לאחר שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה הרכב לא נכבה?

תראה, בגדול אמורה להיות נפילה קטנה של טורים כשמדליקים מזגן.

מצד שני, הרכב לא אמור להיכבות בגלל אותה נפילה.

אם הרכב לא נכבה בגלל המזגן אחרי שהגיע לטמפ' עבודה, כנראה שהרכב נכבה כי המנוע עדיין היה קר ונכבה עקב ירידת הטורים.

למרות זאת - זו לא בעייה שאתה אמור להיתקל בה בתקופה הזאת של השנה (רק בימים ממש ממש קרים, וגם לא בטוח)

בצע בדיקה נוספת - תניע את הרכב ולאחר כמה שניות תדליק מזגן.

נכבה? כנראה שהוא עובד על טורים ממש נמוכים ותצטרך להרים קצת את הטורים.

לא נכבה? כנראה שהוא נכבה בגלל שהמנוע היה ממש קר (מה שלא נראה לי בהתחשב בתקופה בשנה ובעובדה שאנחנו חיים בסך הכל בישראל) או שהרכב לא הונע הרבה זמן והמנוע התקשה לעבוד בטורים הנמוכים.

בסה"כ לא נראה לי שזו בעייה אם הטורים באמת יציבים וישנה נפילה של 500 סל"ד קבועים - גם באיביזה שהייתה לי זה היה קורה לי לפעמים בחורף כשהייתי מפעיל מזגן דקה אחרי שהייתי מניע את הרכב.

"" אני לא מכונאי ואין לי שום הסמכה מקצועית, מה שכתבתי מתבסס על נסיון העבר שלי בלבד - אל תיקח את התגובה כתגובה שנכתבה בידי מומחה, אני כמעט בטוח שזאת ה"בעייה" שנתקלת בה, אבל בכל זאת אם בא לך תוכל לקחת את הרכב למוסך ולברר מה הבעייה במידה וזה קורה שוב ""

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם אכן זו הבעיה שתארת-יש בעיה בייצוב הסיבובים ברכב .

יתכן שכל הסיפור מסתכם בניקוי מצערת- לא יקר,לא נעים לא נורא.

אם לאחר ניקוי מצערת לא נפתרה הבעיה יש להתחבר עם סורק תקלות ייעודי ולבדוק יותר לעומק כאשר החשודים המיידיים יהיו מנוע הצעדים /חיישן מייצב הסיבובים- מי מאלו הקיים ברכב.

בכל מקרה-עלות הנזק אינה כל כך גדולה ואם זו הבעיה היחידה ברכב הייתי קונה אותו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
באיזה מנוע מדובר? הזרקה נקודתית או רב נקודתית?

:?:mm_blush:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

פורסם

תודה על התגובות, לקחתי את האוטו לבדיקה היום והפסקתי אותה ברגע שהרכב עלה לליפט, מסתבר שהרכב עבר תאונה מזוויעה, קורת הרוחב רותכה מחדש ולסיום העבודה נעשתה בחוסר מקצועיות משווע, כשאני מחבר את זה לכלל הסימנים המחשידים אני בטוח שמדובר בסוחר מ***ק, נו טוב, אי אפשר לקלוע בכל פעם, נמשיך לחפש אימפרזה/סאני/323 אוטומט.

:evil:

• תוכן חדש...