Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון קרבורטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו כאן חבר פורום מכובד, שקוראים לו צביקה, שמומחה לקרבורטורים, רק שהוא מנתניה נידמה לי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש לנו כאן חבר פורום מכובד, שקוראים לו צביקה, שמומחה לקרבורטורים, רק שהוא מנתניה נידמה לי...

שווה נסיעה תאמין לי :-D.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הייתי לפני כחודש וקצת אצל צביקה והוא הראה לי קרבורטור של מיני מיינור ששופץ אצלו, שהבעלים מחיפה הזמין קיט חלקים פנימיים מאנגליה.

לקרבורטור צורה מעט מוזרה. התרשמתי מאוד . ממליץ לפנות לצביקה.

פורסם

בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103054

יש המלצות של חברי פורום על בעלי מקצוע מומלצים.

צביקה מופיע שם פעם או פעמיים (כמעט בכל הודעה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הוא מתקן בשיטת הטלקינזיס....:-)

צביקה שומע את הבעייה באוזן, סורק אותה במוח אנליטי שלו, מעבד את הנתונים, משדר אותם לשטח, מאבחן

ופותר את הבעייה מרחוק,

האמן לי אני מכיר אותו, זה בדוק, זה עובד.

אפילו ליאור שוסרד( היורש של אורי גלר), ביקר אצלו עם שני זוגות קרבורטורים SU', שפורקו מאוסטין היילי, של ושל אחיו, הקרבורטורים הוחזרו בחזרה לרכב,כוונו מחדש על הרכב, אחרי שהקוסם ליאור שוסרד, חזר עם הרכב לכוונים, והאוסטין היילי מתפקד מצויין, לשביעות רצונו המלאה של ליאור שוסרד הקוסם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עמוסילה, גם אני הגבתי בבדיחות הדעת, אם כי כל מילה אמת, וחקוקה בסלע.

בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני אמליץ על "מכון חרמון" שנמצא בר"ג\ב"ב באיזור תעשייה.

בפנייה של "הטאבון" שמאלה כ200 מ' בצד שמאל.

תפנה לבחור בשם עופר, אחד בעלי המקצוע המקצועיים ביותר שנתקלתי בתחום הזה.

אם אתה יכול להרחיק מעט אתה יכול להגשת לצביקה כפי שכבר הומלץ לפניי.

under construction..

פורסם
מחפש המלצה למכון קרבורטורים באזור גוש דן שיודע לטפל בקרבורטור של מיני מינור עם מנוע של מטרו 1300 סמ"ק.

הנרי במוסך העוגן בהוד השרון- בעל מקצוע מעולה חבל על הזמן. הוגן, ישר -אני מדבר מנסיון אישי,

פורסם

צביקה ורק צביקה.

הוא קרבורטוריסט בחסד, וכן הוא מצליח לפתור בעיות דרך הטלפון (אפרופו טלקינזיס).

אממה, לא מומלץ לשתות אצלו קפה במוסך מאחר ולקפה שלו יש טעם של חומצת קרבורטורים !!!!

1965 MGB

• תוכן חדש...