Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אליי דואר רשום שלא לקחתי היום,הדואר הגיע מהעיר רמלה.

אני תושב ראשון לציון,לפני כ חצי שנה בחודש מרץ הייתה לי תקרית ויכול להיות שאכן צולמתי ע"י מצלמה משטרתית,הדוור השאיר לי מכתב שאני צריך לבוא לקחת אתהדואר הרשום והוא מהעיר רמלה,עכשיו השאלה כאן האם זה אכן הגיע מהמשטרה או שזה סתם דואר רשום שלא קשור לזה.

לא עולה לי שום דבר אחר שאמור להגיע אליי מרמלה פשוט.

דרך אגב עברה חצי שנה יכול להיות שחל עליו איזשהו סעיף התיישנות או משהו?

תודה רבה מראש

פורסם

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.

אני לא חושב שרק אחרי חצי שנה שלחו משהו בגלל איזה תקרית.

אם כבר היו שולחים אחרי כמה ימים.

תלך ותבדוק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אף אחד פה לא מגדת עתידות, אין דרך לדעת מה הגיע - אבל לפי מה שאתה מתאר רוב הסיכויים שזה הדו"ח.

לך לדואר, ותקווה לטוב.

בקשר לחוק ההתיישנות, אם אני זוכר נכון תקופת ההתיישנות היא שנה - אך אין זה רלוונטי אלייך, מכיוון שהתיישנות חלה במקרה שהמשטרה התעכבה במשלוח הקנס אליך.

למשל - אם קיבלת קנס על עבירת מהירות שבוצעה לפני שנה ומעלה = המשטרה התעכבה במשך יותר משנה בשליחת הדו"ח אליך, במקרה כזה חל חוק ההתיישנות.

במידה והקנס נשלח אליך, ואתה לא הלכת ולקחת את המכתב הרשום \ לא שילמת = המשטרה ביצעה את עבודתה ושלחה אליך את הקנס בזמן, וההתעכבות היא אשמתך, במקרה כזה (כמו שלך) אתה תישא בתוצאות שהן או שתישפט לא בנוכחותך \ במקרה שזה קנס בלי הזמנה לדין הסכום יוכפל לפי נוהלי משטרת ישראל.

אם זה באמת הדו"ח, תסיים עם זה כמו שצריך כך שלא תצטרך לשלם כפול \ לקבל עונש מופרז בבית משפט (לפי נסיונם של אחרים כששופטים אותך ללא נוכחותך השופט נותן לרוב עונש שקרוב לעונש המקסימלי, הם רואים את זה כזלזול כשאתה לא מסוגל לתת את הכבוד המינימלי ולהגיע למשפט של עצמך - ובצדק)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

השאלה שלי הייתה האם הגיוני שזה יגיע מרמלה והאם נמצא שמה איזשהו גורם שאחראי לשלחית הדוחות , כמו כן חשבתי שאחרי 4 חודש דוח ממצלמה מתיישן לא?עבר חצי שנה

עוד דבר חשוב ששכחתי לציין שהרכב רשום כבעלות של 2 אנשים,הדואר הגיע רק על שם של אחד הבעלים .

שאגב נוסף לרשימת הבעלים לפני כ חודש וחצי בערך.

זה עוזר במשהו?

פורסם

זה תלוי איפה צולמת, בעקרון אם צולמת באיזור שנמצא תחת שיפוטם של אגף התנועה בעיר רמלה אז הם ישלחו לך את הדו"ח.

זכור לי שתקופת ההתיישנות על עבירות מהירות היא שנה, אם אני טועה יתקנו אותי כבר אל תדאג.

בקשר לשאלה השנייה - לא נראה לי שזה יעזור, הרי המשטרה מבררת מיהו בעלי הרכב רק כשהם רוצים לשלוח את הדו"ח, ולכן אם הדו"ח נשלח אליך בתקופה שאחרי הוספת הבעלים ששמו מצוי על הדו"ח (מן הסתם), הוא יצטרך לבקש שהדו"ח יומר לשמו של הבעלים השני (או הנהג שבאמת נהג ברכב בשעת ביצוע העבירה אם לא מדובר באותו אדם).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תכניס פה את המספר של הטופס שבידך ותוכל לדעת מאיפה זה

אם האותיות בסוף זה H4 זה אומר שזה מהמשטרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בפעם המי יודע כמה - אין שום תועלת בהימנעות מלקיחת דואר רשום.

ברגע שהרשות (משטרה, עירייה, מפעל הפיס :roll:) שלחה לכם בדואר רשום, זה נחשב כאילו זה הגיע כעבור 14 יום גם אם לא לקחתם.

החובה של הרשות השולחת היא רק לשלוח בדואר רשום, לכתובת המעודכנת של האזרח במשרד הפנים. זה הכל.

באחריותכם לקחת דואר רשום שמגיע אליכם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בדיוק כמו שאמר WILL,

אפשרות שתעמוד לזכותכם לפנים משורת הדין שלא לקחתם את המכתב הרשום, היא שחס וחלילה הייתם מאושפזים בבית-חולים תקופה ארוכה.

זאת סיבה עיקרית ומקובלת שבגינה נוהגים להחזיר את הדו"ח לקדמותו, (כלומר לסכום המקורי) ואלה הן הסיבות המקובלות להגשת בקשה לביטול פסק דין שניתן בהעדרכם.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כפי שנאמר לך , אי לקיחת ההודעה מסניף הדואר אינה פוטרת אותך. ההתישנות (כיום 3 שנים, אם אינני טועה) לא תחול מכיוון שהרשויות שולחות הודעה חוזרת מדי תקופה. אם הנושא יגיע לתביעה משפטית, הן יראו כי ההודעה נשלחה לכתובתך. כיום הרשויות יכולות להטיל עיקול על חשבון הבנק שלך כך שהתעלמות לא תחסוך ממך כפל קנס והצמדה.

אם מדובר בדו"ח של העירייה - הרשויות המקומיות משתמשות כיום בשירותים של "קבלני גבייה" המעסיקים עורך דין. צפה להודעת התראה לפני עיקול.

• תוכן חדש...