Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעזרתכם בחרתי לקנות את הסאב 8" של JBL - GTO804 800W 200RMS

אני מעוניין לקנות מגבר טוב שיוכל להרים לי את הסאב הנ"ל או גם אותו וגם את האחוריים 6X9 של פיוניר 6972E שהם 400W 80RMS..

אני מוגבל בתקציב של עד 800 שקל למגבר..לא מעוניין יד שניה רק בגלל שאני אקבל את המגבר שאבחר בהנחה משמעותית.. :)

אם תוכלו לתת לי המלצות ולפרט זה יהיה נחמד! :wink:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

אני טס ביום שישי הקרוב לחו"ל אתם יודעים אם בדיוטי פרי יש מגברים במבצעים משתלמים (עכשיו כשהדולר ממש ירד). משהו כמו הJBL שהיה פעם באיזה 200$..

תודה רבה!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

אתה אומר שאתה תקבל הנחה על המגבר - אבל אתה לא אומר כמה הנחה

אם היית אומר לפחות את אחוז ההנחה היה אפשר לחשב כמה להוסיף ל800 שקל ואז לדעת מה התקציב האמיתי שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי צודקים... :) אני מקבל 12% הנחה (יתכן שיותר..) מחבר שעובד עם הסוכן שמספק לרוב החברות שמופיעות בזאפ (על גלגלים... וכו'..) אז התקציב האמיתי שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח סופי..

אבל אם אני אקנה בדיוטי פרי אני לא אקבל שום הנחה.. :)

תודה מראש...:wink:

!JBL

פורסם

האם להבין מחוסר התגובות לבקשתי שאין מגבר מומלץ ב800 שקל?!

!JBL

פורסם

אממ.. אתה קצת לא החלטי אבל

רק לסאב אני ממליץ על B2.250.1וLightning Audio הוא כבר ידע להעיף אותו

וגם לסאב וגם לרמקולים וMP4000וMac Audio

הצעה שלי עוד קצת תסחוב ותאגור כמה שקלים ועלה ל1000 ש"ח אז זה כבר סיפור אחר יש יותר הצעות

או שתצליח למצוא ממישהו אמין איזה מגבר מאחת הסדרות של jbl ...

יהיו מי שישמחו לעזור לך בפורום אודיו/מכירה

:roll:

• תוכן חדש...