Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, מה יהיה עם הדו"חות?

 

חבר שלי קיבל דו"ח על עבירת חנייה שבוצעה באפריל 06', לפני שנה וחצי ככה.

 

האם אין פז"מ מקסימלי שעד אליו מותר לשלוח הודעת תשלום קנס? (זוהי הודעה ראשונה)

פורסם

עד שנה, אם אני זוכר נכון. שיכתוב בקשה לביטול לעיריה, אם אתה צריך את הסעיף המדויק בחוק,

יש לי בבית מכתב ששלחתי במקרה דומה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

תראה אם השרשור הזה מסייע לך.

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164353

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הממ... בעיה.

 

ראיתי גם בשרשור שלך וגם באתר חנייה את המשפט הבא:

 

טענה אחת, לפיסעיף 225 א לחסד"פ, שקובע שבמידה ועברה שנה מיום ביצוע עבירת קנס, לא יוגש עליה כתב אישום ולא הודעת תשלום קנס, כך שבמידה והודעת תשלום הקנס הראשונה נשלחה בדואר רשום לאחר שנה מיום העבירה (רק במידה והרכב רשום על שמכם), פנו מייד לעירייה בדרישה לביטול הדו"ח לאלתר.

 

ואם זה רכב של ליסינג, אז מה קורה אז?

×
×
  • תוכן חדש...