Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

הרכב עמד כבוי כשעתיים אולי אפילו קצת יותר לפני שהתחלתי, בסדר הפעולות הבאות:

1. פתחתי את פתח המילוי של המיכל.

2. פתחתי רק את הצינור העליון של הרדיאטור והמים הירוקים התחילו לצאת מהרדיאטור עצמו ורצת מהצינור.

3. הכנסתי לחץ אוויר למיכל מילוי ואטמתי טוב עם היד. מים ירוקים התחילו לצאת מהצינור ומהרדיאטור ביחד.

4. הכנסתי צינור למיכל מילוי ואטמתי. מים מלוכלכים התחילו לצאת מהצינור ומהרדיאטור.

5. שוב לחץ אוויר במיכל מילוי.

6. שוב לחץ מים מהצינור במיכל מילוי.

7. שוב לחץ אוויר.

8. שמתי קצת מים אדומים.

9. שוב לחץ אוויר.

10. סגרתי את הצינור לרדיאטור בחזרה.

11. מילאתי מים אדומים עד ה Max.

12. הנעתי את הרכב.

13. הוספתי עוד מים אדומים שהרכב מונע.

14. השארתי את המיכל מילוי פתוח כ 5 דקות כשהרכב עומד מונע.

15. סגרתי את המיכל מיולי.

יצאו קצת אדים מהצינור שמתחבר לרדיאטור בזמן שעשיתי עם אוויר זה בסדר ? יכול להיות שנשארו במערכת מים מהצינור או נוזל קירור ירוק ? איך אני יודע שאין אוויר במערכת ?

נסעתי ברכב והכל בסדר אין התחממות הכל אותו הדבר. אבל האם עשיתי את זה בסדר ?3

תודה !

פורסם

ולנקז אויר מהפיטמות שנועדו לכך

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מים אדומים?

אתה בטוח שזה נוזל הקירור המתאים לרכב שלך?

קודם היו מים ירוקים, עכשיו שמת אדומים...?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כן שמתי מים אדומים.. לא נראה לי שזאת בעיה

פשוט אני רוצה לדעת אם עשיתי הכל בסדר ולא יתערבבו לי שם מי ברז ונוזל קירור.

מישהו יכול לעזור ? אגב הרכב לא מתחמם בצורה קיצונית או לא סטנדרטית.

אבל אני שואל לכל מקרה. האם ניתוק הצינור התחתון הוא הכרחי ? כי כשהוצאתי את המים הירוקים והכנסתי מי ברז לשטיפה של המערכת הכל יצא מהצינור ומהרדיאטור שפתחתי . (העליון)

אודה אם תעזרו לי!

פורסם

לא עשית נכון.

יש גישה לצינור תחתון, שאותה היית צריך לפתוח, אפשר לפתוח אותו אם תכניס את היד עם מברג מתחת לפגוש ותגיע אליו.

מנקזים אוויר מהבורג שיש באמצע הצינור העליון של הרדיאטור, וגם ברדיאטור יש למעלה מהצד של הנוסע.

וגם מניסיון המנוע של האוטו הזה רגיש ויתחמם אם לא ניקזת אוויר טוב.

פורסם

אבל עשיתי סיבוב על הרכב השארתי תאוטו מונע והכל הוא לא מתחמם !

רגע, עכשיו מותר לי לסוע באוטו, לא יכול להגרם איזשהו נזק ? חוץ מאפשרות שהרכב יתחמם ?

על הצינור התחתון יש באנד שהבורג שלו ממש לכיוון הוונטה, אין מצב לפתוח את זה אני לא יודע איך סגרו את זה בכלל צריך לפרק את הוונטה אני חושב.

מה אמור לצאת מהצינור התחתון בכלל ? הכנסתי לחץ של מים מהצינור והכל יצא מלמעלה מה אמור לצאת מלמטה ?!

• תוכן חדש...