Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להתקין בגולף 2002 משומשת רמקולים מגבר וכו', כאשר כרגע יש את המקורים של הרכב ורמקולים גמורים של בעל הרכב הקודם במגש האחורי - 6X9.

השאלה היא בעצם לא של איזה חברה לקנות אלה מה כדאי לי לשים מבחינת דלת קדימה דלת אחורה מגש(שהוא די מעפן שם כידוע) ותא מטען. ובאיזה סוג (WAY/RMS/WATT וכו' ). (האמת שאני לא בטוח איזה גודל רמקול מתאים... 6.5?)

כרגע אני פחות מתעסק בתקציב ( גבוה) אלה באיזה רכיבים לשים כדי לשמוע איכותי וטוב (לא חשוב לי שכל השכונה תשמע אותי)

אני חשבתי על קומפוננט בדלתות מקדימה, רמקולים רגילים בדלתות מאחורה, 6X9 במגש וסאב בתא מטען ומגבר שיפעיל את הסאב והקומפוננט. האם הייתם ממליצים על דברים אחרים? כדאי לוותר על משהו? או להוסיף משהו נוסף?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

תודה רבה דני

אין צורך ב 6X9 במגש האחורי

מבחינת שאר הדברים שכן כדאי יש המלצות?

איזה סוג (לא חברה) של רמקולים? מוגברים/לא מוגברים ?

רק בדלתות הקדמיות או גם באחוריות?

פורסם

ואני דווקא הייתי ממליץ על סט קומפוננט קידמי + סט קומפוננט בדלתות מאחורה (ורצוי ששני הסטים יהיו בעלי אופי זהה, ועוד יותר רצוי לטעמי שהסט הקידמי יהיה חזק ואיכותי יותר מהסט אחורי, אם תרצה אני יביא לך דוגמאות לתקציב גבוה), מגבר 4 ערוצים שיפעיל אותם, מונו לסאב וסאב. זאת ההצעה שלי, זה גם התכנון שלי לעתיד (לאוטו החדש שיהיה לי בע"ה). לא תאבד את הבמה הקידמית, וגם לא יישאר לך חלל מבוזבז מאחורה שיהיה בו חור בלי סט בדלתות (כמו שיש אצלי היום :roll:, מי שיושב מאחורה שומע רק באסים). מה גם שהסט האחורי ישלים לך את הסאונד וייצור איזשהו סאונד היקפי (לא נכנס לזה עכשיו).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל יש לו חורים במגש האחורי אז או שישים 6 על 9 ויחבר אותם ך HU או שיקנה מיד שניה מדש אחורי וחלופי ואז הרעיון של 2 זוגות בדלתות קדימה ואחורה זה המצב האופטימלי מבחינת הצליל והשמיעה ...

אם אתה אוהב מורל הייתי הולך על דוטק מקדימה וטמפו מאחורה או למשל הרץ הי אנרגי מקדימה ואנרגי מאחורה סאב הייתי הולך על וי מאקס או קסנון או ID12 ומגבר 5 ערוצים חזק או 4 ומונו

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

בדלתות שלך נכנס 6.5 אינץ' אבל אתה חייב לבנות לו ספייסר עצבני אחרת המגנט נוגע בחלון...

ספייסר של 3 סנטימטר נגיד, מבחינת חיפוי הדלת יש מקום

בקשר למגש האחורי מה הבעיה, חותכים קרטון דק במידה של המגש ומצפים לבד שחור על הכל וזהו אין חורים (הקרטון זה כדי שיהיה פני שטח אחידים ולא יראו את החורים)

פורסם

לא לעשות טעויות! זה שיש חורים לא אומר שחובה לשים שם רמקולים (והכוונה למגש האחורי). אני הייתי עושה כמו שעתיד אמר. אצלי בכל מקרה, יש את החיתוכים מקוריים ורשתות במגש מאחורה, אבל אין כלום :-) (הוצאתי אותם לבד עוד לפני שקראתי פה בפורום שלא כדאי להיות עם 6X9 מאחורה, כי פשוט שמעתי את המערכת לפני ואחרי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני הייתי ממליץ כמו קודמיי על שני סטים של קומפוננט בדלתות מקדימה ובדלתות מאחורה ואפילו ממליץ לשים את אותו זוג קומפוננט

אם אין בעיה של תקציב הייתי הולך על הפוקל K2P אם אני זוכר נכון את הדגם

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=416

וסאב של אימג דינמיקס..

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=2512

ולמגברים הייתי הולך על רוקפורד או קיקר.. אלו לקומפוננט כמובן!

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=204

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P8004&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he

ומגבר מונו לסאב גם כן או קיקר או רוקפורד.. חיפוש קטן על מגברי מונו שלהם..

זה בתקווה שיש לך תקציב ממש ממש גבוה...

אבל לפני הכל כדאי לך לשמוע את הסאב את הקומפוננט שתדע שאת זה אתה באמת אוהב ונעים לך לשמוע... בהצלחה!

אביעד.

פורסם

מניסיון בכל אוטו (גולף, פגארו קינג, פאסאט, וולבו אס 70, כל המכוניות האלו כמובן היו בבעלותי) קומפוננט טוב מקדימה עם הגברה ראויה, וסאב טוב מאחורה עם הגברה סבירה והסאונד ללקק ת'אצבעות...

פורסם

עתיד, מה שאתה אומר נכון אבל הכל עניין של טעם.

לי היה סאב וקמפוננט מוגברים והיה חסר לי הסראונד הזה ולאחר התקנה של אחוריים במגש הגברתם והוספת מונו לסאב אני עוד יותר מאושר.

x

פורסם

ואם תעיף את האחוריים ותוסיף סט קומפוננט מאחורה אתה תהיה עוד יותר מאושר. תנסה (אם יש כסף :wink::-)).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי ממליץ לך על המראה הפשוט ולא יותר מזה:

קומפוננט (תשקיע טיפה כי זה כמעט הכי חשוב) בדלתות מקדימה

רמקולים אחוריים רק להשלמת ה"במה" כי יש כאלה שלא אוהבים רק סאונד מקדימה ובכל זאת משהו חסר

לא משנה איזה העיקר שיתנו קונטרא טובה

מגבר להגביר את שניהם(רצוי 4 ערוצים)

מגבר להגברת הסאב(לא חייב שיצעק אבל חייב איכות) וסאב

כמובן שישנה עדיפות לכבלים מסוג טוב

והכי חשוב HU שיודע לתמוך בכל זה

בהצלחה

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם
אין צורך ב 6X9 במדף האחורי.

דני

נשמע מוזר כיוון שהתיבה האחורית יכולה לתת באסים מדהימים עם האלמנטים הנכונים.

היתרון של הדלתות האחוריות הוא שהרמקולים פונים לכיוון טוב יותר.

מעניין אם אפשר למשל לחזק את המגש האחורי או להחליף אותו ב MDF.

אני אישית הייתי מעדיף לשים שני אלמנטים 7" של סקאן ספיק במגש האחורי מאשר סאב (סאב שייתן לי בס מדוייק אמור לעלות הרבה יותר משני אלמנטים כאלו והוא גם לא stereo).

פורסם

אהלן חברה

תודה רבה לכל העוזרים! המון מידע...

האמת שקצת התבלבלתי.

קודם כל אין ספק שהחלטתי על קומפוננט מוגבר ברמה גבוהה בדלתות מקדימה. בקשר למידה-6.5? 5.25?

על המותג עדיין צריך גם להחליט...

סאב -וופר - בוודאי, תודה שוב על ההמלצות

מה שאני לא בטוח בכלל הוא מה לעשות עם הדלתות אחוריות ? (לא מגש אחורי!!) כדאי לשים קומפוננט (יש מקום מקורי לקומפוננט ברכב הזה?) שיהיה גם מוגבר? רמקולים איכותיים רגילים?

וכמובן... המגש האחורי...מיותר לגמרי או לא? זה שיש שם חורים כרגע זה לא בעיה אפשר פשוט כמו שאמרתם לסגור אותם אבל האם רמקולים 6X9 טובים יוסיפו בכלל?

תודה שוב

• תוכן חדש...