Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רובר קבריולט 216שנת 94אוטמט 1600 דאבל קאמשאפט.

מנוע דגם d16a8 הלך המנוע ,וראיתי אצל היבואן מנוע d16a9

גם דאבל קאמשאפט מבחינה חיצונית הם נראים אותו דבר,רציתי לדעת האם המנוע ייכנס אצלי ללא שינויים כמו...מחשב צמת חוטים וכו...???

פורסם

הזהו הפחד שלי זה המחשב לא בא לי על הוצאות מיותרות כי מצאתי d16a8 וגם d16a9

אייך אפשר לדעת בוודאות שאני לא ייצטרך מחשב אם אני יחליט לשתול את הd16a9 ?

תאכלס ,בא לי על המנוע הזה כי הוא יותר חדיש וגם עם יותר כ"ס

והיבואן שמוכר לי את המנוע לא סגור על זה שלא אצטרך להחליף מחשב.

פורסם

ערב טוב.

ע"פ בדיקה קצרה שערכתי ע"פ מאגרי המידע המנוע - D16A9 מיוצר ע"י הונדה לרכבי הונדה לשוק האמריקאי ומנוע - D16A8 -מיוצר ע"י הונדה רק לרובר .

סכמות החשמל בשני מנועים אילו - שונות.

בברכה ובהצלחה.

חיים .

• ספונסר פורום
פורסם

שלום

שני המנועים בעלי גל זיזים יחיד ז"א לא דאבל קאמשפט!

הD16Z9 זה מנוע ויטק כשה A8 לא

אל תכנס להרפתקאות,תקנה מנוע של רובר ותגמור עם הסיפור.

אורן

פורסם

הd16a8 וגם d16a9 הם בעליי קאמשאפט כפול אתה לא מדבר עם ילד,והם לא ויטק,ואם החשמל שונה בין שנייהם כמו שאמר חיים אז אני יילך על הd16a8 כמו שיש לי ואני לא יחפש צרות אגב המחיר הוא 3000 ש"ח מהיבואן כולל אחריות ל3 חודשים +הובלת מנוע עד לאן שאני רוצה(הובלה חינם כנראה) מה דעתכם??

• ספונסר פורום
פורסם

שלום דודי

אני מצטער על המידע השגוי,אתה צודק!

אתמול מפעת עייפות לא שמתי לב שכתבת D16A9 וחשבתי בטעות שרשמת D16Z9.

בכל מקרה,שני המנועים זהים במנה הבלוק\ראש. אתה יכול להרכיב את המנוע של ההונדה ולהעביר סעפות ומפלג מהמנוע הישן בלי שום בעיה.

נעשה כבר בעבר מספר פעמים.

אורן

פורסם

שני מנועים זהים. גם המחשב יתאים. זה ידליק לך מנרה, כי אין ממיר ולמדה, אבל יסע בלי בעיות.

חוץ מזה שאתה יכול להעביר את הסעפת עם ממיר ולמדה, ואז לא תיהיה בעיה.

גם אם תצתרך מחשב, מחיר 50-100 ש"ח. מה אתה מפחד.

ממתאי יבואן מבין במה שהוא מביא רפי?

Omnia mea mecum porto

פורסם

אוקיי תודה עזרתם לי ועכשיו ההתלבטות על הd16a8 (שהוא כמו אצלי)סגרתי עם היבואן על 3000 ש"ח אין לו d16a9 .

אצל יבואן אחר יש d16a9 שסגרתי איתו על 3500 ש"ח מה דעתכם על איזה מנוע כדאיי ללכת?? שנייהם נותנים אחריות.

• תוכן חדש...