Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מנסה להשיג קנווד 7*10 ישנים - הם גם די טובים סה"כ ומוריד להם את המיד והטוויטר - הם מספקים באס מאוד יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בכמעט כל רמקול מדובר בניתוק פשוט של 2 חוטים ע"י קאטר

אם אתה גם תגרד קצת את המדבקה מהמגנט אתה תגלה שם את הבורג שמחזיק את כל התוספת הלא רצויה הזאת במקום שלה - אפשר בכלל להעיף את המיד ואת הטוויטר פיזית מהרמקול ולא רק לנתק אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נודע לי עכשיו (תודה לאיתמר) שיציאות של המגבר הפנימי של הHU שלי מושפעות גם כן כמו הRCA ברגע של 3WAY NETWORK,

הם משתנים כמו ה RCA.

היציאות לרמקולים הקדמיים הופכים לוופרים והאחוריים לטוויטרים.

אז אם אני אתן לרמקול 2/3 WAY לנגן מה שהמידבאסים שלי מקדימה מנגנים (מ63 ועד 3150HZ) :

האם באמת אני מבטל כך את כל הגבוהים ממש, והטויטרים של האחוריים לא ישמיעו תדרים גבוהים?

פורסם

כן.

קח בחשבון ש 3150 זה כבר תדר די גבוה, תקבל מה 6X9 גם מיד דומיננטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רוצה מיד ריינג' טוב אז הייתי הולך דווקא על זוג 5.25 טוב.

הרבה יותר מדוייק, הרבה יותר קל להנעה , במיוחד עם זה מהרדיו דיסק וכמו כן מהירים יותר .

אם אתה רוצה 6X9 (בערך) איכותי במיוחד שינגן את התדרים שאתה רוצה, תהיה חייב מגבר קטן בשבילם אבל אלו אגדה:

http://cgi.ebay.com/KEF-B139-6171-KEF-B139-Oval-Woofers-transmission-line_W0QQitemZ230137339426QQihZ013QQcategoryZ50597QQrdZ1QQcmdZViewItem

אגב בזמנו היה לאינפיניטי זוג קאפא 6X9 קומפוננט עם טוויטר נפרד לגמריי וקרוס נפרד.

הוופר היה יחידה בפני עצמו.

ממברנה ירוקה.

נסה להשיג אותם אם כבר.

• תוכן חדש...