Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות:

1. איפה אפשר לקבל בצפון (חיפה) שירות לJVC. הקמיליון שלי מתחיל לעשות קולות של סוף אבל אני מאוהב בו קשות ולא מוכן להחליף אותו.

קניתי אותו בזמנו כשהוא רק יצא בארה"ב (2000) ואני מוכן להחליף כל פרט במערכת שלי, פרט אליו...

2. אני מחפש קומפוננט קדמי לרכב שלי וזה מתוך אילוץ של מקום כי אני ממש לא איש של קומפוננטים. בכל אופן, בדר"כ אני לא קונה את המערכות שלי בארץ כי המחירים כאן מופקעים והמבחר מצומצם. כל בעל עסק שקיבל דיל עם איזה סוכן מנסה לפמפם את הבראנד שלו כ"טוב ביותר" מה שברוב המקרים רחוק שנות אור מהמציאות.

מעבר לעובדה שהמחירים בשמיים, ברוב המקומות רוצים שגם תקנה חתול בשק ואין אפשרות לשמוע מה אתה קונה.

האם אתם מכירים מקום שאפשר גם לשמוע בו מערכות? (עם עדיפות לצפון)

אני לא מעוניין לקנות קומפוננט מבלי לשמוע אותו. יש הרבה אנשים שמבינים יותר ממני בהתקנות ובמפרטים טכניים אבל כשזה מגיע לאיכות סאונד, אני סומך רק על האוזניים שלי.

בדר"כ כשאני קונה את המערכות שלי בארה"ב, אני מקשיב להכל ברכבים מותקנים. ככה למשל גיליתי את הסאב המדהים שלי לפני 7 שנים ועד היום הוא נשמע כמו בפעם הראשונה.

מה שכן, בקרוב אני אצרך מגבר חדש ואת זה אני בוודאי לא אקנה בארץ...

מכל מקום, תודה מראש8)

• תוכן חדש...