Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותודה!

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם
חוגרים חגורה ובבקשה

כן , אבל אני מסתובב הרבה ליד הבית , ויורד מהמכונית הרבה בתקופות קצרות , וזה מעצבן לחגור ולנתק כל פעם מחדש,

האם יש שיטה להיפטר מהזמזום המהולל?

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אם אתה לבד ברכב,חבר את החגורה של הנוסע לשקע של החגורה של הנהג וסע לשלום

כמובן שאנלא ממליץ על שיטה זו וחגורה יכולה לעזור לך תמיד והמון.

פורסם
אם אתה מתאבד שיעי,חבר את החגורה של הנוסע לשקע של החגורה של הנהג וסע לשלום

כמובן שאנלא ממליץ על שיטה זו וחגורה יכולה לעזור לך תמיד והמון.

או לחלופין תתחיל לשחק ברולטה רוסית, מה זה משנה - מסמר ביד או שמשה בפנים כי "רק הסתובבת ליד הבית" גם הנהג משאית במקרה "רק הסתובב ליד הבית שלך"

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לאור השאלה שנשאלה, אני דווקא חושב שאם הוא "רק ליד הבית" עדיף שיסע בלי חגורה.

זו הדרך של האבולוציה להשאיר איתנו רק את החכמים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

1) לחגור את החגורה מאחורי הגב.

2) לחבר את חגורת הנוסע.

3) קח אבזם חגורה ממזדה מושבתת.

4) נתק את הזמזם (במידה וזה רמקול נפרד).

תיהיה יצירתי אבל תשתדל לחגור בכל זאת. חבל, לא תאמין איזה שינויים מדהימים השמשה יכולה לעשות לפרצוץ שלך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני לא בטוח שהשיטה הזו פועלת במאזדה (פועלת בסיטרואן), אבל אם המערכת מתריעה אותך, אתה פשוט יכול ללחוץ על הכפתור של שחרור החגורה לכמה שניות, ואז לעזוב. אצלי זה עובד.

בברכה!

יונתן.

פורסם

קח קאטר ותחתוך דברים מתחת לכיסא ודברים שיוצאים מהתושבת של החגורה

שאתה מגיע לחוט כתום עם סמל אזהרה תדאג לשים את הראש ליד ההגה בכדיי שה

כרית האוויר תיתן לך מכה בראש על השאלה הטיפשית שכרגע שאלת

רוב התאונות הם "ליד הבית" בסביבה המוכרת ביותר שם אין דאגות

פורסם
קח קאטר ותחתוך דברים מתחת לכיסא ודברים שיוצאים מהתושבת של החגורה

שאתה מגיע לחוט כתום עם סמל אזהרה תדאג לשים את הראש ליד ההגה בכדיי שה

כרית האוויר תיתן לך מכה בראש על השאלה הטיפשית שכרגע שאלת

רוב התאונות הם "ליד הבית" בסביבה המוכרת ביותר שם אין דאגות

למה כל שאלה הופכת להטפה- שאל שאלה, תודה למי שעונה ומי שחושב שזה טיפשי אז שלא יענה....

שאל איך לבטל זמזום כי לו זה מפריע, לגיטימי....

אני אישית ממליץ לחגור חגורה אבל כל אחד והסטיה שלו

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני לא מבין מה הבעיה שלכם? הבן אדם שאל שאלה לגיטימית, למה צריך לתקוף אותו? ומה שהכי מעצבן זה גם אחרי שנתתי פתרון מקצועי של ביטול אופציית הצפצוף המשיכו לזרום הצעות כמו "תחתוך עם קאטר" ושטויות מה סוג הזה :puzzled:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ולענין עצמו, במאזדה3 שעברה מתיחת פנים (2007-2008 ניתן לבטל את התרעת החגורה ע''י תכנות של הפונקצייה BELT MINDER למצב DISABLED. להלן ההנחיות: http://www.finishlineperformance.com/mazda3/docs/0005.pdf

מה שאתה נתת זה תכנות על ידי מחשב.

שום מוסך לא יעשה דבר כזה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...