Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

הבוקר קבעתי להיפגש עם בחור שמוכר את האוטו של אשתו...

קילמוטרז' 170 ולא 150 כמו שאמר בטלפון, לא יודע לתפעל את האוטו, מנסה למכור רק שבוע אבל ראיתי את האוטו לפני חודש...

ועוד המון שקרים על גבי שקרים. למרות ששאלתי אותו אם הוא סוחר הוא שיקר בפרצוף ואמר שלא...

אין לי ספק שהוא סוחר, מה גם שהוא הגיע עם חיפושית חדשה מלווה בחבר (ואמר בכלל שהוא נוהג בג'יפ!)...

למזלי, רציתי לבדוק את הדגם הזה בלי קשר, ככה שלקחתי סיבוב על הרכב בלי רגשות מצפון שאני מטרטר בחור הגון.

בקיצור, באזור שכונת זיו בחיפה יש מספר רכבים עם אותו כתב על שלטי ה"למכירה" ולדעתי כולם של אותו סוחר.

איביזה כחולה 99 ידנית, שרייד 98 אוטומט ירוקה, קורסה ירוקה 96, נובירה כחולה, שרייד 97 תכלת אוטומט.

בהצלחה ובסבלנות לכולם :wink:

פורסם

כן כן הוא סוחר!!! חרא בן אדם לא אמין בשיט כל מילה שנייה שקר. כאשר חיפשתי רכב ראשון נפלתי עליו. הרכב היה של בן דוד שלו או משהו כזה. כאשר הוא הבין שעליתי עליו הוא ייבש אותי חצי שעה בחוץ בתירוץ שעוד כמה דקות אח שלו מגיע. קיצור סוג הסוחרים שאני ממליץ להתרחק מהם.

יש לו איזה 20 פלאפונים תתקשר אליו בשאלה "אני מתקשר בקשר לרכב..." הוא יתחיל לגמגם לך. אם תוסיף שאתה מחפש כל רכב משנת 99 לדוגמא פתאום הוא יתחיל לדבר שיש לו מבחר.

לא סובל אנשים כאלו!!! :evil:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איפה אין סוחר? אני פגשתי אחד בשפרינצק , והם מתכוננים לשיעור יותר טוב מהפרייר המזדמן ומפזרים את הסחורה בכל מיני פינות.

:roll:ממשיך לחפש-אורי
פורסם

אני גם מחיפה וזה פעם ראשונה שאני שומע עליו

תמיד שהתקשרתי לברר על רכב ביקשתי את המספר שלו כדי לבדוק עיקולים ומשכנתא

מי שהיה מתחמק הייתי מסיים איתו

מי ששואל איזה רכב:?: אפשר גם לסיים איתו

ויש לי כלל הכי חשוב שאולי לפעמים אני מפסיד בגללו אוטו טוב אבל זה עדיף על ליפול עם נוכל

וזה שכל רכב שקניתי אני קניתי מהבן אדם שרשום ברישיון של הרכב ובדקתי תעודת זהות

אני גם ניסיתי לקנות רכבים מאנשים מבוגרים חוץ מהמגאן קופה שעשיתי ברטר עם הקורסיקה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ועוד שיטת בדיקה מצוינת שלפעמים מניבה תוצאות מצוינות:

בחלון החיפוש ב"גוגל ישראל" לכתוב את מס' הטלפון או הטל' הנייד שבמודעה ואם עולות הרבה תוצאות של מודעות אינטרמט שונות לרכבים שונים עם הטל' הזה אז מדובר בסוחר.

כמובן שיהיו תוצאות רק למי שפרסם באתרי אינטרנט.

דרך אגב, כך אני מוצא הרבה פעמים מידע על אנשים גם בהקשרים אחרים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בשכונת זיו יש הרבה רכבים למכירה, הם שייכים ל2 אחים סוחרים, יש עוד מקומות בחיפה כמו פינת דניה לכוון מרכז חורב, בשפרינצק ודרך הים, בציר מוריה ורחוב ניסימבויים. אני ממליץ לך להתרחק ממקומות בהם עומדים הרבה רכבים למכירה במרוכז.

• תוכן חדש...