Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהמ..אהמ...

6. רצוי לא להשאיר חיבורים פתוחים למפצלים. אם אין לך מפצל במספר היציאות הדרוש, רצוי לשים סיומת (נגד של 75 אוהם בתוך מחבר כזה). לא קריטי, בגלל הגוף המסוכך של המפצל, אבל לעיתים נדירות משפיע גם כן.

פורסם

כן טוב אין לי נגד 75 אוהם, ועדיין לא הספקתי לקנות כלום:oops:

אגב מישהו יודע למה הצבא עובד עם נגדים של 50 אוהם ובאזרחות זה 75?

היה לי על זה ויכוח עם מישהו שהתעסק באלקטרוניקה בצבא.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה אולי מתבלבל עם רשתות מחשב בתקן Ethernet 10Base2 (קואקס) שדורשות טרמינטור בסוף הקו שהינו בעצם נגד 50 אום.

לשידורי טלויזיה בתדרים הרגילים (VHF UHF וכו') אני חושב שזה תמיד 75 אום, אבל אני לא מומחה גדול בתחום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מכשירי קשר בכול העולם עובדים עם מחברים BNC,MINI-UHF,PL259 בעלי עכבה של 50 אוהם ולכן גם בצה"ל המחברים הם 50 אוהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

שמר, אני לא צריך לחפש בגוגל מידע ו-PDF, מקלטים/משדרים זה הבייבי שלי, ברור שמחבר קצה הינו חוליה מהשרשרת עד לאנטנה.

במידה ואתה מתעניין בתחום ה-RF תוכל לקרוא לי על ממסר R-7 בשעות הערב (תדר שידור 145.775 מגה-הרץ ותדר קליטה פחות 600 קילוהרץ כלפי מטה או בשפה אחרת פס 2 מטר).

בשעות הערב המאוחרות חובבי הרדיו נוהגים להתעדכן ולהעשיר את הידע בתחום.

אות הקריאה השלי 4Z7CBF (צארל'י-פראבו-פוקס)

פורסם

חלילה. אחרי 20 שנה בתחום, אני מתרחק משידורים כמו מאש. מספיק שאני חייב לעבוד בזה למחייתי.

ואם כבר, אז צ'ארלי בראבו פוקסטרוט...

פורסם

טוב שאלתי אתכם על ה 50 אוהם כי היה לי ולחבר ויכוח על הסיבה שבגללה בצבא יש רק 50.

שאלנו פרופסור שהיה קצין בצבא , הוא אמר שהצבא משתמש בזה כדי שחיילים לא יגנבו ציוד לאזרחות:roll: .

פורסם

חובבי הרדיו נוהגים לקצר את Foxtrot ל-FOX או לעוות את Victor ל-Virus.

עם קרינה אלקטרומגנטית אין לי בעיה אני מחוסן !! אחרי שעבדתי 3 שנים עם איזטופיים רדיו אקטייבים (אירדיום,קובלט) ונחשפתי למנות קרינה שגם אם תעבוד 50 שנה עם משדרים בהספק של 1KW במוצא (לא באנטנה) לא תספוג את כמות הקרינה שנחשפתי לה ביום עבודה.

מה לעשות גם בתחום של בטיחות בקרינה רדיו אקטיבית כמו בתחומים אחרים בישראל מחפפים.

אומנם יש ביקורת של אנשי נחל שורק אבל, כמו בכול דבר בישראל גם בזה יש קומבינות.

פורסם

קניתי מחבר דו "מופה" במקום המפצל שהיה בארון, והשידור לא השתפר. היתכן שהוא ברמה גרועה? קניתי אותו ב"ACE" והוא עלה לי 13 ש"ח:evil:

בקטע של ה 8 מטר יש לי שני מחברים דו כאלה.

מה גורם לשיבוש ביחס לטלויזיה הקרובה יותר?

אני בסה"כ רוצה לראות באותה הרמה כמו בטלויזיה הקרובה.

תודה רבה.

פורסם

תחליף זמנית בין הטלויזיות ותראה אם הבעיה נשארת עם השקע או עם הטלויזיה.

אם הבעיה צמודה לטלויזיה אז או שהטלויזיה דפוקה או שעוצמת הסיגנל גבולית.

אם הבעיה בשקע אז הבעיה בקו באיזשהו מקום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גובה צינית:

אתה צריך מכונת זמן. אז אתה צריך דלוריאן ואורניום סרבי. למה מכונת זמן? בשביל לשלוף כמה אנשים משנות ה80, לדעתי הם הכי יעזרו לך.

תגובה פחות צינית- אתה באמת צריך טלוויזיה? אצלי טלוויזיה זה רק MTV2 וערוצי המדע. תצטרף למהפכת ההורדות ברשת.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...