Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לפקפק ביכולות התומקר שלך אבל תרשה לי לגחך. עברתי עם הריינג'ר של נהרות ודיונות. אני רוצה לראות תומקר עולה דיונה, אחריה תוכל לדבר על יכולות שטח.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסופו של דבר לאחר העברת בעלות הריינג'ר נשאר בסטטוס של "טרקטור" ולא השתנה ל- "טרקטור משא".

לידיעתכם!

עידן.

פורסם
צר לי לפקפק ביכולות התומקר שלך אבל תרשה לי לגחך. עברתי עם הריינג'ר של נהרות ודיונות. אני רוצה לראות תומקר עולה דיונה, אחריה תוכל לדבר על יכולות שטח.

שטח זה לא רק דיונות, התומקאר יכול להכנס ולעלות דברים וליסוע במקומות שהריינג'ר יכול רק לחלום על ליסוע בהם

וההנעה האחורית עושה את זה הרבה יותר כייף, גם בשטח וגם בכביש

אבל מה אני מתווכח איתך?

במה משתמש צבא ההגנה לישראל?!?! בריינ'ר?, לא נראה לי

תסתכל על המחירים של שניהם

תסתכל למה יש יותר שוק

ושלא נדבר על המראה

אני נסעתי על מקומות עם התומקאר שאף האמר לא היה מתבייש בהם

פורסם
בסופו של דבר לאחר העברת בעלות הריינג'ר נשאר בסטטוס של "טרקטור" ולא השתנה ל- "טרקטור משא".

לידיעתכם!

עידן.

עידן, גש למשרד הרישוי והער להם על כך מפני שמניסיון של יותר מ-5 טרקטורי משא שהיו בעבר טרקטור, בעת העברת הבעלות הגדרתו של הטרקטור הופכת אוטומטית לטרקטור משא (שוב פעם, מניסיון!)

בקשר לוויכוח על הריינג'ר והתומקאר,

ראו, יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהם.

בשטח ברור כי העדיפות היא לריינג'ר מפני שיש לו 4X4 ונעילת דיפרנציאל.

בכדי לנוע עם התומקאר בשטח על הנהג להצמיד את דוושת הגז עד הסוף וגם אז התומקאר בקושי יזוז.

בכל אופן גם לתומקאר יש יתרון אחד בשטח והוא מרכז הכובד שלו. התומקאר הוא נמוך ורחב מה שמקנה לנהג ביטחון רב כנגד התהפכות.

בכביש:

מבחינת מהירות ידוע כי הריינג'ר מהיר יותר מן התומקאר אולם מבחינת נוחות נסיעה העדיפות היא לתומקאר.

פורסם
עידן, גש למשרד הרישוי והער להם על כך מפני שמניסיון של יותר מ-5 טרקטורי משא שהיו בעבר טרקטור, בעת העברת הבעלות הגדרתו של הטרקטור הופכת אוטומטית לטרקטור משא (שוב פעם, מניסיון!)

מחר אני אלך למשרד הרישוי ואנסה ליישם את הצעתך.

תודה לעונים,

עידן.

פורסם

חחח אתה רומז פה שהריינג'ר יותר גבוהה מהתומקאר?

(לא בגבוה למעלה אלא מהכביש לשילדה\ רצפת התומקאר)

וחברה, אני מדבר מנסיון לא קצר על שני הרכבים (היה לי ריינג'ר עד שהבנתי שזאת הייתה טעות והחלפתי לתומקאר, חצי שנה עם כל אחד מהם)

ועכשיו אני נוסע על הונדה CRV

ואני יכול להגיד שהתומקאר יותר מהנה משניהם בשטח

נכון, יש לו את החסרון של ה4\4, אבל עדיין אני מעדיף להכנס איתו לשטח מאשר שניהם

אבל יכול להיות שזה תלוי בנהג, יש כאלה שאוהבים לנסוע רגוע על חולות ליד הים ולהסתכל על הנוף

ויש כאלה(כמוני) שאוהבים להשתולל לזרוק תחת ולהכנס למקומות שצריך גובה כדי ליסוע עליהם

וחוץ מזה, זה ממש לא נכון שהריינ'ר יותר מהיר, זה תלוי בכלי

שלי למשל סגר 90 במישור

ולא רק הנוחות נסיעה שעושה את התומקאר יותר טוב בכביש

גם הביטחון שהוא נותן לנהג, הגה חד ומדויק

וכמובן, הנעה אחורית

פורסם

אין מה להתווכח, בשטח הריינג'ר גובר. האם ניסית לעבור עם התומקר נחל? אני אישית יכול להעיד שעברתי עם ריינג'ר נחל בעומק מטר בתוספת של אופנוע בארגז. האם זו נהיגה רגועה מבחינתך? :)

פורסם

חברה, לא פתחתי דיון על איזה כלי יותר טוב בשטח או למי יש יותר גדול!

היום הייתי במשרד הרישוי והוצאתי רישיון חדש לריינג'ר.

במילה אחת, אכזבה.

הריינג'ר נשאר "טרקטור רגיל" ולא עבר ל"טרקטור משא", המזל לא עימי.

הלכתי למנהל הסניף (צ'ק פוסט) חדר 16, לטענתו לא ישנו לי את הסטטוס הנ"ל אך בכל אופן שלח אותי לבוחנים.

אצל הבוחן הראו לי דף בו רשום שהסטטוס של הכלי הוא "טרקטור רגיל", ושבעיקרון אין הרבה לעשות.

האם למישהו יש ריינג'ר מהשנים 2000-2004 מדגם ברישיון rd50a שהוא טרקטור משא ולא טרקטור רגיל?

מה עוד אפשר לעשות?

תודה לעונים,

עידן.

פורסם
היום הסתכלתי שוב במנשר שחלק משרד התחבורה לגבי שינויי סטטוס של סוג הרכב, טרקטורים לסוגיהם השונים אינם מופיעיo בו.

הווה אומר שכנראה לא יהיה שינוי שכזה.

היום הייתי במשרד הרישוי והוצאתי רישיון חדש לריינג'ר.

במילה אחת, אכזבה.

הריינג'ר נשאר "טרקטור רגיל" ולא עבר ל"טרקטור משא", המזל לא עימי.

הלכתי למנהל הסניף (צ'ק פוסט) חדר 16, לטענתו לא ישנו לי את הסטטוס הנ"ל אך בכל אופן שלח אותי לבוחנים.

אצל הבוחן הראו לי דף בו רשום שהסטטוס של הכלי הוא "טרקטור רגיל", ושבעיקרון אין הרבה לעשות.

תודה לעונים,

עידן.

מצטער לצאת צודק בעניינך :|

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אין מה להתווכח, בשטח הריינג'ר גובר. האם ניסית לעבור עם התומקר נחל? אני אישית יכול להעיד שעברתי עם ריינג'ר נחל בעומק מטר בתוספת של אופנוע בארגז. האם זו נהיגה רגועה מבחינתך? :)

תשמע, הוויכוח הזה יכול להמשיך עוד הרבה זמן כי לא משנה מה תגיד אני תמיד יעדיף את התומקאר

בסדר אין ספק שה4\4 הוא היתרון של הריינג'ר על התומקאר

כל כלי יותר טוב מאחר בדרכי שטח אחרים:

הריינג'ר טוב יותר בדיונות ודברים כאלה (בזכות ה4\4)

והתומקאר טוב יותר בדברים כאלה למשל :twisted: :twisted: :twisted: (התמונות)

התמונה הראשונה היא התומקאר שלי, לשעבר ):

כל כלי יותר טוב מאחר בדרכי שטח אחרים , סגרנו את זה ככה?

תמונה016ד.jpg

gal35_lg.jpg

gal31_lg.jpg

פורסם

שלום לכולם,

ישנם התפתחויות בנושא ה"טרקטור משא", אני אספר את הסיפור שלי מאוחר יותר.

בינתיים אני חייב לדעת למחר בבוקר איפה נמצא המספר מנוע של הריינג'ר.

את המספר שלדה מצאתי (דיי קשה האמת) ועל המנוע יש לי מדבקה קטנה של פוג'י עם מספר המנוע.

האם זה באמת המספר ואין איזה סוג של הטבעה על המנוע הנ"ל?

תודה רבה לעוזרים,

עידן.

פורסם
בדר"כ כשפוג'י שמים מדבקה, מס' המנוע נמצא תחתיו.

המספר נמצא בסוף בתחתית המנוע בצד שפונה כלפי מטה.

על מנת למצוא את המספר יש לפרק את הפלסטיק שמתחת למושבים.

עידן.

• תוכן חדש...