Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קצת הסבר.

לכל מגבר יש זמן מהשניה שהסיגנל נכנס אליו , ועד שהוא יוצא מוגבר.

הזמן הוא קצר ביותר.

כאשר אנו מגשרים אנחנו משתמשים בצורה אחרת של חיבור טרנזיסטורים כדי ליצר יותר הספק.

אם נמדוד את הזמן שלוקח לסיגנל להכנס למגבר ולצאת בין שני מגברים שונים לגמריי הזמן יהיה שונה.

נכון ככ קטן שבגדול לא נראה שישמעו.

אבל כאשר מתעסקים במוזיקה אנחנו משנים את הצורה של הגל.

אנחנו מכניסים ל X את Y ולZ את Y ולא מקבלים את Y מוגבר משניהם באותו הזמן.

כמו כן גוון הצליל של כל סוג מגבר הוא שונה. ברגע שמגשרים בכלל משנים ומעוותים אותו.

האם זה מה שרוצים לקבל? רמקול שיוצר עם גוון מסויים ויקבל עוד שניים שונים?

אני יודע שהרעיון מאוד קוסם ונשמע נחמד אך הוא לא באמת יעשה משהו חוץ מאולי יותר עוצמה.

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל תראו לי חוץ מהגברת חוץ שגם שם משתדלים להשתמש באותם מגברים לאלמנטים השונים והחיתוך הוא ע"י קרוס אובר חיצוני אחד לכל כמה מגברים דומים , מישהו במערכת ביתית אמיתי שעושה כזה דבר?

אף אחד , למה , בגלל הסיבות האלו.

• תוכן חדש...