Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקסנטיה שלי ישנו מיכל דלק בנפח 65 ליטר, אצלי יש מנוע 2000.

בקסנטיה של חבר יש מנוע 1800, הרכב שנת 95, היום מילא בפעם הראשונה מאז קנה את הרכב (לפני כמה ימים) דלק בנוכחותי ולהפתעתי הרבה נכנסו במיכל לא פחות מ 70 ליטר דלק. איך יכול להיות הדבר?

אני רוצה לציין שכחצי שעה לפני כן מילאה אשתי באותה תחנה ונכנסו "רק" 58 ליטר שזה יחסית נורמלי ולא מעורר שאלה אצלי - אני בודק את צריכת הדלק על בסיס קבוע.

מה דעתכם על התופעה? חוץ מגניבה של תחנת הדלק, מה עוד יכולה להיות הסיבה? האם יכול להיות שהחליפו מיכל דלק לאחד שגדול מ 70 ליטר? בקסנטיות למיניהן ידוע לי רק על מיכלים של 65 ליטר.

בריאות לכולם!

פורסם

המוכר מכר לחבר שלך את הרכב עם מינוס 10 ליטר במיכל.

עקצו אותו ב-52 שקל.

:lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני פעם מילאתי ונכנסו רק 20 ליטר (טוב, המיכל לא היה ריק וזה גם מה שקרה לאשתך ככל הנראה).

ב 80 ליטר שלי נכנסו כבר כמה פעמים 82 ליטר ואני לא יודע אם באותו זמן היו בפנים 100 סמ"ק או 5 ליטר נוספים.

אני יודע שזה לא מומלץ ומגדיל את הסיכוי לסתימות.

דבר נוסף, לגירסאות מנוע שונות של אותה מכונית יש תמיד אותו מיכל דלק.

ועוד דבר, לפעמים הקצף מפסיק את המילוי לפני הסוף ולכן אם אתה לא ממלא עד שאתה רואה את פני הנוזל בעין אתה לא יכול להיות בטוח שהמיכל באמת מלא.

פורסם

למיטב זכרוני באמת נכנסים בפועל בערך 70 ליטר. פעם גמרתי את המיכל עד הסוף (באמת התפלאתי איך אפשר לנסוע 3 ימים עם מנורה דולקת והמחוג לא יורד לרצפה. בדיעבד זה היה הסימן הראשון שהמצוף בסוף חייו) וזה בערך מה שנכנס.

חוצמזה, האפשרות של משאבה מזייפת לא תלושה מהמציאות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אצלי אף פעם לא נכנסו יותר מ 65 ליטר, גם כשנתקעתי פעם ללא דלק להניע.

גם אני חשבתי שהמשאבה מזייפת אבל אז היא צריכה לזייף קבוע לא? הרי אמרתי כבר שאשתי מילאה כחצי שעה לפני כן והיה בסדר.

בריאות לכולם!

פורסם
לא נראה לי שהבנתם;

נכנסו יותר מ 70 ליטר במיכל 65 ליטר!

דווקא כן הבנתי, כתבתי שנכנסו לי 82 במיכל של 80. היצרן מצהיר על גודל מסויים ובפועל יש עוד קצת רזרווה.

פורסם
אצלי אף פעם לא נכנסו יותר מ 65 ליטר, גם כשנתקעתי פעם ללא דלק להניע.

גם אני חשבתי שהמשאבה מזייפת אבל אז היא צריכה לזייף קבוע לא? הרי אמרתי כבר שאשתי מילאה כחצי שעה לפני כן והיה בסדר.

אצלי בוודאות נכנס יותר מ-65 ליטר. מכיוון שכל המכוניות הן דור ראשון, אני מניח שזה אותו מיכל.

יכול להיות שהמשאבה מזייפת "עדין", ב-5% לערך, שהם לא משהו שתרגיש בצריכת דלק, אבל משמעותי אם אתה מגיע עם מיכל כמעט ריק.

בערך בכל אוטו שיצא לי למלא דלק באופן קבוע, בשלב זה או אחר הכנסתי יותר ממה שהיצרן טוען שאפשרי. יש סיכוי שהיצרנים בכוונה מציינים נתון מעט נמוך יותר, שכנראה לא כולל את מה שנכנס בפייה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לגבי משאבת התדלוק

יצא לי להכיר מתדלק שפשוט רוקן את הקו אחרי כל תדלוק, ניער את הפייה, ונעזר בגרביטציה וכך דאג לתדלק את רכבו ללא שום תשלום

כאשר רכב אחר מגיע הוא מתחיל למלא במונה, אך הדלק לא נשפך עדיין במיכל

כך שיוצא מצב שהאיש שקונה משלם על כמעט ליטר סתם

המקרה שלך יוצא דופן ולא מדובר בליטר..

הסיפור נחשף למרבה תדהמתי כאשר ביקשתי למלא גלון בנזין.. המונה עולה ועולה והדלק לא יצא

למתדלק שלום (חוצמזה שהוא עובד בבנין היום)

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

כמו שכתבו כבר, הנפח המוצהר נמוך מעט מהנפח בפועל, אם ממלאים "עד הפקק". בברלינגו עם נפח טנק דלק מוצהר של 60 ליטר, מלאית לא פעם ולא פעמיים 65 ליטר בתחנות שונות.

• תוכן חדש...