Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה ברשותי ג'סטי כבר כשנה אני מטפל בה יפה וכמו שצריך

יש לי הזדמנות לחופשה מהבודה וחשבתי לרדת לאילת עם בת זוגתי עם האוטו

מה אתם אומרים??

לפני הנסיעה אני יעשה טיפול 15 שכבר גם ככה הגיע זמנו!! האוטו באמת בונבון {טפו טפו טפו}

מצד שני אני מפחד כזאת נסיעה לעשות איתו ?

בשנה שהוא אצלי נתקעתי רק פעם אחת וגם זה בגלל צינור שעבר זמנו..

ואם כן לנסוע אם הרכב מאיפה הכי טוב כך שהרכב פחות יתאמץ??

תודה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה לנסוע לאילת עם רכב מטופל. סך הכל 4-5 שעות נסיעה (בהנחה שאת מאיזור המרכז).

החיסרון היחיד הוא הנוחות - תחשוב האם אתה רוצה לבלות 4 שעות רצוף בג'אסטי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי תיסע, מה יש לך לפחד? מקיסמום תזמין גרר(אם זה חלק מהביטוח אצלי כן), אל תאמץ אותה כל כך... תעשה עצירות יזומות להתקררות המנוע ויהיה טוב.

אבל זו רק דעתי, אתה זה שמכיר את האוטו הכי טוב.

פורסם

אישית נסעתי בג'אסטי מנוע 1.0 שנת 91 ידנית, אני + 3 אנשים + ציוד (תיקים) מפתח תקווה, ועד לחרמון.

סחב , נתן בראש, נסע נהדר (90 כל הדרך) ואפילו מומצע של 1:15 עשיתי :)

בערך 300 ק"מ לכל צד .. לא היה בעיה אחת קטנה אפילו, אוטו מקסים !

הבעיה היחידה שאני צופה, היא העליות בחזרה מאילת ... שחזרתי משם עם סיטרואן סקסו דיזל 1.5 .. היה מאוד קשה לעלות... אז אני לא יודע בדיוק מה עם ג'סטי .. אולי 1.2 .. אבל 1.0 .. יהיה קשה.. קח בחשבון

הדרך לאילת לא צפוי בעיות (תבדוק בלמים !)

פורסם

רק בארץ עושים סיפור מנסיעה של 300 ק"מ. ממה בדיוק אתה מפחד אם האוטו במצב טוב ?

קח איתך נוזל קירור, בדוק לחץ אוויר תקין בצמיגים ובצמיג הרזרבי, מלא דלק וסע לשלום. לא צריך לעשות סיפור מנסיעה של 300 ק"מ.

ROOONEEYY

פורסם

כמו שאמרו לפניי,קח איתך קצת ציוד למקרה ש...:roll:

מה שכן,בירידות הישאר על הילוך נמוך ועשה עצירות יזומות כל שעה וחצי בערך.

או,סע באוטובוס,לפעמים יותר משתלם ואפשר גם לישון בדרך חזור.:wink:

פורסם

עשיתי חולון-אילת-חולון-אילת באותו שבוע עם ג'אסטי 92 מדונדשת (אחרי אוברול), בלי עצירות בדרך, גם לא לפיפי.

האוטו נסע יופי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא צריכה להיות בעיה

עם 3 אנשים וכל התיקים ירדנו לאילת בקיץ באונו 92 (ז"ל) מנוע ליטר 1... בלי מזגן אפילו... בלי שום בעיות.

תוודא שהכל שלם שלא יהיו בעיות, תצטייד במצרכים כמו נוזל קירור וכאלה, ואל תלחץ.

יותר חשוב תיזהר בנסיעה עצמה, יותר סיכוי לעשות בדרך תאונה מאשר שהרכב יתקלקל. סע בזהירות ותהנה בחופשה !

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אם השאלה היא האם היא מסוגלת לעבור את הנסיעה התשובה היא כן, ויותר טוב ממכוניות חדישות ממנה בהרבה. חשוב ליסוע בזהירות כי עם כל התאונות בכביש הערבה עדיף משהו קצת יותר מוצק.

פורסם

טפל בה וסע בשקט. הג'אסטי 1000 שלי מתאמצת כל יום בחיפה, ולפעמים עושה ביום אחד 500 קילומטר (חיפה-מצפה רמון-חיפה). אתה יכול להיות רגוע בקטע הזה. אם אתה יודע מה הגבול של אוטו ומתי אתה מאמץ אותו יותר מדי, לא אמורה להיות בעיה. אני אסע בחודש הבא לאילת בג'אסטי שלי (כן, מחיפה לאילת).

אם עשיתי את הנסיעה הזאת עם רנו 11, לא אמורה להיות בעיה עם ג'אסטי.

פורסם

הגאסטי שלי לשעבר שנת 91 מנוע 1000, עשתה פעמים הלוך ושוב לים המלח.

אילת הלוך ושוב עם 2 אנשים וציוד, והתמודדה עם זה בכבוד.

אם הרכב מטופל, אתה יכול לנסוע בכיף, רק לא לשכוח לבדוק שמן מים :)

פורסם

חבר שעובד באילת וגר בבית שאן,עושה נסיעה זאת פעם ב 3 חודשים בלי בעיות,עם ג'סטי 92,סע רגוע ועצירות כל שעתיים,לא אמורה להיות בעייה.

* אין בהמלצה זאת שום לקיחת אחריות :-D .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תארגן לך ווספה; אני מכיר משהו שנסע עם ווספה + בת זוג ותיק מאחור, מתל אביב לאילת ולא נתקע אפילו פעם אחת. זה היה בשנת '68. מתכון בדוק לנסיעה חלקה ללא תקלות.

תמצא לך ווספה.

• תוכן חדש...