Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קוראים לי ניתאי, בן 17 עם רישיון 4 חודשים..

כרגע נוהג על המכוניות של ההורים: מאזדה mpv 1993 (שונא אותהה) ומיצובישי סיגמא 1993 (אויי איזה סקסית)..

טוב ועכשיו לשאלות שלי (יכול להיות שהם יראו לכם קצת מפגרות אבל זה באמת חשוב לי, תודה!):

1. האם יש מותגים בודדים של מכוניות(פרארי, מזארטי, למבורגיני וכו'..) בארץ? גם אם זה ביבוא אישי..

2. למה אצלנו המכס מקפיץ את האמאמא של כל המחירים של המכוניות, יש סיכוי שהוא ירד בקרוב?

3. למה הסוכניות של הרבה מותגי על לא קיימות בארץ?

4. האם יש סיכוי בעתיד הקרוב לראות את מכוניות העל על הכבישים שלנו?

5. למה למכוניות מתקינה אמריקאית אין אישור לשיווק בארץ?

6. מה עם ספורט מוטורי חוקי?

זהו פחות או יותר.. תודה רבה לכל מי שיגיב!

מקווה להנות ולתרום פה..

פורסם

1. יש, בודדות. על למבוגירני לא שמעתי, אבל זה לא אומר כלום.

2. כי זה החוק, כי המדינה צריכה להכניס לעצמה כסף ממיסים, כי אפשר. האם זה ירד? מתי לאחרונה ירד איזשהו מס בארץ?

3. כי אין מספיק קונים כדי להקים סוכנות.

4. סיכוי יש. אבל כנראה שמשוגעים לדבר יש עוד פחות. יש פה ושם כמה אקזוטיקות על הכבישים, אבל לא משהו ברמה של מכונית על.

5. דווקא יש אישור.

6. מספרים שמאז ההפגנה הגדולה בערד משהו התחיל לזוז. כנס לפורום הספורט המוטורי כאן באתר ותתעדכן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתצפיות - למבורגיני הייתה קיימת (נראתה בנתניה לפני מספר שנים, כנראה של תושב חוץ), מזארטי גם הייתה (אמנם ישנה), וגם כמה רכבים מעניינים אחרים.

סוכנויות כנראה שלא תראה כאן (אלא אם כן אתה כולל את פורשה), פשוט כי זה לא יהיה כלכלי לפתוח סוכנות עבור 2 רכבים.

מכס - למדינה יש הזדמנות לדפוק אותך, אתה נותן לה לדפוק אותך, היא לא תדפוק?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

1. יש מספר מכוניות בודד בייבוא אישי. בעיקר פרארי.

2. המס (לא המכס) גבוה כי זו אחת הדרכים של המדינה לגבות כסף מהאזרחים, בדיוק כמו מס הכנסה. לא רק שיש סיכוי שהוא ירד בקרוב - הוא בפירוש יורד בקרוב. לפי התוכנית כל שנה ירד המס על מכוניות חדשות במספר אחוזים עד להתייצבות סביב ה-70 ומשהו אחוז בעוד שלוש-ארבע שנים (לא זוכר את המספרים המדויקים).

3. כי אין מי שיקנה.

4. לצערי לא. שוב - אולי בודדות.

5. מה זאת אומרת?

6. במרץ החוק אמור להתחיל לפעול - בוא נחכה ונראה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב תודה כולם!

דבר שני - sronis, למה למשל במדינות אחרות המכס לא גבוה כל כך כמו אצלנו? גם שם יש למדינה אפשרות לקחת כסף מהתושבים.. מה שונה כל כך אצלנו?

פורסם

מה שונה? אצלנו יותר חמדנים :)

הלמבו היחידה שידוע לי עליה בארץ היא רפליקת קונטאש

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
טוב תודה כולם!

דבר שני - sronis, למה למשל במדינות אחרות המכס לא גבוה כל כך כמו אצלנו? גם שם יש למדינה אפשרות לקחת כסף מהתושבים.. מה שונה כל כך אצלנו?

איך הגעת למסקנה הזו? כשהייתי בטיול בגרמניה דיברתי עם נהג האוטובוס והוא נקב מחירים מאד דומים לשלנו בארץ, כמו כן אני יודע שבשוויץ לדוגמא המס הרבה יותר גבוה מבארץ.

אי אפשר להשוות הכל לארה"ב.

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו? כשהייתי בטיול בגרמניה דיברתי עם נהג האוטובוס והוא נקב מחירים מאד דומים לשלנו בארץ, כמו כן אני יודע שבשוויץ לדוגמא המס הרבה יותר גבוה מבארץ.

אי אפשר להשוות הכל לארה"ב.

מה אתה מדבר שטויות ? בגרמניה אתה קונה ב.מ.וו סדרה 3 במחיר של טויוטה קורולה .

יש שם מכוניות שעולות 8 אלף יורו - חדשות ...

דווקא גרמניה ששם יש הרבה מפעלים של חברות - שם מחיר המכוניות נמוך (בייחס אלינו ובכלל )

פורסם
1. יש מספר מכוניות בודד בייבוא אישי. בעיקר פרארי.אתה יודע אם באמת אפשר להביא פרארי ביבוא אישי ? האם ניתן להביא למשל את הסקאלייטי ? כי אם כן אני מתחיל למלא לוטו ולהתפלל

רוני

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
טוב תודה כולם!

זה נוגע להרבה סוגיות כלכליות שאני לא יודע לענות על כולן. למשל - אנחנו חיים במצב של כוננות מרגע הקמת המדינה, אין כאן מפעלים המייצרים מכוניות, המדינה מוציאה מיליארדי שקלים על ביטחון וצריכה כסף ממשהו, ועוד ועוד.

בגדול - נכון שמחיר המכוניות החדשות אצלנו לא גבוה משל כל המדינות המתוקנות. ההבדל הוא ששם רמת המחייה פשוט גבוהה יותר. החישוב הנכון הוא כמה משכורות ממוצעות אדם זקוק בכדי לקנות מכונית מסוימת, ובזה אנחנו נופלים בגדול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
4.jpg

אני שמח לבשר לכם ש.. יש למבורגיני בארץ :lol:

והיא שייכת לבעלים של אפריל טקליין - יהודה.

זו למבורגיני? היא נראית קצת מזוייפת..

וד'א מה זה רפליקה? מה הפירוש של המילה.?

פורסם

פה תמצא תשובה לגבי רפליקה.

פה תמצא לגבי שאלות שאפילו עדיין לא חשבת עליהן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1) יש את הפרארי של מיכאל לוי ואת הפרארי 308 אספות שהביאו לא מזמן.

2) המיסוי עושה טובה שהוא יורד.

3) כי אין מספיק לקוחות פוטנציאלים.

4) פורשה גם נחשבת לחברת מכוניות אקזוטיות והיא מיוצגת בארץ כבר 10 שנים, הייבוא הרשמי שלה התחיל אחרי שטפטפו כמה בייבוא אישי וגם הוצגה הבוקסטר שנחשבה לפורשה ה"זולה", ככה שעם הזמן עוד מותגים יגיעו לארץ.

5) בגלל היחסים הטובים בין ישראל לארה"ב אז אושר שיהיה ייבוא רשמי רק של מכוניות בעלות תקינה אמריקאית שהן מחברות אמריקאיות.

6) זז בעצלתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...