Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת המקורית לא קוראת MP3,הבנתי שאין אפשרות לפרק אותה על מנת להתקין מערכת לא מקורית,האם זה נכון ?

פורסם
המערכת המקורית לא קוראת MP3,הבנתי שאין אפשרות לפרק אותה על מנת להתקין מערכת לא מקורית,האם זה נכון ?

לפי מה שאני ראיתי

באתר של מערכות בחולון

אפשר להוציא ולעשות בניה מחדש לפאנל ולשם פאנל רגיל

היום הכל אפשרי

פורסם
יש להם אתר באינטרנט ?

יש מישהו באיזור חיפה\צפון הארץ ?

תודה.

חכה ששאר חברי הפורום יבואו ויגיבו יש להם הרבה יותר ידע ממש שיש לי

פורסם

אפשר להחליף את המקורית - לא שווה ומן הסתם יקר.

אפשר להוסיף רדיו דיסק חדש ולחבר אותו למערכת המקורית באיזושהיא צורה שאני לא זוכר כרגע.

תבחר את אחת מהאופציות האלה ואז נמשיך.

אני אישית לא הייתי נוגע בשום דבר מקורי שבא עם האוטו, חבל להרוס.

בברכה.

מושיק.

פורסם

אני אישית לא הייתי נוגע בשום דבר מקורי שבא עם האוטו, חבל להרוס.

בברכה.

מושיק.

ואני לא הייתי קונה רכב שיש לו מערכת מובנית שאי אפשר לפרק עוד בשלב הסוכנות ולקבל עם הכנה למערכת רגילה וטובה שאני אתקין .

:roll:

לא מבין את הקטע הזה שכל רכב מגיע עם מערכת מובנית , מה - שכחו בעולם שיש דבר כזה סאונד איכותי ??

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
ואני לא הייתי קונה רכב שיש לו מערכת מובנית שאי אפשר לפרק עוד בשלב הסוכנות ולקבל עם הכנה למערכת רגילה וטובה שאני אתקין .

:roll:

לא מבין את הקטע הזה שכל רכב מגיע עם מערכת מובנית , מה - שכחו בעולם שיש דבר כזה סאונד איכותי ??

תומר

מסכים. המערכות המקוריות סתם זבל. לוקח לחלקן הרבה זמן לקרוא דיסקים. צרובים חלק קוראות וחלק לא ומי מדבר בכלל על MP3 .

על הפנים.

פורסם

אם זה משהו שדומה בהונדה לגנד אז הנה כמה תמונות ממה שעשיתי אתמול בהונדה לגנד,אולי מכאן תוכל לקחת רעיון כלשהו לשינוי מערכת OEM אצלך ברכב.

02022007(001).jpg

02022007.jpg

046020.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לך אולי תמונה להמחשה כדי שאני אוכל לראות ולתת לך חו"ד?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני רואה שיש לך מספיק מקום מתחת לתצוגה וכפתורים מקוריים על מנת למקם שם כל HU שתרצה או מסך של DVD אפילו.

פורסם
מסכים. המערכות המקוריות סתם זבל. לוקח לחלקן הרבה זמן לקרוא דיסקים. צרובים חלק קוראות וחלק לא ומי מדבר בכלל על MP3 .

על הפנים.

ממש לא זבל, כנס לסנטה פה החדשה של יונדאי, בדגם המפואר של הג'יפ מקבלים מערכת סאונד טובה מאוד

הכול בילט-אין, קורא MP3 והיופי שבדבר שהרדיו דיסק הוא צנג'ר פנימי וכל זה מייצרת חברת אלפיין.

ממש איכותי,טוב וגם נחמד ביופי.

וכל המתלוננים למיניהם, אם מערכות לא היו מגיעות עם מערכות מובנות הייתם אומרים "למה הם לא מגיעות", "רק בישראל זה

ככה", "יבואנים קמצנים/חוסכים"....ועוד המון המון שטויות כאלו.

העולם מתקדם ואנחנו איתו, רוב החברות רוצות לפנק אותנו הצרכנים במערכות מבונות, אולי אולי אולי אולי 2% מהאוכלוסיה

בארץ מתעניינים במערכות סטריאו איכותיות. אז בשביל 2 אחוז באוכולוסיה ייצרו רכבים ללא מערכות מובנות?

ואז כל שאר האוכלוסיה 98% יתלוננו, עדיף ש2% יתלוננו מאשר98%.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

העולם מתקדם ואנחנו איתו, רוב החברות רוצות לפנק אותנו הצרכנים במערכות מבונות, אולי אולי אולי אולי 2% מהאוכלוסיה

בארץ מתעניינים במערכות סטריאו איכותיות. אז בשביל 2 אחוז באוכולוסיה ייצרו רכבים ללא מערכות מובנות?

ואז כל שאר האוכלוסיה 98% יתלוננו, עדיף ש2% יתלוננו מאשר98%.

אני שמח שרשמת בארץ .. כי כך המצב אולי כאן .

בחו"ל אודיו לרכב זה עולם אחר .

ואם כבר אתה מעלה טיעון אז הנה תגובתי לנושא :

כדי להראות את ההתחשבות בכולם יצרני המכוניות ידאגו לאופצייה של מתאם בקונסולה הראשית (חפש בפורום את הדיון על המאזדה 3 בנושא הזה) שיאפשר התקנה של רדיו דיסק אחר מהמקורי ללא פגיעה במחשב הדרך ושאר ירקות .

ככה נוכל להתקין מה שבא לנו ולא נצטרך להסתפק בסאונד בינוני במקרה הטוב .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי שאלה - אי אפשר להפוך את הHU המקורי לקורא MP3?

הבנתי שצריך להחליף את העינית שקרואת את הדיסק ועוד משהו ממש קטן.

האם אני טועה?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...