Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רנו קנגו , שנת 2001, 160 אלף ק"מ , דיזל כמובן (1.9)

מסרבת להניע כשקר , זאת אומרת שהרכב עמד 4-5 שעות ומעלה, או בבוקר .. וכו'

כאשר מנסים להניע יש סטארטר חזק (זה לא בעיית מצבר) ובריא, אבל ... עשן לבן סמיך יוצא מהאגזוז (שמן), בנוסף בכמה פעמים שיצא לי לנסות להניע , התדרדרתי קצת , ופימפמתי את המשאבה (יש בתא המנוע מן גומי כזה כמו של מכשיר לבדיקת לחץ דם, שניתן לפמפם אותו כדי להכניס סולר או משהו כזה) , ואחרי כמה נסיונות הוא מניע , יש לציין שהרכב נוסע נהדר. בזמן נסיעה אין שום תקלה. וכמובן אין שום מנורה בלוח השעונים.

אין קודנית ואין מובילייזר מלבד המקורי (שעובד.. כי האוטו מניע בסופו של עניין)

שאלתי היא מה גורם לכך ? האם יש הצעות או שאני פשוט אלך למוסך ושישבור את הראש.. פשוט רציתי כיון מסויים כי לא עולה לי כלום בראש.

בנוסף , מד הקמ"ש לא עובד, האם מדובר במשהו רציני או משהו קטן שאילן ספידומטרים יוכל לפתור? (פשוט זכור לי מקרה של חבר עם 206 שהחליף מחשב בגלל זה..)

תודה רבה לעונים :)

שניר.

פורסם

מצתי חימום הוחלפו מתישהו ?

למרות שלפי הסימפטומים שאתה מתאר, יש נפילת לחץ סולר לאחר עמידה ממושכת, והפמפום הידני שלך עוזר להתנעה על ידי בניית לחץ מחדש. אולי המשאבה לא בונה מספיק לחץ, או שיש לך דליפה/כניסת אוויר לצנרת הסולר איפשהו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האם אתה ממתין עד שנורת הסליל תכבה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשיבות מצתי החימום זה להנעה כמנוע הרכב קר ודבר ראשון זה לבדוק אותם ואת מע' הפעלתם.

כשמנוע הרכב חם או חמים הוא יניע בסדר גם אם מצי החמום אינם תקינים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

סבירות של 99% שמדובר במצתי להט. הייתה לי אותה תקלה בדיוק (קנגו מודל 2000 ) וגם באיזור 160 אלף ק"מ. דיזל מניע "על חם" גם ללא מצתים, או לפחות כשחלק מהם לא תקינים,.

אם יש לך ידע בסיס, תבדוק קיום 12 וולט על המצתים, אמור להיות שם 12 וולט למשך כ 10 שניות מרגע פתיחת הסוויץ' ואז לרדת ל- 0 . אם יש מתח, בוודאות כמעט מוחלטת המצתים שלך שרופים .

פורסם

אוקיי , תודה לעונים (וכן כמובן אני מחכה שיעלם הציור של הסליל הצהוב)

אם כך, מה בעצם גורם לרכב להניע אחרי כמה דקות ?

ובנוסף, כמה יעלה להחליף את המצתים ?

תודה.

פורסם

אצלי בקסארה היתה אותה בעיה בדיוק, מצתי חימום היו פגומים

החלפתי את כל ה 4 ל EQYUM או אקיוןם או משהו כזה של סיטרואן ב 350 שקלים.

(יכלתי להשיג BOSCH בזול אבל העדפתי את הצרפתי)

פורסם
האם מישהו יודע למה האוטו כן מניע בשלב כלשהו ?

לאחר שאתה מפעיל את הסטרטר מס' פעמים ועוד לזמן ארוך, טמפרטורה בתאי השריפה עולה בסופו של דבר, והרכב מניע.

מצתי להט הם מעין חלק מתכלה, אין לראות בהחלפתם משהוא חריג.

אני טיפלתי לפני כמה שנים במוסך טכנוקאר, ברח' המעפילים בקיריית אריה.

הם מורשים רנו/ניסן. אני לא נוהג להמליץ על מוסך זה או אחר. בעיקרון, החלפת מצתי להט היא פעולה פשוטה ביותר, כל מוסך יכול לבצע אותה, חשוב רק להשתמש במצתים נורמליים של חברה מוכרת.

לגבי הספידומטר - לקנגו, כמו לכל המכוניות מהעשור האחרון, יש ספידומטר אלקטרוני, ללא כבל. האם מד המרחק הכללי עובד? אם כן, סביר להניח, שהתקלה היא בלוח שעונים עצמו.

• תוכן חדש...