Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שיש לו רכב קטן רוצה לשים את הL7 שלו באטומה. איך הסאב מתפקד באטומה?

האם אפשר להגיד שהוא יהיה מדוייק? (כמובן יחסית לL7)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תיבה אטומה תמיד הופכת את הסאב ליותר מדויק בגלל האוויר הדחוס שמחזיר את הוופר מהר יותר, אבל לגבי סאב שהוא PURE SPL לדעתי לא יורגש שינוי משמעותי מאד, בכל זאת הוא יהיה יותר מדויק מאשר בתיבה פתוחה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

:-D אני יודע את תפקיד התיבה האטומה.

רק רציתי שאנשים שיש להם L7 או שמעו איך הוא מתפקד בשירים שצריך בהם באסים מדוייקים.

כי ראיתי שיש הרבה אנשים ששמים אותו באטומה

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לפי בדיקה שעשיתי עם חבר לפני כמה חודשים

יצא לנו להווכח שקיקר L7 בגודל 12" שמוגבר ע"י 800 אראמאס לערך

הוא כמעט חזק כמו שני קיקרים CVR בתיבות אטומות.

אפשר לסווג את זה בתור CVR וחצי :)

מבחינת איכות , לא לטעמי

אבל בהחלט חזק בשביל סאב יחיד!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז עדיף כבר לקנות 2 CVR ולשים בתיבה אטומה אחת מאשר L7 אחד? ככה יוצא שהם גם יותר חזקים (לפי אחת ההודעות בת'רד הזה) וגם יותר מדוייקים וקשורים למוזיקה. אני טועה? אם כן תקנו אותי, אם לא..אז לא :lol: .

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בפעם האלף בבקשה ממי שאין לו נסיון אם הסאב בתיבה אטומה שלא ימליץ ויתן הערות/השערות! תודה.

הסאב שלי מותקן בתיבה אטומה, מוגבר על 1200.1 קיקר ונותן תפוקה מדוייקת ויפה.

מי שרוצה יכול לקבל הדגמה. הכל מתחיל ונגמר בכיוונים, ואני מדגיש "חודשים של כיוונים".

black_heart.gif

פורסם

גיא, אם התכוונת אליי אז אתה סתם בא בטענות. אני רק משער לפי התגובות של חברי הפורום שכנראה עדיף 2 CVR מאשר L7 אחד מבחינת העוצמה. לגבי דיוק, אתה אומר שהם טועים?

ומבחינת עוצמה מה עדיף?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה קשקושים בתרד אחד.

חבר'ה, מי שחושב שה L7 הוא סאב SPL טהור טועה, ובגדול.

הסאבים הללו לא נופלים בתחרויות SQ ואף קטפו הרבה פרסים, זה הכל תלוי בהתקנה.

(אגב, בדיוק כמו שה L7 יכול להיות מותקן לא טוב לצרכי SPL)

הסאבים הללו בתיבה אטומה מתוכננת טוב נשמעים מעולה.

למי ששאל על יותר עוצמה, אז מן הסתם 2 וופרים של 12 בדרך כלל יהיו חזקים יותר מ 12 בודד,

אך אם הבודד יוכל לעמוד בעוצמה גבוהה יותר מפי שתיים אז אולי תהיה תחרות לא רעה.

להחליט כך מיד מי יותר עוצמתי זו שטות.

פורסם

נו אז לא שאלתי אותך בקשר לכך. שאלתי את אלו שאכן שמעו את הסאבים הנ"ל (CVR ו-L7) וברצוני לקבל תשובה מי מהם יותר עוצמתי. בקשר לדיוק וכו' הבנתי כבר שהכל תלוי בתיבות, כיוונים ועוד הרבה דברים. לא לזה כוונתי הייתה. הכוונה הייתה איזה מהם יותר עוצמתי?? 2 CVR או L7 אחד? פשוט מסקרן אותי ממי ששמע סאבים אלו לדעת את זה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אף אוזן לא יכולה לומר לך את זה.

אתה יודע כמה CVRים וכמה L7ים שמעתי בחיי? עשרות...

לעיתים זה היה עוצמתי יותר, ולעיתים זה היה עוצמתי פחות.

רק מכשיר מדידה יכול לומר זאת בוודאות.

מה שכן בטוח:

ניתן לעשות ש L7 יהיה עוצמתי יותר משני CVR.

וגם ניתן לעשות ששני CVR יהיו עוצמתיים יותר מ L7.

פורסם

לי יש CVR12 שיושב בתיבה אטומה מתוכננת היטב והוא עובד טוב למדיי כמעט בכל מבחן שעשיתי לו (עד שמגיעים להתקפת דאבל-בס של המתופף של מטאליקה :wink:) .

הקשבתי לL7 של GUY007 בווליום גבוה עם דיסק פיוז'ן (למי שזה מעניין אותו - דייב ווקל) והוא נשמע נפלא !

מדוייק מאוד - ממש כל פעימה שלו היתה במקום .

אז אפשר להגיע איתו לרמות דיוק גבוהות , הכל עניין של איזו תיבה זו ואיך מכוונים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי L7 בתיבה אטומה והסאב מנגן יופי ואין לי שום תלומות ואני מאוד מרוצה! התיבה שלי זה 42 ליטר אטומה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אז מהתגובות הבנתי שזה תלוי הרבה באופן ההתקנה (כיוונים תיבות וכו' כמו שאמרתי מקודם) גם בקשר לעוצמה וגם לאיכות ודיוק. הבנתי את התשובה בקשר לשאלה ששאלתי.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...