Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה קטנה ונראה איך נפתור אותה חח..אוקיי אז ככה,יש לי קומפוננט של מורל פולס מקדימה ורמקוליים של קנאווד מאחורה ומגבר של JBL GTO 75.4 שהוא 4 ערוצים,הקומפוננט והרמקולים האחורים מחוברים אליו,ויש לי גם סאב עכשיו הבעייה שלי פה שאני צריך לקנות עוד מגבר של 2 ערוצים שזה מונובלוק במיוחד לסאב או שיש אפשרות אחרת??

תוודה לעוזרייםםם...

פורסם

עם באפשרותך לקנות עוד מגבר 2 ערוצים/מונובלוק זה יהיה מצויין.

עם לא, האופציה השניה שלך היא פשוט לחבר את הקנווד לרדיו דיסק שקיים אצלך ברכב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

האופציה הכי נכונה היא לחבר את הקומפוננט ואת הסאב למגבר ואת ה6X9 שלך לר"ד. זה במידה ואינך מתכנן לרכוש מגבר נוסף.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

על השאלה הזאת רק אתה תוכל לענות, זה רק עניין של תקציב.

איזה סאב ברשותך?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בכל מקרה

כדאי לך לגשר את הסאב למגבר ולהשאיר את הקומפוננט מחובר אליו,

את האחוריים תחבר ישירות לר"ד כי אין שום טעם בהם, וההגברה של הר"ד תספיק ,אני מניח, על מנת בסה"כ "להשלים" לך את הסאונד מאחור.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
בכל מקרה

כדאי לך לגשר את הסאב למגבר ולהשאיר את הקומפוננט מחובר אליו,

את האחוריים תחבר ישירות לר"ד כי אין שום טעם בהם, וההגברה של הר"ד תספיק ,אני מניח, על מנת בסה"כ "להשלים" לך את הסאונד מאחור.

אמיר

הדבר הכי חכם לעשות..

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

לא פתחו על זה ת'רד כבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הדבר הכי חכם לעשות..

זה הדבר הכי חכם לעשות במקרה שאין כסף

אבל אם יש לו, אז הוא יקנה מונו לסאב וזה הרבה יותר חכם...

:wink:
פורסם
זה הדבר הכי חכם לעשות במקרה שאין כסף

אבל אם יש לו, אז הוא יקנה מונו לסאב וזה הרבה יותר חכם...

עידן מה אתה רוצה לריב איתי?חח.

אם היה לו כסף אז הוא היה שואל איזה מגבר לקנות, ולא איזה אופציה אחרת יש..

מקווה שתחכים:hihi::shock:

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

טוב אבל תראו אני גם חשבתי על לחבר את הסאב ואת הקומפוננט למגבר ואת האחוריים לרדיו דיסק אבל הגברתי את האחוריים מהמגבר והם ממש חזקים כאילו ושומעים קטלני ממש קטלני ואני רוצה שימשיכו לשמוע ככה ורק עם סאב..ואני כבר עונה על התשובה לי שזה לקנות מונובלוק

אבל אולי אפשר לחבר את הסאב איך שהוא לחבר אותו עם האחוריים או משהו כזה

פורסם

לא אי אפשר

עזוב את זה שאין לך מספיק RMS

הקרוס מכוון על תדרים שונים מתדרים של רמקול, אז או שהסאב יוציא מוזיקה, או שהרמקול יוציא באס, תלוי איך הכיוונים

ביחד הם לא הולכים

:wink:
פורסם

יש אפשרות אבל זה לא חכם /לא ישמע טוב לחבר את הסט ואת האחוריים לאותם יציאות, זוג ימניים ליציאה ימנית וזוג שמאליים ליציאה שמאלית, בעצם להוריד כל יציאה לעבודה ב2 אוהם, והסאב בגישור בערוצים האחוריים. כמובן שהרמקולים האחוריים יהיו חתוכים על אותו תדר של הרמקולים הקדמיים ויקבלו את אותה העוצמה. שוב, אם לא הבנת, לא מומלץ.

בשיפוצים

פורסם

למה אתם משגעים אותו אני חושב שהאפשרויות שלך הם:

1) הוצאת כסף על מגבר שני ערוצים או על מונובלוק ועם אין לך סאב ששווה את זה תוותר על האופציה הזאת

2) להחליף את ה JBL 75.4 ב JBL 755.6 אותו מגבר רק בעל 6 ערוצים

מנסיון הוא חזק אבל לא ממש איכותי כמו אחיו JBL75.4

פורסם
טוב אבל תראו אני גם חשבתי על לחבר את הסאב ואת הקומפוננט למגבר ואת האחוריים לרדיו דיסק אבל הגברתי את האחוריים מהמגבר והם ממש חזקים כאילו ושומעים קטלני ממש קטלני זה בטוח שישמעו קטלני , השאלה האמיתית היא קטלני למה ? זה קטלני לתמונת הסאונד שלך . מתי בדיוק שמעת הופעה חיה מאחורה ? ואם אתה רוצה מילוי אז הוא צריך להיות בעוצמה של מילוי (כמו אחוריים במערכת 5.1) וא בעוצמה חזקה שגם תזיז את התדרים של הסאב אחורה וגם תפריע לקומפוננט מקדימה

אבל אולי אפשר לחבר את הסאב איך שהוא לחבר אותו עם האחוריים או משהו כזה

מונו או שני ערוצים חזק לסאב זה דבר מצויין אם יש לך תקציב , כי שום מגבר 4 ערוצים לא יתן שליטה בסאב כמו מונו שהוא יעודי לזה

אבל לשים אחוריים שהם באים הן לפיל והן לסאב לעניים על מגבר כשיש סאב זה פשוט לא טוב . תבדוק בעצמך , תיסע בלי האחוריים שבועיים שלושה(בשביל שתוכל להתרגל , כי התרגלת לאחוריים) עם הסאב ואז תשים אותם על הסאב ותראה לבד, מה נשמע לך יותר טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...