Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, היום פורק כל הדש בורד לחתיכות.... איזה תענוג, מילאתי אמבטיה עבור המצחייה, שעברה שטיפה דקדקנית, תודה לידידי "לבו-כליר". ההגה שופשף נמרצות, סמלי ה"דה-לוקס" מתייבשים כרגע במטבח, כל הכפתורים יצאו שלמים, לוח השעונים פורק לגורמים, נוקה היטב ומתייבש גם הוא, והשוס הגדול, המצחייה הלא סדוקה של הדש בורד, מתייבשת על הסורגים של האמבטיה.

את ה"רדיו תדירן" עדיין לא ניקיתי, אהבתי את זה שיש לו כפתור לבחירת המתח 12\6 וולט.

מה עוד ניקיתי? הידיות של הדלתות והחלונות, הפלסטיק שמכסה את מוט ההגה, את זרועות הוישרים הכסופים. מחר אני מקווה, אעבור למושבים, חגורות הבטיחות, ושאר חלקי הפנים.

וביום שישי, הכנה אחרונה של האדומה לטיול בשבת.....

איזה תענוג.

haters will hate

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חן פרחי היקר, אני מנצל את החתימה הזאת ע"מ להזכיר לך לגביי יום שישי הקרוב. תודה בנצי :smile:
עכשיו כבר לא תהיה לנו שנה טובה :sad:

בנצי, בחייך , תתפנה מצי האסקורטים ותדאג לחתימה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

היום, זכיתי לזוג ידיים נוסף, פורקו המושבים, הרדיאטור, הגריל , הפנסים, פסי הניקל שעל המרזבים, וזה רק הבהיר לי עד כמה מצב הבודי חמור כי המרזבים פשוט נשרו....

מיכל הדלק, מנוע הוישרים, אלטרנטור, משאבת מים ועוד כל מיני דברים שנקלתי בהם.

מחר יהיו תמונות, רוב החלקים מצוחצחים, חלקם זקוקים לצבע, מה שמגניב שיש לי סט של אותיות FORD, וכרגע זה בצנצנת בהשריה עד הבוקר....

שוב , מחר יהיו תמונות....

haters will hate

פורסם
היום, זכיתי לזוג ידיים נוסף

פירקת רכב ולא קראת לי? :puppydoge

אין בעיה בנצי. פעם הבאה אני מפרק פיאסטה זובי אני מתקשר אליך!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן למה אתה רותח ?:-D

עזוב את הסכין , תוריד את הגרזן.

אל תשכח שאחרי כל פירוק יש גם הרכבה ...

אני מאמין שהוא כבר יחפש עוד זוג ידיים נוספות.:mm_wink:

ירון מאיר

פורסם

אההםםם, לצערי מחר אני מתחיל לעבוד מ10 עד 22 ככה שלא יהיה לי זמן להמשיך. זה יצטרך לחכות לשעות הערב בשבוע הבא, הבאתי תאורה הולמת.

לא ציפיתי שהאשה תבין שכרגע אין מקלחון כי יש שם מושבים, ושבסלון על הקיר תלוי גריל של אסקורט... לגביי החדר אין מה לדבר בכלל, טוב יש לי חדר ספייר, ארון מלא בחלקים, ספה ומחשב. ממש כייף שיש חדר ילדים ואין ילדים (עדיין) .

ועידן, אתה תמיד מוזמן. אבל התעוררתי רק ב13:30 וירדתי לפרק עד שהחשיך ופתאום בא חבר מנתניה עם ידי זהב וסבלנות ולחשוב שאין לו רכב זה כזה בזבוז, אבל בקרוב נדאג לו לתעסוקה פרטית...

תמונות:

תמונה004.jpg

תמונה006.jpg

תמונה008.jpg

haters will hate

פורסם
אחרי שכבר ביצעתי אזכור, אני יכול לשנות את החתימה למשהו נורמלי, ישי, שנה טובה.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

איזה יופי- יש לך הגה מקורי של אותו השנתון! אני חושב, שאתה בערך היחיד, שאצלו זה עוד שרד, שמור עליו! אני תמיד אהבתי את הצורה "הישנה" הרבה יותר! צריך לקפוץ אליך לראות, מה אתה עושה שם!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה שמעניין אותי זה האם פירקת בשביל להבריק ולצחצח ובסוף המלאכה גם להרכיב?

או שיש כאן תרומת איברים והבודי הולך לגריסת ברזל?

פורסם
מה שמעניין אותי זה האם פירקת בשביל להבריק ולצחצח ובסוף המלאכה גם להרכיב?

או שיש כאן תרומת איברים והבודי הולך לגריסת ברזל?

איזה ברזל?! אם מישהו כאן יגרוס אסקורט MK1- אני עובר עליו עם המשאית! :shock::x:arrow:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בנצי איפה רכשת את סט ההשחזה .

אבי.

אצל יצרן בשם פרפקט בדרום ת"א.

הוא לקוח שלי ומייצר את הסתמים בעצמו,באיכות טובה למדי.

מי שירצה סטים כאלו מוזמן לשלוח לי ה"פ או להתקשר אלי על מנת שנשיג לו מחיר טוב ויחס אישי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...