Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1155243229143_PHL_GOLF_9298_BKCC_KS_FANTASY_.jpg

שלום לכולם,

אלה הם הפנסים ואני לא מוצא כאלה בכלל - רק בEBAY

מישהו יכול לעזור לי למצוא דבר כזה באיזור ירושלים או תל אביב?

בכל אופן בנוסף לשאלה זו... איזה סוג שמן מנוע לשים בגולף 95' 1800 אוטומט?

אני כרגע שם ACDELCO 10W40 ולא בטוח אם לא כדאי לעבור לליקווי מולי 5W40...

אשמח לחוות הדעת ולעזרה בנושא הפנסים.

תודה,

 

נמרוד

פורסם

במוסך רון, הנחשב לאחד המשובחים בכל הנוגע ל VAG, בטיפול שנתי מילאו בגולף 1.8 99 שלי, שמן 10W40. בתשובה לשאלתי אמר לי רון שאין כל הבדל בכל הנוגע למכוניתי בין השמן הנזכר ל5W40. אני מניח שהתשובה תהא זהה גם לך, בבחינת קל וחומר.

  • 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

למכירה פנסים לגולף 2005-2008 אנגל אייז במצב חדש לגמרי עם פס לדים בתוך הפנס (לגולף MK5) יש אפשרות לקנות בנוסף סט קסנון 8000K . הטלפון שלי 054448502 בני.

×
×
  • תוכן חדש...