Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה למדוד את עוצמת המערכת שלי ב- db ולראות מה האיכות שלה ומה היא שווה. עכשיו,האם צריך מכשיר מיוחד שבודק את זה או שאפשר למדוד בצורה אחרת? והאם איטום של האוטו מעלה את רמת המערכת או שזה לא משנה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר,

חיפוש בפורום בנושאים "איטום", "דציבלים" ו "מדידת SPL" יניב לך עשרות עמודים של תוצאות וחומר על העניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהמ * http://www.termpro.com/storefront/ * אהמ.

סליחה, אני קצת צרוד :)

בכל מקרה, לאוטופארט יש מכשיר מדידה כלשהו.

צור איתם קשר.

ובחייאת תרסן את החתימה שלך

סינוורת את החתול שלי כל כך , שהוא מתחבא בארגז!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניתן גם לבצע בדיקת תדרים בעזרת RTA.

מכשיר זה נועד לעזור לך לבצע כיוונים למערכת.

אני חושב שיש אחד (של AudioControl) באוטופרט.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כן, הייתי אומר שהחתימה שלך קצת, אבל רק קצת - בולטת!

בכל מקרה לי יש מד דציבלים שקניתי בראדיו-שאק, רשת שפעם היתה פה בארץ ופשוט כואב לי הלב עד היום שהם היו צריכים לסגור.

המד דציבלים הזה מסוגל לבדוק עד 126 דציבלים ככה שהוא לא מיועד למערכות SPL ויש לו סטיית תקן של 2 עד 6 די-בי עם כי הוא מספיק טוב כדי לתת לך מושג לגבי עוצמה גבוהה (120 דציבל בתוך הרכב זה מאוד חזק בסה"כ) ואתה יכול לראות אם יש לך עיוותים מסויימים בעוצמה כזאת - זה + דיסק בדיקה יכול לתת לך תמונה מעולה לגבי מה שקורה לך ברכב - יש לי גם חצובה (רגילה של מלצמה) ואני ממקם אותו בגובה הראש של הנהג כשאני מודד.

מכשיר נחמד - עלה לי מאה שקלים סה"כ - יש לו גם חיבור חיצוני למיקרופון מדוייק יותר ולמכשיר RTA וקליברציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...