Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברה אז הקיץ התחדשתי לי בסובארו לאונה,תמיד מניעה אותה עם פחות מרבע גז על הבוקר,נותן לה לרוץ קצת על טור-טור וחצי ומתחיל בנסיעה.

היום היה לילה ובוקר קר

אני נכנס על הבוקר לרכב,הוא ממש קר מפנים,מבחוץ מלא טל..קיצר ידעתי שהוא לא יניע כמו תמיד..

מנסה להניע בשיטה של הרבע גז,מניע 3 פמעמים ונכבה תוך שנייה,ישר קישרתי את זה לקור

אז מה שאני רוצה לשאול זה -איפה הצ'וק של הרכב הזה? ואיך אני אמור להניע אותו בחורף? אשמח לשמוע עצות מכאלה שעברו מכוניות מהסוג הזה (ויש הרבה שעברו את האוטו הזה).

קצת על הרכב :

Subaru Leone DL 1600

תיבת הילוכים אוטומטית

מודל 88

מנוע + גיר חדשים אם זה משנה משהו

תודה ויום טוב אנשים

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בלאונה צ'וק אוטומאטי. לפני הפעלת הסטרטר לחץ לחצה מלאה על הגז ועזוב. פעולה זאת "דורכת" את הצ'וק . עלק "קור", מעניין מה עושים באירופה כשיש 20- מעלות וכל האטו קפוא?

פורסם
בלאונה צ'וק אוטומאטי. לפני הפעלת הסטרטר לחץ לחצה מלאה על הגז ועזוב. פעולה זאת "דורכת" את הצ'וק . עלק "קור", מעניין מה עושים באירופה כשיש 20- מעלות וכל האטו קפוא?
חחח בשביל אירופה יש פתרון גם בלאונה

היה לי מן איזה צינור כזה שהיה מחובר מהפילטר לצינור של האגזוז משהו,המכונאי הסביר לי שבארצות קרות מחברים את הצינור הזה וזה לוקח אויר חם מהאגזוז

אבל לארצנו נראה לי שיספיק הצו'ק בלבד לא? :)

פורסם

כרגיל, המכונאי מבין יותר טוב ממהנדסי רכב. אני לא חושב , שיש הוראה של סובארו לפרק את הצינור הזה בארצות חמות .בטח הוא אמר שגם טרמוסטט לא צריך בארץ וזה "רק לאירופה"

אם לא הבנת הכל נאמר בציניות, גם ההודעה הקודמת, תניע , כמו שכתבתי וזהו .

פורסם

הצוק בהחלט יספיק, בצוק אוטומטי תקין, אין צורך לחמם את הרכב בבוקר, הרכב אמור להניע בהנעה ראשונה, וניתן לנסוע מידית ובאיטיות ללא צורך בחימום מנוע.

במקרה של התנעות ארוכות ממושכות וחוזרות בבוקר, גש בדחיפות למכון קרבורטורים מומלץ, והכן רכבך לחורף וטפל ושפץ את הקרבורטור, להתנעה קלה ולחיסכון בדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התנעות ממשוכות לא היו לי עד היום,נקווה שגם בחורף לא.

אי אפשר להשיג קרבורטור כזה עם חלקי זהב כמו שיש לך בחתימה? נראה לי שעם אחד כזה נוכל למנוע בעיות התנעה בעתיד לא ? P=

פורסם

הקרבורטור של חיפושית , וגם הוא בעל צוק אוטומטי , רוצה אותו, כנס לפרופיל שלי ותוריד אותו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...