Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 3 מכוניות Polo Gti \ Fiat HGT \ 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם , ברשותי 50K לאוטו יש עוד בצד לביטוח ומערכת...

אני נהג צעיר , מבקש את עזרכתם במידע על המכוניות הנ''ל

הפולו GTI מאוד קורצת לי , אוטו מאוד מפנק הבנתי שעד 100 הוא סבבה ואחרי 100 הוא כמו 1.6 רגיל למרות שאני לא מחפש מטוס.

הבנתי שיש בעיה ידועה באוטו שברגע שמדליקים מזגן האוטו נחלש יותר מ15% שזה בערך לכול אוטו , הפלסטיקים לא איכותיים ומתפרקים מעבר לזה אני יודע שיהיה לי קשה למצוא אחת.

HGT - איך המנוע 1.8 שלו? אוטו ללא שוק מבחינת מחיר , יפה מבחוץ לדעתי אבל האם הוא אמין?

206XS - נראה לי שהכי קל יהיה לי למצוא אחת שמורה כי השוק מוצף בהם אני מדבר על הדגם של 2001 עם ה110 כוחות סוס.

אני צריך פרטיים טכניים נוספים עם אתם יכולים לעזור לי

בשביל שאני יתמקד בחיפוש רכב אחד מהם

תודה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערה : הפלסטיקים בפולו הם האיכותיים ביותר מכל הרכבים שציינת.

בכל רכב בו תפעיל מזגן, תקבל ירידה בביצועים.

קשה מאוד למצוא אחת כזאת, שתי האחרות קל הרבה יותר למצוא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

206 XS עם 110 כ"ס נכנסת בקושי לתקציב. אפשרי אם תתפשר על נתונים של האוטו (יד, ק"מ) ואתה יכול לשכוח מהגרסה עם הגג שמש.

הפולו אולי מתאימה לפי לוי יצחק לתקציב שלך, במציאות המכוניות האלו נדירות ונמכרות מעל המחירון. אני ממליף לך להרחיב את החיפוש לכיוון פולו 16V.

הפונטו חביבה, לא חיית סיבובים אבל ביצועים לא רעים וסה"כ אוטו בסדר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני חשבתי שהפלסטיקים בPOLO GTI אמורים להיות יורת איכותיים אבל ראיתי כבר 3 POLO GTI ובכולם הפלסטיקים התפרקו...

בקשר למזגן זה ברור שהביצועיים יורדים אבל ב POLO GTI ההרגשה של הירידה מורגשת ברמה גבוהה מידי.

טעיתי בתקציב זה 60K ולא 50K

פורסם

אני אייעץ על הפונטו, כי איתה יש לי נסיון.

לדעתי לרכב יש כמה חסרונות.

1. ההגה. כל דבר כמעט מתקשר יותר ממנו, אם זאת, לכל דבר מתרגלים.

2. נוחות הנסיעה יכולה להיות טובה יותר. מספר אנשים שיצא לי להיות איתם בקשר, אמרו שהחלפת בולמים (גם לכאלה המיועדים לתת ביצועים), עוזרת בשיפור הנוחות.

3. יש דברים יותר דינאמיים ממנה בשוק.

לדעתי תמורה נאה לכסף. למרות שיש דברים טובים יותר בשוק.

אני מרוצה מהרכב, ומבחנתי זה מה שחשוב.

מבחינת אמינות, היא בסדר גמור. תטפל בזמן (לפחות) במוסכים שיודעים מה הם עושים, ואין סיבה שיקרו כל מיני דברים שונים ומשונים :p

!AWDSOME

פורסם

תודה על התגובה בקשר ל HGT...

הPOLO GTI הכי קורצת לי , מישהו יכול לתת לי פרטים עלייה עשיתי חיפוש בפורם אבל הדברים נאמרו לפני הרבה זמן...

מישהו שהיה לו את הרכב???

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

1. ברור שוולבו ענקית עם מנוע בריא ומוגדש לא תרגיש כ"כ את ההבדל שבמזגן.

אוטו קטן עם מנוע בגודל סביר ירגיש יותר את גזילת הכח של המזגן.

אגב במזדה3 כמעט לא מרגישים את ההבדל בכח, אבל מצד שני המזגן גם לא כ"כ מקרר אז זה לא חוכמה...

2. פולו GTI (מנוע 1600, שנת 2000 בלבד, אין שנתונים אחרים עד 2006 ואז זה רכב אחר לגמרי) נדירה מאוד, לא הייתי מחפש בלעדית רק אחת כזו כי יקח הרבה זמן למצוא.

פולו 16V (מנוע 1400, 100 כ"ס) יותר נפוצה אבל גם פחות חזקה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מבין השלושה:

הפונטו הכי חזקה (ולטעמי גם הכי יפה).

ה-206 מתנהגת הכי טוב.

הפולו - מבחינת כוח מנוע היא בין שתיהן, לגבי התנהגות אני לא יודע כי אין לי ניסיון איתה.

פורסם

איביזה טורבו לנהג צעיר?

הוא לא אמר כמה צעיר (וגם קשה לדעת כמה פזיז...) אבל בכל מקרה האוטו הזה לדעתי מומלץ רק אם הנהג לא פזיז במיוחד וידע לכבד את מה שיש לאוטו הזה להציע וללמוד אותו בהדרגה ולא לנסות לקחת אותו למגבלות בשבועיים הראשונים.

להערכתי אגב מבחינת עלויות תחזוקה הפולו עלולה לדרוש השארת סכומים נכבדים במוסכי צ'מפיון, לעומת ה-206 שלא אמורה להיות בעייתית.

לא מכיר את מנוע ה-1800 של הפונטו.

יש לבדוק גם עלויות ביטוח עבוד נהג צעיר בגיל הרלוונטי, כדי לא לקבל הפתעה לא נעימה אחרי הקניה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קח פאביה 16V תקבל חלק נכבד ויותר ממה שנותנת פולו 16V, תישאר עם עודף, עלות ההחזקה זולה יותר, אבל......תאלץ לוותר על הפוזה.

לו אני הייתי במקומך הייתי שוקל ברצינות, זה מאוד משעשע להפתיע עם "גרוטאה".

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מסכים עם ההוא שם מעלי, וגם תקבל יותר פרקטיות.

למרות שהבחור מחפש עכשיו פולו GTI, שקול את ההצעה אם תחליט בסוף לחפש 16V.

!AWDSOME

• תוכן חדש...