Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ברשותי זוג קומפוננטים של דוטק + H.U PIONEER 770

וסאב 10" בהספק של 150W .

מעוניין לרכוש מגבר 4 ערוצים עבור הציוד הנ"ל

קבלתי המלצות שונות (מבעלי עניין ) והייתי מעוניין לקבל את המלצתכם על אחד מתוך ארבעת המגברים הבאים (נא התייחסותכם לאיכות והתאמת המגבר לפריטים שברשותי בלי כל קשר לחדש או משומש)

1. ORION 4004

2.MAC-AUDIO Z 4200

3.PHASE PB4

4. SOUNDSTREAM lw480.4

ברצוני לציין שאני מאזין לג'אז בעיקר ומאד חשובה לי האיכות ולא ה SPL.

יום טוב

חיים.

פורסם

הקשר בין SQ לSPL קשורה באלמנטים ולא בהגברה עצמה.

יש מגברים איכותיים ואיכותיים פחות אבל RMS נשאר RMS ומה שמשפיע במגבר על האיכות זה אחוז העיווט שלו.

וממה שרשמת פה אני מניח שזה הפייז אחריו האוריון (קצת חלש) והמק אודיו אין לי נסיון איתו אבל הוא החברה הכי נחותה מבין ה3

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני אישית מבין הרביעיה הייתי הולך על הסאונדסטרים! פרטים על הLW לא מצאתי אבל אני יודע שאצלי יש את הXTA 480.4 שמוציא 60*4 ובגישור מוציא בערך 120.

מרים לי את הקומפוננט 75 רמס שלי חבל על הזמן ועומד על 3/4 בערך.

נראה לי הכי יתאים לך מבין הארבעה שהצעת גם בשביל הקומפוננט וגם בשביל הסאב.

אבל בכל זאת נראה לי חלש מדי לדוטק שמוצהר על 120 רמס אם כמדומני.

כמה מוציא הפייז?

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אז תכל'ס זה אותו הדבר כמו הסאונד סטרים אבל לפי דעתי הסאונד סטרים יותר איכותיים!

פורסם

סבבבה די לפזר שטויות! יותר לא נפזר שטויות!

כנראה לא שמת לב שכתבתי לפי דעתי. לא מוצאת חן בעיניך דעתי בעיה שלך. SOUNDMAN ביקש דעות והמלצות וזה מה שהוא קיבל ממני.

כל מה שאתה יכול לעשות בנדון זה להסביר למה לפי דעתך הפייז יותר איכותי, פחות איכותי או באותו האיכות כמו הסאונד סטרים. אם אתה עושה את זה אז סבבה! שכנעת אותי (ולי אין בעיה להגיד שאני טועה (במידה ואני טועה)! אני אהיה הראשון להודות בטעות שלי) ואת פותח הת'רד, אם לא אז מה הטעם בתגובה שלך???

אלכס.

פורסם

אני רוצה להבין על סמך מה אתה אומר את זה.

אם לא שמת לב אני לא טענתי שום דבר, אני שאלתי שאלה, אתזה שזרק טענה לאוויר.

אז בוא תביא לפנינו את דעתך המלומדת על סמך מהאתה אומר שהפייז פחות איכותי מהסאונד סטרים?

פורסם

כי לפי דעתי הוא יותר איכותי. אולי אני סומך יותר על השם אבל לפי דעתי הוא יותר איכותי.

אם אני הייתי צריך לבחור בין השתיים הייתי הולך על הסאונד סטרים. זהו נקודה.

אין דיעה מלומדת, לא לכל דבר צריכה להיות טענה מלומדת. בן אדם שאל אז עניתי מה אני יותר מעדיף.

זה כמו לבחור בין אוריון 4004 או רוקפורד 4004 הם די אותו הדבר, אותו הספק, חברה טובה ומכובדת, אז מה אתה תעדיף? מה יותר ישנה לך?

זה בדיוק העניין פה, הפייז והסאונד-סטרים די אותו הדבר, פחות או יותר זהים, אבל אני בכל זאת אעדיף סאונד סטרים.

אלכס.

פורסם

זו הנקודה. זו דעתך. אל תוסיף לזה יותר איכותי. אתה מטעה.

פי כמה וכמה שאין לך נסיון עם שני המגברים.

אתה לא יכול לשפוט להשוות ולהחליט על טיבם של שני מוצרים על סמך היצרן שלהם, במיוחד שמדובר על שתי חברות איכותיות ומכובדות.

• תוכן חדש...