Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אני גר בקומה שנייה, בקומה ראשונה מתגוררים השכנים בדירה שכורה. בעלי הדירה נמצאים בארה"ב.

בגינה בקומה ראשונה גדל לו עץ פרא ענק, שכרגע מכסה לי את כל החלון בחדר ואפילו ענף נכנס לי לתוך החדר! מכיוון שהעץ מכסה לי את כל החלון לא נכנס אוויר ולא נכנס אור לחדר. חשוב לציין שיש עוד חלון לחדר בצד השני אבל הוא קטן משמעותית ולא שווה כלום.

בנוסף העץ מכסה לחלוטין גם את מדחס המזגן שלנו ולכן אני לא יכול להפעיל את המזגן, מכיוון שלמאוורר המדחס אין איפה להוציא את החום. במידה ואני אפעיל את המזגן זה יכול להסתיים רע.

השכנים לא מוכנים להוריד את העץ כי זו דירה שכורה. לטענתם הם עוזבים עוד חודש. בעלי הדירה בארה"ב לא מוכנים לשלוח מישהו שיוריד את העץ ואומרים לי לחכות "בערך אולי עוד חודש נחזור ונטפל..."

המצב בלתי נסבל. יש לי מסור חשמלי גדול שבאמצעותו אני יכול לחתוך את הענפים שמפריעים לי, האם יש לי זכות לעשות זאת בהתחשב בדברים שרשמתי למעלה?

מכיוון שהם הרסו לי את החיים (לשבת בחדר ללא אוויר, ללא אור בחום של 30 מעלות, ובנוסף אי אפשר להפעיל את המזגן) חשבתי להרוס להם את החיים ע"י גרירת כיסאות, טריקת דלתות ומוסיקה. (אני הריי גר למעלה והם למטה). חשוב לי לשמוע את דעתכם לפני שאני עושה צעדים כאלו, אני פשוט לא יודע מה לעשות. מה החוק אומר במצב כזה?

אם יש צורך בתמונות- אעלה.

תודה מראש.

פורסם

עדיף תתבע אותם לבית המשפט ודרוש פיצויים :twisted:.

בדוק עם עורך דין האם יש פוטנציאל לטביעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בעקרון בעקרון מותר לך אם זה חודר לשטח המקרקעין שלך, ומותר לך להביא גם בעל מקצוע ולחייב בתשלום את השכנים.

אם אתה יכול לעשות את זה לבד, אז נסה לקבל הסכמה מהשכנים להוריד את זה בעצמך.

הכי קל

חוץ מזה יש לך אפשרות לפנות לועד הבית שיכול להיות שהוא אחראי לנושאים האלו

אבל זה מצריך בדיקה מעמיקה יותר אצל עו"ד

פורסם

בתור התחלה, תפנה לעירייה ותדווח על מטרד.

אם לא יעזור, תודיע להם שבמידה והם לא מטפלים בזה תוך X ימים, אתה מזמין בעל מקצוע שיוריד את העץ ואתה תתבע אותם על ההוצאות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תברר עם השכנים אם יש להם בעייה עם זה שתגזום קצת, אם אין - בהצלחה.

בתי משפט? עירייה? מדובר על עץ - אני בטוח שתגיעו להסכמה (כי בתי משפט ועירייה יקח הרבה יותר מחודש).

תתחיל מזה שאתה יכול בלי שום בעייה לגזום את הענף שנכנס לך לחדר ועל הדרך כל מה שצמוד למזגן כי זה הפרעה ישירה וחדירה לרכושך, אח"כ דבר עם השכנים, תראה להם בדיוק מה אתה רוצה לגזום, אני מניח שלא תהיה בעייה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גר בבית על הקרקע ולעיתים ענפי העצים של השכן פולשים לחצר שלי ואני גוזם אותם ללא חשש ואני מניח שהוא או הגנן שלו גוזם את הענפים של העצים שלי שפולשים לשטחו גם ללא בעיה מבחינתי .

דרך אגב גם פירות שגדלים על עץ של שכן אבל נמצאים בשטחך מותרים לקטיף ללא קבלת רשות .

אני במקומך הייתי מניע את המסור ( קודם לכן מתעד בתמונות את המצב ) והיידה לחיתוך !

שבת שלום .

פורסם

מה שתוכל לעושת, אבל זה לא חוקי וכו', לקנות רעל לצמחייה, לפזר מסביב לעץ, שים קצת מים, והעץ יתחיל למות ודי מהר.

מה שבסופו של דבר לא יוכלו לקשר את זה אלייך, גם אם כן, הם עוזבים וכו' ומי יתעסק איתך עכשיו מה כן קרה לעץ, שיוכיחו, אתה פשוט תכחיש.

***אני יודע שזה לא יפה ולא חוקי, אבל לפעמים בארץ, ישנם מצבים שלא פוגעים בחיי אדם וכו', שצריך פשוט לפעול בצרוה קצת עקומה בכדי לטפל בזה, אתם יודעים זאת בעצמכם.

דבר שני, תוכל תמיד לגשת לעורך דין כלשהו, לבקש ממנו להוציא בקשה או להתונן בעירייה.

פורסם

קודם כל התמונות שאתם רואים מ- 2006 זה פשוט כלום לעומת מה שקורה עכשיו. אז השכנים הורידו את העץ והשאירו ענפים בודדים, עכשיו הם לא מוכנים כלל לקרוא מיוזמתם לגנן. אגב, כל הסמלים המגוחכים והתמונה של הטויוטה עפו מזמן.

לטענת השכנים שמשכירים כעת את הדירה אני יכול לחתוך את הענפים שמפריעים לי, אך בעלי הדירה שנמצאים כרגע בארה"ב לא מסכימים.

פורסם

אין להם מה להסכים !!! זאת זכותך המלאה לגזום ענפים שמפריעים ונכנסים לך לחלון! הם יכולים להתנגד כמה שהם רוצים.

זה מצחיק באמת אפילו.

למשל, עץ אשר גודל לגינה אחרת או עץ אשר גודל מחוץ לגדר של גינה אל תוך הרחוב, גנני העיריה יכולים לגזום את מה שבולט החוצה במידה וזה באמת מפריע, אז לגזום משהו שנכנס ומפריע לך באמת לחלון, אין מה לחשוש או לחשוב.

באמת, קנה חומר רעל לעצים או משהו כזה, תרד למטה, שפוך אותו, תביא הרבה מים שייספג באדמה וזהו תוך שבוע שבועיים תראה תוצאות מעולות. (במידה ויש לך איך לעשות זאת).

פורסם

קודם כל לפי התמונות מ2006 זה לא העץ שמפריע אלה המטפס.

יש לך שם דקל תמים שלא באמת מפריע ,ועליו מטפס שיח מטפס כלשהו.

אל תהרוג או תזיק לדקל הם מתים בעמידה ואז נופלים על מישהו, מה גם שהצמרת שלו עברה אותך ,וכבר לא מפריע.

אתה צריך לגזום ולהרוג את השיח.

או ע"י רעל ,או גנן ורעל ,רק ניסור יתן לך כמה חודשים של אור וזהו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פיקוס ראנדאפ ? אתה בטח צוחק...

במקרה אני מכיר את תחום הגינון היטב .

יש מוט עם מסור תחתוך את העצים המפריעים לך מהחלון ונגמר הסיפור .

יש רוחב מוגדר ויש גובהה מוגדר בחוק,

אתה לא צריך לסבול מצמחית השכנים .

תביא מוט עם משור ותחתוך מהחלון שלך זאת זכותך !!

לא יעזור ?

תשלח לי הודעה פרטית יש לי מסור עצים 80 סנטימטר להב משהו מקצועי מאוד !!! לכריתת אלונים ביערות .

המסור הזה יפתור את כל הבעיות שלך בחיים ..

שיהיה שבת שלום שמחתי לעזור !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
כי זה הרכב הראשון שהייתי רץ לקנות אם היה לי מספיק כסף. :-)

אם בעל הבית ישמע שנכנסתי לו לגינה ו"שיפצתי" לו את העץ, הוא ידאג לשלוח אליי אנשים שישפצו גם לי את הרכב/ גינה אז אני מעדיף שלא להתעסק עם ביריונים ומטורפים למיניהם.

תשמע ידידי. אם כל הדאגה שבעולם, אל תפנה את הבעלים בבקשת העץ ואח"כ שתקבל סרוב תרעיל את העץ ותקווה שלא יידעו.

עץ כל כך גדול לא מת סתם ככה פתאום.

אם אתה אומר שאין סיכוי שתקבל תשובה חיובית, בשקט בשקט, בלי שאף אחד יידע שיש לך בעיה עם העץ, תרעילאמו וכשיהיה יבש צלצל את העירייה. כבר יבואו לאסוף.

GS300.

• תוכן חדש...