Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים ואני רוצה לגשר 2 לסאב איך עושים את זה?

בזמן האחרון דיברו פה הרבה על ה6x9 מאחור שזה מיותר, אז אצלי הם גם מקדימה וגם מאחור, (מדברים על בורות). אני הולך לנתק את האחוריים מהמגבר בשביל הסאב, אין לי כרגע אפשרות לקנות קומפוננת לקדימה אז בנתיים זה יהיה 6x9 בדלת וטויטרים נפרדים , השאלה מה להשאיר מקדימה קנווד 210 ואט 4 יציאות , או ליטנינג אודיו 225 ואט 3 יציאות , את האחוריים אני כנראה אחבר לhu בעוצמה מאוד נמוכה.

תודה לעונים.

קיצר חיברתי סאב של קנווד ומשום מה הוא לא כל כך מספק את הסחורה , חוץ מזה הקנווד שמקדימה לא שומעים אותם בכלל, אפילו אם הווליום עד הסוף , בסופו של דבר אני מבואס מכל העסק כי הוצאתי הרבה כסף ולשווא כנראה שצריך להתחיל הכל מאפס , אז אם יש למישהו עצה טובה השמח מאוד, חוץ ממה שכתבתי קודם יש לי טייפ קנווד krc-587, וציינגר .

המצב בקנטים :cry:

פורסם

אוקיי. תפעיל קצת את הדימיון שלך ותסתכל על מה שאני הול ךלצייר לך עכשיו בהודעה הזאת.

יש לך מגבר של 4 ערוצים.

+ - + -

+ - + -

אתה רוצה לקחת 2 ערוצים, ולחבר אותם בגישור לסאב.

+ - + -

בשביל לעשות גישור אתה צריך פלוס מערוץ אחד, ומינוס מהערוץ השני.

בדוק בספר ההדרכה איזה מינוס ואיזה פלוס. אם אין לך ספר תגיד את שם המגבר ואני אנסה לעזור לך.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לגבי הרמקולים.. זה גם ככה עד שיהיה לך תקציב לקומפונט

אף אחד מהם לא בעדיפות להשאר מכיוון שהם 6*9

אז זה פשוט שיקול שלך של שמיעה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...