Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם עברו 3-4 שנים, לעניות דעתי אפשר למשוך עוד, על מנת שיישאר די כסף לשאר יישור הקו ההדרגתי.

מחיר הקוני אדומים יהיה די דומה למונרו (תקנו אותי אם אני טועה), והם ממש לא קשים מדי

.

כשביררתי הסט של מונרו עלו בדיוק חצי מסט קוני אדומים.

אולי באלפות המחירים שונים מהותית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

צודק, טעות שלי - כנראה שהשוויתי לסנסה-טראק של מונרו, ולא לרגילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המונרו שאני מכיר ומורכבים ב 2 ספרינטים זולים משמעותית מקוני צהובים אך יחד עם זה הם לא מתכוננים, הבנתי שגם חיים פחות וגם קשיחים פחות.

אם כבר אז קוני.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
צודק, טעות שלי - כנראה שהשוויתי לסנסה-טראק של מונרו, ולא לרגילים.
אני מדבר על הריפלקס של מונרו - מקבילים לסנסה-טראק

הם היו זולים משמעותית מהקוני האדומים [על הצהובים כמובן שאין מה לדבר]

וגם - לצערי - מהאייבאך או הבילשטיין

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הבולמים הכי טובים שתוכל לקנות בארץ זה קוני צהוב או הבילשטיינים.

הקוני צהוב הוא בולם שמן מתכוונן, אבל בא בשתי גרסאות - אחת מתכווננת מראש ואחת עם ברז חיצוני לשינוי הקשיחות כשהבולם מורכב על האוטו. מחירים: צהוב בלי ברז - סביבות 2200, צהוב עם ברז - סביבות 2600. אחריות לשנה.

הבילשטיין הוא בולם גז פרוגרסיבי (הוא מכוונן את עצמו בהתאם לתנאי השטח - כך מתקבלת נוחות בתנאי יומיום). מחירים: סביבות 3500. אחריות לכל החיים.

קוני אדום והמונרו הם יותר בולמים תחליפיים מאשר אופציה קשיחה של ממש.

כמובן שיש עוד אופציות, מי שמכיר יותר לעומק אולי יוכל לפרט יותר עליהן:

אייבך

ספארקו

KW

weitec

OMP

H&R - לא בטוח שאפשר להשיג בארץ.

פורסם

תודה אביה, לגבי הצהוב אני יודע אך לא ידעתי שיש עם ברז ויש בלי.

יש אנשים שמרכיבים מקדימה קוני-אדום ומאחורה קוני-צהוב, יש לזה ממש משמעות?

לרוב מכוונים את הקוני ל חצי מהקשיחות (לפי זכרוני יש 3 מצבים), קוני אדום לא משתווה בכלל למצבי הקשיחות של הצהוב?

KW שווים בדיקה, אני זוכר באירוע של קארספורום הוצעו לי לספרינט קפיצי הנמכה + בולמים ב 3600 ש''ח בערך, שווה בירור אבל לא לעכשיו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רק חידוד קטנטן: לאלפא 33 אין קוני צהוב עם ברז כיוון, כך שבכך פעם שרוצים לכייל אותו, צריך לפרק אותו מהרכב.

לא בדקתי את זה לעומק, אבל סביר מאוד להניח שזה המצב גם בספרינט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד אותם סרנים אז אותם בולמים (אם הייתה לי ספרינט עד 85 זה היה שונה).

חושבים טוב טוב על הכיוונון לפני שמתקינים פשוט, אגב מה היא עלות התקנת בולמים?

ועדכון קטן, כבר 2 טלפונים מאיציק:( הראשון זה בעיית סויץ' שרק אני יודע איך להניע את הרכב והסויץ' פורק.... טלפון שני על כך שיש נזילה מהקארטר והאטם יוחלף (משהו כזה.

יהיה טוב, מקווה שלא אגלה יותר מדיי דפקות במכאני של הרכב תוך כדי הטיפול הזה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...