Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד המושב שלי, על כביש 70, טיפה לפני צומת ג'ת ישנו עיקול מאוד מסוכן, לא מואר, ובנוסף לכך עיוור מאוד (אין טווח ראיה בגרוש ואי אפשר לראות אפילו לאיזה סיבוב אתה נכנס, עד שאתה כבר לא בשיא שלו).

העיקול הזה כבר גבה לפחות 2 קורבנות מן המושב שלי בלבד, ועוד 4 אחרים הידועים לי, והמון תאונות אחרות שככול הידוע לי הסתיימו ללא מוות.

היום בבוקר כשחזרתי מעיסוקיי הביתה, שמתי לב שהושחטו 2 תמרורים מאוד מאוד חשובים שפשוט אי אפשר בלעדיהם שם, בעיקר בלילה.

התמרור הראשון הוא תמרור צהוב "האט" כשמעליו תמרור משולש המודיע על עקומה ימינה, שניהם רוססו בספריי אדום.

התמרור השני הוא תמרור בתוך העיקול עצמו, תמרור 116 המסמן ומדריך כיצד לסוע בהמשך הדרך, התמרור הושחט בספריי שחור, ולא מחזיר אור בלילה, וזהו התמרור הכי חשוב שיכול להיות שם.

image032.gifimage004.gifimage036.gif

אותי הדבר הזה עיצבן בצורה שלא תאמן. העיקול הזה מסוכן גם ככה, ובנוסף לכך פרחחים מטונפים חסרי חיים באים ומעלים את רמת הסיכון שלה פי כמה אחוזים?! קיבינימאט.. מה יש לאנשים בעולם הזה?!

בכל מקרה, חזרה לשאלה - היכן ולמי אני יכול לדווח על כך, ושיבואו לתקן את המפגע מהר.

אישית, אם היה לי עכשיו רכב הייתי נוסע לשם ומנקה את זה בעצמי, אבל לצערי הרב אני ממש לא במצב של נהיגה, וגם אין לי רכב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם התמרורים בתחום שיפוטה של מועצה מקומית - תתקשר אליהם.

אם הדרך היא באחריותה של מע"צ - תתקשר אליהם.

ובכל מקרה תנסה להתקשר למשטרה - אולי יבוא למישהו שמה להגדיל ראש.

פורסם

יכול להיות ששחטו אותם, לא?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אם התמרורים בתחום שיפוטה של מועצה מקומית - תתקשר אליהם.

אם הדרך היא באחריותה של מע"צ - תתקשר אליהם.

ובכל מקרה תנסה להתקשר למשטרה - אולי יבוא למישהו שמה להגדיל ראש.

בדיוק כפי שנאמר..

במידה ותתקשר 100, ייועבר מידית לניידת מתנ"א שתבחן את התמרורים וממנה למע"צ.

פורסם
במקרה כזה פונים לרב הראשי

התמרור הצהוב זה די ברור, אבל לאיזה רב הולכים עם שני התמרורים האחרים?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...