Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזון גלגלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה באמת קריטי, או סתם גימיק?

באיזון גלגלים שעשיתי בעת החלפת צמיגים,

הצצתי על המכשיר ובהתחלה היה מספר כגון 16:27

ולאחר האיזון 5:0,

אם זה איזון זה לא אמור להיות 0:0?

המוכר אמר לי שלא חייב\צריך 0:0 מספיק 5:0,

האמנם?

נ.ב

4 צמיגים עלו לי 1300 ש"ח (צמיג מחוסם\משרויין) R14/175 של חברת "איסה" מדומני,

המחיר בסדר, ומה לגבי איכות הצמיג?

יום טוב,

אלי.

פורסם

לדעתי, אתה הלקוח ואתה משלם על העבודה שלו. אם אתה רואה לנכון להגיע ל0:0(למרות שאין לי מושג מה המשמעות, נראה שזה מדויק יותר), אתה צריך להתעקש ולוודא שאכן כך נעשה.

את הצמיגים אני לא מכיר כך שאני לא יכול לתת חוות דעת עליהם. אולי רק תסביר מה הכוונה בצמיג משוריין ? אולי אתה מתכוון לצמיג RF ?

פורסם
האם זה באמת קריטי, או סתם גימיק?

באיזון גלגלים שעשיתי בעת החלפת צמיגים,

הצצתי על המכשיר ובהתחלה היה מספר כגון 16:27

ולאחר האיזון 5:0,

אם זה איזון זה לא אמור להיות 0:0?

המוכר אמר לי שלא חייב\צריך 0:0 מספיק 5:0,

האמנם?

נ.ב

4 צמיגים עלו לי 1300 ש"ח (צמיג מחוסם\משרויין) R14/175 של חברת "איסה" מדומני,

המחיר בסדר, ומה לגבי איכות הצמיג?

יום טוב,

אלי.

אם הבעייה בצמיג - דרוש להגיע ל-0:0. אם הבעייה בגלגל , השיקול הוא כספי. אפשר לחיות עם תוצאה כזו.

פורסם

ביום שישי האחרון החלפתי צמיגים וגאנטים למידה גדולה יותר. את הצמיגים רכשתי ממשתמש. היה שווה לי ללכת לפנצריה לעשות איזון ולהחליף את הצד של שני צמיגים. סה"כ 150 ש"ח.

בתור אחד בלי גרוש ושמקבל פריחה מהמילה מוסך זה שווה, גם לקבל חוות דעת נוספת לפני השינוי.

יחיאל.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...