Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר בטמפרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה ייסורים שהאוטו שלי מעביר עליי!!

עד היום, הצופר הימני (צד ימין של ההגה) היה מקולקל. עכשיו התקלקל לי גם השמאלי. אחרי שבוע של נסיעה בלי צופר, הבנתי שזה אביזר בטיחות ממדרגה ראשונה, ועוד בטמפרה, שהצופר שלי מחייה מתים אמיתי.

איפה אני יכול לתקן דבר כזה? בטמפרה אלו שני כפתורים הנמצאים בתוך גלגל ההגה.

רפי לין - הצילו...

פורסם

אם זה 2 לחצני צופר נפרדים אז פרוש הדבר שיש לך כרית אויר בהגה, האם נכון?.

לצערי הרב כבר איני זוכר את מבנה לחצני הצופר בדגם זה אך במוסך מורשה פיאט יוכלו לסייע לך.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם זה 2 לחצני צופר נפרדים אז פרוש הדבר שיש לך כרית אויר בהגה, האם נכון?.

לצערי הרב כבר איני זוכר את מבנה לחצני הצופר בדגם זה אך במוסך מורשה פיאט יוכלו לסייע לך.

מהיכן אתה בארץ?.

דווקא לא כרית אוויר. הטמפרה שנת 95. גר בגבעתיים. (רק אל תשלח אותי למוסך של ויקטור. אני בכוונה נמנע מלציין את שם המוסך שלו - לטוב ולרע).
פורסם

שלום USAFUN

תתחיל מבדיקת נתיך, זהו נתיך 20 אמפר

שנמצא בלוח (מתחת להגה בצד שמאל).

אם הנתיך שלם תפרק 2 ברגים (פילפס)

שנמצאים על הגריל, שם תמצא 2 צופרים

תבדוק, אולי המגעים לא טובים ותבדוק בעזרת

רב-מודד האם מגיע מתח של 12 וולט בזמן לחיצה

על הלחצנים.

אם מגיע המתח ואין צפירה, תחליף אותם.

אם אין מתח בעיה בלחצנים או בחיות

פורסם
האם בלחיצות על לחצני הצופר אתה שומע את תקתוק הממסר שבתיבת הנתיכים שמתחת לדשבורד משמאל?.

לא.

זה כאילו שהוציאו מתחת הלחצן את החלק הפנימי שלו (החלק שמתחתיו). כשהימני השתתק, חשבתי שעשו זאת באחד הטיפולים, כי זה כאילו ללחוץ על הלחצן שאין מתחתיו כלום. עכשיו, השמאלי היה במצב אנוש תקופה מסויימת (צפצף רק כשלחצתי בנקודה מסויימת), ועכשיו גם בלחצן השמאלי זה ריק מתחת. זה כאילו שהחלק שלוחצים עליו מתחת לכפתור - נעלם!

פורסם

פתרון מקומבן שראיתי פעם (האם זה חוקי?): פשוט להתקין כפתור קטן בצד איפה שנוח לך ולחבר אאליו את החוטים של הצופר במקרה שקשה לתקן את הכפתור הרגיל, או כאופציה זמנית...

סתם רעיון...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

היום מצאתי זמן וסידרתי את הצופר בטמפרה שלי.

הורדתי במשיכה את המכסה של ההגה

נמצא הלחמה משוחררת בלחצן ימני.

ניתקתי את הפלאג, הלחמתי את החוט בבית והחזרתי למקום

בהצלחה!

פורסם
אם כך יש להתחיל מפרוק לחצן ההגה ולבדוק אם משם התקלה ע"י קצור בין 2 החוטים.

איך מפרקים את לחצן ההגה? למיטב זכרוני, זה נראה כאילו שני הלחצנים יצוקים. אלו שתי כריות לחיצה קטנות בצידי ההגה. כך זה בדגם שלי. האמת היא, שהצופר הזה כ"כ אימתני בטמפרה, שכשאני משתמש בו - מקשיבים לי!! אבל כפי שציינתי, זה אביזר בטיחות ממדרגה ראשונה ואני חייב לתקן.

אז איך מפרקים?

פורסם
מורדים את כל המכסה, במשיכה

הוא תפוס בעזרת ארבעת הקליפסות שבפינות המכסה

אצלי זה לא באמצע ההגה. זה בצידי ההגה. שתי כריות קטנות שהן חלק יצוק של ההגה. אין קליפסים.
פורסם
מורדים את כל המכסה, במשיכה

הוא תפוס בעזרת ארבעת הקליפסות שבפינות המכסה

כן, ראיתי שניתן להוריד את כל המכסה במשיכה, וראיתי את ה"קליפסות".

מה אני צריך לבדוק הלאה? איזה פיוז לנתק (ולמה לנתק)?

תן הכוונה מדוייקת מה לעשות?!

• תוכן חדש...