Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש משפחתון ויש לה סבא אחד שאוסף את הנכד שלו בצהריים והוא שם אותו עליו כאשר הוא חגור והוא הנהג בלי לקשור אותו מאחורה הוא עליו מקדימה חוסר אחריות לפי דעתי וכל פעם שאני רואה את זה דופק לי הלב חרם על הילד אם יקרה לו משהו אומנם זה נסיעה של דקה אחת אבל שלא קשורים הכל יכול לקרות

מה לפי דעתכם ניתן לעשות בנדון כדי למנוע ממנו לעשות את זה כי כאשר דיברנו איתו זה נראה לו שטויות שכלום לא יקרה כי זה נסיעה של דקה אחת עד שהוא יגיע לבית

פורסם

אוהד, לאמא שלך יש סבא אחד ?

ובכלל, מי לימד אותך לכתוב בלי פיסוק, ובבלבול מוחלט בין כל חלקי המשפט - למעשה כמעט לא ניתן להבין מה אתה רוצה. טוב זה ברור שהסבא לוקח את הנכד "בלי לקשור אותו מאחורה והוא עליו מקדימה"

פורסם

אתה צודק בהחלט בדאגה שלך.

אם במכונית יש גם כרית אוויר אז חבל"ז מה שעלול לקרות.

אם הוא קושר את שניהם ביחד זה גם עוד יותר גרוע. - במקרה כזה עדיף שהמבוגר קשור והתינוק לא אחרת התינוק עלול להימחץ בין המבוגר ובין החגורה אפילו במקרה של עצירת פתאום בלי התנגשות.

מושב הנהג מסוכן במיוחד גם בגלל ההגה - אפילו אם אין כרית אוויר.

סטטיסטיקות מראות שההסתברות לתאונה במקום קרוב לבית גבוהה בהרבה יחסית למספר הפעמים שעוברים שם.

זה הדבר הראשון שלימדו בקורס תאוריה בניו-יורק. הסיבה היא שרגילים כל-כך לנסוע שם עד שיש קהות וחוסר מוכנות לדברים בלתי צפויים.

האם דיברתם עם הורי התינוק?

אולי כדאי לדבר עם שוטר שמכירים שיתפוס אותו פעם ורק יזהיר אותו?

פורסם

שאמא שלך, תדבר עם ההורים של התינוק ותסביר להם מה קורה.

הלאה, זה כבר עניין שלהם מה לעשות.

אולי בתמורה, ההורים יוכלו ללמד אותך לכתוב עם סימני פיסוק, ויחסכו מאיתנו הרבה טרחה וזמן מבוזבז.

פורסם

אף אחד מהאנשים לא לומדים לקח.

מכירים את הנהגים שעוצרים לקנות בקיוסק ומשאירים את הילד ברכב עם המנוע עובד?

יש לנו לקוח קבוע, שמגיע לתחנה, מתדלק את רכבו בשרות עצמי, וקונה מוצרים בחנות, כל פעם מחדש הוא מגיע עם הילדים, משאיר אותם ברכב וקונה בחנות.

שאלתי אותו פעם אחת אם הוא לא דואג שיקרה להם דבר רע? ושיחטפו אותם חלילה, התשובה שקיבלתי הייתה, "לא יקרה כלום אני כאן"

"כאן" הכוונה היא בחנות מרחק כ 10 מטרים מהמכונית.

לא לומדים לקח!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתי שמחה לראות אנשים מהסוג הזה מקבלים דו"ח תנועה, אולי זה מה שירסן אותם.

ולא לחכות לרגע שיקרה חלילה לילד נזק גופני.

נהיגה בחוסר זהירות 500 ש"ח 6 נקודות, הסעת ילד שלא במושב בטיחות 250 ש"ח ו 6 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ילדים כאלו אח"כ גדלים וכותבים הודעות בפורום ללא סימני פיסוק.

אם אתה לא רוצה שזה יקרה לו, אלא שיגדל ילד בריא, שלם, ושיודע לכתוב עם סימני פיסוק - דבר עם הסבא והסבר לו את חשיבות הענין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זוהי חוסר אחריות מבחינת הסבא,יש לדבר איתו ולהסביר לו את חשיבות העניין,יחד עם זאת,בגישת ה- לי זה לא יקרה-רק היום שמענו על האימא בעכו שלקחו לה את הילד מחוץ לשירותים,לכן להקפיד בדברים האלה.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לדעתי אתה צריך קודם כל לדבר עם האמא שלו, אם זה לא יעזור תמצא איזה שוטר שמסתובב באזור ושיקבל פעם אחת קנס.

אני בטוח שבפעם הבאה הוא יחזור את נכדו.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

• תוכן חדש...