Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שמה שאכתוב עכשיו לא חדש או מתוחכם במיוחד, זה פשוט העלה בי תהיה האם דברים כאלו מתרחשים גם אצלנו.

אמא שלי קיבלה את החשבון הסלולרי שלה וניגשה אלי לשאול שאלה: "מה זה החיוב הזה של ה-WAP?" אמרתי לה שזה אינטרנט סלולרי ושאין לה את זה בכלל בטלפון המיושן שלה. "טוב", היא אמרה, "זה ממילא רק 0.077 שקלים, שטויות". ואז חשבתי - 0.077 שקלים אולי, אבל מה אם 100000 משתמשים יקבלו 0.077 שקלים תוספת? הרי אף אחד לא יתקשר לשאול מה זה, סה"כ - זה סכום שאי אפשר אפילו לכמת אותו במטבעות מרוב שהוא קטן... והופ - חברת הסלולר עשתה עוד 7700 שקלים החודש מבלי להתאמץ. יודעים מה, אני אפילו לא חושב שמישהו יתקשר אם זה יהיה 0.77 שקלים. ואז הסכום החודשי תופח ל-77000... בכלל, הם יכולים לעשות את בככל חלק מהחשבון. דיברת ב-156.3 שקלים החודש? מה הסיכוי שבכלל תשים לב אם נקח ממך 156.7? ממך ומעוד מיליון משתמשים... רוצים לחשב כמה כסף זה 40 אגורות ממיליון משתמשים? (בחודש!)

מה דעתכם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, ישנם מכשירים שלחצן הקישור שלהם לחיבור לאינטרנט הוא בולט ונלחץ לעיתים קרובות, כמו מכשירי הסמסונג הישנים. גם השנייה של ההתחברות עולה לנו כמובן. וייתכן שמכאן הסכום הגיע.

רציתי להוסיף משהו שקיבלתי היום במייל, אין לי מושג לגביי נכונותו:

אזהרה מפני "שדרוג" התוכנית/מסלולבסלולרי

רציתי להזהיר את כל מי שחושב לבצעשידרוג/שינוי של תוכניתבסלקום לכל מיני תוכניות "כאילו אטרקטיביות".

שימו לב לסעיף אותו לא אומרים אנשי המכירות של סלקום, אבל רשום בהסכם השירות של מספר מסלולים, אותו אף אחד כמעט ולא טורח לקרוא:

"בגין כל שיחהתחוייב בתשלוםמינימלי בגין 60 שניותוזאת גם אם עשית שימוש בכמות נמוכה יותר של שניות"

סעיף זה עולה לכם עשרות שקלים של גזל בחודש!

כלומר, אם הגעתם לתא קולי, אם נותקתם, כל שיחה שנענתה ולולשניה בלבד! שילמתם תעריף של דקה!

מעבר לעיקרון שמרגיז ולעוד כמה עשרות שקלים בחודש שגוזלים מאיתנו על "אויר בלי זמן" ? אני גם לא בטוח שהעניין בכלל חוקי!

(מעניין מה יש למשרד התקשורת לומר על הסעיף הזה)

אני מציע לכם לברר גם אם יש לכם תוכנית ותיקה. ייתכן שלא ממש ראיתם את הסעיף הזה עליו חתמתם.

חייבים להוכיח להם שאנחנו לא פראיירים ושאי אפשר להמשיך להונות ולעשוק אותנו הלקוחות !!!

אני התחלתי לעשות מעשה. עכשיו תורכם בשרשרת.

פורסם
רוני, ישנם מכשירים שלחצן הקישור שלהם לחיבור לאינטרנט הוא בולט ונלחץ לעיתים קרובות, כמו מכשירי הסמסונג הישנים. גם השנייה של ההתחברות עולה לנו כמובן. וייתכן שמכאן הסכום הגיע.

ברור לי, אבל המכשיר שלה בכלל לא תומך באופציה הזו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז שווה בדיקה, מבדיקה שעשיתי לפני שבועיים גיליתי שאני עדיין משלם על תא קולי שבכלל ביטלתי אותו מלפני חצי שנה. בנוסף על כך עשיתי חבילה של 500 הודעות SMS ב-12 ש"ח לחודש ואני משלם גלובלי 0.15 אג'. ומסתבר שהם לא דאגו לעדכן את המחשבים שלהם ויצא לי מעל 80 שקל רק להודעות.

על הצרחות שהם קיבלו ממני הם מקללים אותי עד היום. וקיבלתי זיכוי של איזה 200 שקל משהו כזה.

העניין של העשיקה הזו ידועה בכל חברות הסלולר.

אם יש צדק בדבריך הם יזכו את אמך ותראה שהם יעשו מזה בדיחה שאתה מעלה את הנושא בכלל.

אבל מה שמגיע מגיע.

פורסם
אז בשביל העיקרון הייתי "נכנס" בהם על כך...

זהו, שאין במה להיכנס. מה כבר אני אגיד להם, "תחזירו את השבע אגורות האלו?" זה מגוחך... העליתי את הנושא הזה לא בכדי לנסות ולקבל משהו מהחברה הסלולרית, אלא בשביל להעלות תהיה כללית... הרי כל כך קל להם לעבוד עלינו. מי מונע בעדם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נראה לי שהם בונים שכן תתקשר. אם תתקשר הם יגבו ממך 60 א"ג לדקת שיחה במקום 7 האג' שהכניסו כפתיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא בדיוק בתום לב, לפחות במקרה שלנו שילמנו 30 חודשים על ביטוח לפאלפון [כ10 שקל במקרה הזה]

לפני כמה חודשים שבאנו לתקן את הפלאפון,פתאום אמרו שאין ביטוח/:

יש לציין שרק לפני חודש שמנו לב בחיוב שאנחנו משלמים את ה10 שקל האלה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

קרוב משפחה שלי שילם במשך שנים שרות תיקונים + ביטוח לאריקסון T28.

סכום שכבר מזמן עבר את עלות המכשיר עצמו

כשניגש לפני כמה ימים לתקן תקלה שצצה במכשיר (בלי עין הרע כמה שנים הוא כבר משתמש במכשיר בלי תקלה אחת) אמרו לו בשיא האדיבות - "אנחנו כבר לא נותנים שרות לדגם הזה" ודחפו לו חבילת שדרוג לדור 3

לקחת כסף זה לא הפריע להם. נבלות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אין מה לעשות כולם גנבים, בגלל זה אני אומר לחתום על כמה שפחות חבילות שמחבילות. תנו לי לדבר בתעריף קבוע ולא לדבר מעל X שקל ולקבל Y החזר, כל זה בתנאי שהשיחות בוצעו בין השעות Z ל2Z בהסתברות של 0.5.

ROOONEEYY

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קשור לנושא : "חברה ישראלית פיתחה תוכנה הבודקת האם אכן קיימתם את השיחות עליהן חוייבתם"

ידיעות אחרונות מאתמול..

חברת אמ.טי.אס פיתחה כלי {תוכנה} שימדוד את השימוש בטלפון דרך המכשיר עצמו , ולא דרך החברה הסלולרית.

כרגע הם נמצאים בתהליכי רישום פטנט.

היתרונות :

* סוף סוף יהיה ניתן לאמת את החיובים בצורה עצמאית.

* התוכנה יכולה לדווח בזמן אמת על החיובים ולצפות את החשבונית הסופית.

* יותר קל לעקוב אחרי דפוסי השימוש האישיים ולהתאים להם מסלולי חיוב.

החסרונות :

* נכון לעכשיו קהל היעד של החברה הוא לקוחות עסקיים בחו"ל.

* צריך טלפון מתקדם יחסית על מנת להפעיל את התוכנה.

GOT סחוג?

פורסם
זהו, שאין במה להיכנס. מה כבר אני אגיד להם, "תחזירו את השבע אגורות האלו?" זה מגוחך... העליתי את הנושא הזה לא בכדי לנסות ולקבל משהו מהחברה הסלולרית, אלא בשביל להעלות תהיה כללית... הרי כל כך קל להם לעבוד עלינו. מי מונע בעדם?

רוני

תברר לעומק את העניין , ואם יתברר שזה סכום שהם לא חייבים לשלם...

אז הדבר הכי טוב לעשות זה לפנות לעורך דין חדש שאין לא ממש הרבה עבודה אתה מציג לו עובדות עד כמה שהצלחת להביא.

אתה עושה סקר ומחתים אנשים שמקבלים את אותו החיוב , אפילו מהאינטרנט ! מגיעים למספר מסויים - שאני לא זוכר אם יש מגבלה על מינימום

ומגישים תביעה ייצוגית.

זה נורא קל בכתיבה אבל זה גם לא ממש הדבר הכי מסובך בעולם למי שבאמת רוצה לעשות את זה.

אגב לעורך דין לא משלמים, רק אחוזים, מה שגם שיש כיום הרבה עורכי דין שהם "נהגי מיטה" ואין להם מה לעשות בגלל עודף עורכי הדין שיש בישראל אז כל אחד מהם ירצה להגיש תביעה כזו בכיף רק כדי "להפרסם" איכשהו

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

1. רוני, אולי תגיד כבר איזה מכשיר יש לאמא שלך?

2.

נראה לי שהם בונים שכן תתקשר. אם תתקשר הם יגבו ממך 60 א"ג לדקת שיחה במקום 7 האג' שהכניסו כפתיון.

שיחה לשירות לקוחות לא עולה כסף וכן עולה לחברת הסלולר זמן נציג ומערכות שהם יקרים יותר מ-7 אג'.

3. T28 כבר לא נתמך. מי שרכש לו ביטוח בלבד לא שילם כי השירות הופסק. מי שהיה לו ביטוח כחלק מתכנית התחייבות שילם על החבילה כמו מקודם מאחר והיא כללה גם הטבות נוספות שאסור לחברת הסלולר להסיר על דעת עצמה.

מי שיש לו T28 מקבל הנחה של בערך 600 ש"ח על כל מכשיר שהוא בוחר, אורנג' "קונה" את ה-T28 המעפן הזה ב-600 ש"ח!!! לקוח שיש לו T28 יכול לקחת נוקיה 3100 בחינם ללא התחייבות לכלום, לא שווה?

גילוי נאות- הכותב מתפרנס כל חודש מחברת סלולר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רוני , זה שהמכשיר לא תומך זה אחד , אבל יכול להיות שרק על שניתן לה השירות הזה היא משלמת. כלומר היא משלמת לא על זמן אוויר של הWAP אלא בשביל מתן השירות עצמו.

תברר ותבטל.

GTA זה הכי אחי .

• תוכן חדש...