Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו עניין,בזק בנלאומי באינטרנט חייבו אותנו שנה 1.67 לחודש על מבצע לשיחות בחו"ל,הקטע הוא שאנחנו לא ביקשנו את השירות ולא מחייגים לחו"ל מהבית,עליתי על זה רק לפני חודש וקיבלתי זיכוי של כל השנה ששילמתי למרות שזה גרושים,אבל זה על העיקרון.

לילה טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תקשיבו, הWAP הזה יכול להיות מסוכן, אם זה חיוב על גלישה, בואו ואני יספר לכם איך שילמתי 700 שקל טיפשיים לחברת הסלולרי, יום אחד הבלותו' של הפלאפון שלי לא עבד, טוב יותר נכון הוא לא עבד די הרבה זמן אני מניח איזה חודש פחות או יותר, והתעצלתי ללכת לסדר אותו בסלקום.

קיצר, בוקר החלטתי שאני מעלה כמה שירים שהיו לי על המחשב (MP3 ) ששקלו בערך 3-4 מגה לא זוכר בדיוק.. ואז בדרכי בבוקר אל ההסעה (אוטובוס) בזמן שאני הולך ניסיתי לשלוח אל הפלאפון את השירים מהאניטרנט, כמובן שנכשלתי איזה 10 פעמים עד שהבנתי שאני זז וזה לא הולך טוב, ואז הגעתי לבית הספר, ואז הורדתי אותם שוב והם ירדו והכל טוב ויפה, בכל מקרה, סוף החודש מגיע, ואיזה כיף, "עמריייייייייייייייייייייייי" -שאגה, ואני חושב לעצמי אה?

"בוא הנה.."

אני נגש לאבא שלי אני רואה חשבון של איזה 900שקל חשבון שאני מדבר בערך 200שקל בחודש,

מסתכל, ואיזה פלא, אינטרנט - 700שקל.. לא חטפתי מכות רק הפסדתי כמה הזדמניות ללכת לקארטינג למשך איזה חודש חודשיים, אבל ההרגשה לא היתה נעימה ככה לשרוף כסף על עצלנות טהורה.

אז תזהרו מזה, תלמדו מהטעות שלי, זה לא היה נעים.. חחח

פורסם

חברה בוא נעשה קצת סדר!

אף אחד לא עובד עליכם ואף אחד לא גורם לכם לשלם על דברים שלא הייתם אמורים לשלם.

מה שקורה זה שהרבה אנשים לא מודעים לעלויות של השרותים ואז מתפלאים על החיובים.

כל פעולה שמתבצעת מהטלפון מתומחרת באופן אוטומטי על ידי המערכת,אין מצב שיש חיובים שלא בוצעו בפועל.

בקשר לתוכניות שמשלמים על דקה ראשונה מלאה זה נכון וזה מעצבן (אני אומר את זה כמישהו מתוך המערכת), לאומת זאת ברשת פלאפון יש להם תוכנית שהם מפרסמים בהיתלהבות שלא רק הדקה הראשונה מלאה אלה כולם (זאת אומרת דיברת 1 דקה ן-1 שניה תחוייב על 2 דקות, שזאת גנבה לשמה)

זיכויים שמתבצעים בדרך כלל זה לא בגלל טעות מערכת אלה טעות נציג שלא עידכן דבר מה לבקשת הלקוח.

אין פה גנבות!!!

פורסם
חברה בוא נעשה קצת סדר!

אף אחד לא עובד עליכם ואף אחד לא גורם לכם לשלם על דברים שלא הייתם אמורים לשלם.

מה שקורה זה שהרבה אנשים לא מודעים לעלויות של השרותים ואז מתפלאים על החיובים.

כל פעולה שמתבצעת מהטלפון מתומחרת באופן אוטומטי על ידי המערכת,אין מצב שיש חיובים שלא בוצעו בפועל.

בקשר לתוכניות שמשלמים על דקה ראשונה מלאה זה נכון וזה מעצבן (אני אומר את זה כמישהו מתוך המערכת), לאומת זאת ברשת פלאפון יש להם תוכנית שהם מפרסמים בהיתלהבות שלא רק הדקה הראשונה מלאה אלה כולם (זאת אומרת דיברת 1 דקה ן-1 שניה תחוייב על 2 דקות, שזאת גנבה לשמה)

זיכויים שמתבצעים בדרך כלל זה לא בגלל טעות מערכת אלה טעות נציג שלא עידכן דבר מה לבקשת הלקוח.

אין פה גנבות!!![/QUOTE]

אין גנבות.

פורסם
1. רוני, אולי תגיד כבר איזה מכשיר יש לאמא שלך?

2.

שיחה לשירות לקוחות לא עולה כסף וכן עולה לחברת הסלולר זמן נציג ומערכות שהם יקרים יותר מ-7 אג'.

3. T28 כבר לא נתמך. מי שרכש לו ביטוח בלבד לא שילם כי השירות הופסק. מי שהיה לו ביטוח כחלק מתכנית התחייבות שילם על החבילה כמו מקודם מאחר והיא כללה גם הטבות נוספות שאסור לחברת הסלולר להסיר על דעת עצמה.

מי שיש לו T28 מקבל הנחה של בערך 600 ש"ח על כל מכשיר שהוא בוחר, אורנג' "קונה" את ה-T28 המעפן הזה ב-600 ש"ח!!! לקוח שיש לו T28 יכול לקחת נוקיה 3100 בחינם ללא התחייבות לכלום, לא שווה?

גילוי נאות- הכותב מתפרנס כל חודש מחברת סלולר.

:)

נשמע כמו בדיחה גרועה...

היית מחליף את האקורד שנת 2000 שלך בדצ'יה לוגאן חדשה?

לא בטוח בככככלללל

רק בשביל לשים בפורפורציות את ההצעה "הנדיבה" של אורנג'.

לצערי, הנסיון מראה שאין כמו חשבון פלאפון עסקי [רק שם אפשר להתמקח על ה-כ-ל] ומכשיר בכלל עדיף לקנות לבד ולא להיות מחוייב לאף רשת סלולארית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

Gargoyle, לדעתי אתה יכול להתמקח איתם, חבל שלא ניסית.

אה, ואם כבר עוסקים בזה אז זה הזמן לגלות את הרעיון שאני והבוס שלי חשבנו לפתח, אבל חברה אחרת כבר פיתחה (כך לפחות קראתי בעיתון...)

תוכנה שמתלבשת על הנייד ואומרת לכם כל סוף חודש מה החשבון... ככה אין הפתעות... כמובן שהתוכנה עובדת ברמת המכשיר ולא תלוייה בחברת הסלולר...

איך התבעסתי שכבר מישהו אחר עשה את זה... תכננתי לנסוע באימפרזה טורבו בזמן הקרוב.. :)

חפיף.

פורסם

QUOTE]]

תרשה לי לא להסכים איתך

כל חברה סלולארית בארץ כותבת באותיות קטנות, שהגעת SMS ליעדו אינו באחריות החברה והחיוב יבוצע.

זאת אומרת ששלחת SMS, יגיע או לא יגיע, אתה תשלם עליו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
:)

נשמע כמו בדיחה גרועה...

היית מחליף את האקורד שנת 2000 שלך בדצ'יה לוגאן חדשה?

לא בטוח בככככלללל

רק בשביל לשים בפורפורציות את ההצעה "הנדיבה" של אורנג'.

לצערי, הנסיון מראה שאין כמו חשבון פלאפון עסקי [רק שם אפשר להתמקח על ה-כ-ל] ומכשיר בכלל עדיף לקנות לבד ולא להיות מחוייב לאף רשת סלולארית.

רון.

הניסיון שיש לך הוא נחמד אבל אני עובד בשירות לקוחות בתפקידים שונים כבר יותר מארבע שנים...הייתי אומר שכנראה ויש לי יותר ניסיון וידע משיש לך. לקוח פרטי שמדבר הרבה מקבל יחס טוב מאוד וגמישות בנהלים, תאמין לי!

תגיד אתה צוחק עלי? אתה באמת מעדיף T28 על 3100? T28 מכשיר מתקדם מאוד לזמנו...זמנו זה לפני 6 שנים! במושגי מכשירי סלולר מדובר בתקופת נצח. ה-3100 לעומת זאת לא פסגת הטכנולוגיה נכון להיום אבל עדיין עולם אחר לעומת T28 זקן.

אני יכול להכנס מפה ועד מחר לפרמטרים בהם הנוקיה טוב יותר...מה שלא נכון על האקורד מול הלוגאן שם לאקורד יש הרבה יתרונות מוחצים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תרשה לי לא להסכים איתך

כל חברה סלולארית בארץ כותבת באותיות קטנות, שהגעת SMS ליעדו אינו באחריות החברה והחיוב יבוצע.

זאת אומרת ששלחת SMS, יגיע או לא יגיע, אתה תשלם עליו.

אני מרשה לך לא להסכים איתי

אבל מה שאתה אומר זה בעצם שרק בחברות הסלולר יש אותיות קטנות

הכוונה שוב פעם אף אחד לא מסתיר ממך פרטים הכל כתוב.

ואין דבר כזה גנבות זה לא שוק.

פורסם

אז הם לא גונבים, הם פשוט מרמים אותך.

אומרים לך שאתה תשלם עבור שירות שאולי לא תקבל, זה נראה לך תקין לשלם על שירות שלא קיבלת?

מחר אני אבוא ואני אגיד לך, אדוני קיבל שירותי מין טלפוניים! אדוני ישלם!

זה בדיוק אותו המצב והבנאדם שעשה את זה יושב היום בכלא, למה חברות הסלולאר לא נותנות את הדין בעניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...