Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי courier חברת בת של פירלי 185/65/14 ב 980 שקל עם 4 שנים אחריות

או dunlop sp940 ב 990 ש"ח

או toyo מאמצע 2005 ב 790 שקל

כל הצמיגים 186/65/14

בבקשה תעזרו לי לבחור חייב עזרה

לא שמעתי על הקוריור אבל הם נשמעים טוב, ונראים טיפה בטיפה כמו הפירלי...

בבקשה מישהו!

פורסם

הדאנלופ זה 490 לא 940 ככה אני זוכר

איפה קיבלת את ההצעה ? ומה תאריך יצור של הצמיג ?

אם זה תחילת 06, אני קונה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הדנלופ זה דגם 490.

היום על הבוקר קפצתי ל"צמיגי איוב" בכביש עכו חיפה, איפה שעושים שיפורים לגיפים, נכנסתי אליו כדיי לשאול כמה עולים רבעיית צמיגים בגודל 195*65*15, הוא הציע לי כל מיני סוגים,שאלתי על הדנלופ ואמרתי לו שהציעו לי אותם ב 1300 לרביעייה (בשפרעם), הוא אמר לי שהוא ייתן לי באותו מחיר, במקום,סגרתי איתו ושילמתי לו מזומן.

צמיגים מצויינים.

פורסם

הדנלופ הם מ שבוע 45 שנת 2005, אם מישהו יכול להגיד לי במה הוא היה בוחר מהכל, בפירוט למה הצמיג הזה יותר טוב מאחר...

אני אודה לכם מאוד, בבקשה תרשמו משהו כי אני חייב לקנות צמיגים היום...

פורסם

האמת התכוונתי לנסוע לשפרעם לקנות היום, אך סתאם עצרתי לשאול, הוא הציע לי כל מיני חברות שאני לא מכיר, אז שאלתי לגבי הדנלופ 490,ואמרתי לו שאני מתכוון ללכת להחליף עכשיו ממש , הוא אמר לי כמה הציעו לך,אני אתן לך בפחות, אחרי שאמרתי לו 1300 מזומן, הוא לקח מחשבון,עשה כמה חישובים ואמר לי שהוא מרוויח פה רק על העבודה, והוא מוכן להחליף לי רק בגלל שעכשיו זה תחילת חודש ותפסתי אותו במצברוח טוב.

אמרתי לו יאללה, בכיף.

עזוב אותך כל מיני חברות בת, לך על הדנלופ 490 (דגם שני של דנלופ, יש יותר זולים שלהם).

שבוע 45 של 2005, זה בסדר גמור - סוף 2005.

פורסם

לא יודע אם כל כך קשור, אבל אולי בכל זאת מה שאומר יוסיף משהו לדיון המלומד:

הצמיגים שלי אומנם בחתך 60 ולא 65, אבל לפני שהחלפתי עשיתי גם כן סקר שוק ואחד הצמיגים שהוצעו לי כמעט בכל מקום הוא ה-SP490. משיחות שלי עם אנשים שנוסעים על הצמיג הזה קיבלתי תגובות די פושרות, כלומר: זה לא שהוא צמיג כזה רע, פשוט תמורת אותו סכום (אולי עם סטיות קלות) אפשר לקבל תמורה יותר טובה...

בסופו של דבר קניתי צמיג אחר ואני ממש לא מתחרט על הבחירה שלי.

מקווה שעזרתי במשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אהלן,

אני לא מבין למה פתחת עוד שרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=110410

אתה טוחן מים!.

תפסיק להיות עצלן, לך תבדוק עוד הצעות ותגיד לנו מה הדגם של הצמיג TOYO כי אף אחד מאיתנו (או לפחות רובנו) לא קוראים בקפה, או בפנצ'ריות.

אתה מסתבך? לך לאוטודיפו, קבל הצעת מחיר על צמיגי יונירויאל (הבנתי שמוכרים אותם במחירים טובים, שווה בדיקה).

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...