Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך ליישור קו בטויוטה קורולה 96.

אשמח מאוד אם יש למישהו המלצה על מוסך אמין וטוב שמכיר ועובד עם טויוטה (לאו דווקא מורשה) באיזור ירושלים.

כמו"כ לפי מה שראיתי מחיפושים יש המלצות לעשות יישור קו ע"י קניית המוצרים לבד ולתת לאוטו דיפו לעשות את זה.

מה אתם אומרים על האופציה הזאת? הם אמינים? החלקים שהמוסכים שמים הם באמת סוג ד'?

בתודה מראש

פורסם

אל תקנה חלקים ומוצרי הטיפול לבד כי אינך יודע מה מתאים ומה טוב וחוץ מזה חלק מרווח המוסך נובע מחלקי החילוף והוא לא יסכים (וגם אינו חייב) לבצע עבודה עם חלפים שאתה מספק לו וגם אם הם יהיו פגומים תאלץ לשלם למוסך פעמיים עבור העבודה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אל תקנה חלקים ומוצרי הטיפול לבד כי אינך יודע מה מתאים ומה טוב
למה אני לא יכול להתייעץ עם המומחים פה איזה מסננים בדיוק צריך וכו'?

וחוץ מזה חלק מרווח המוסך נובע מחלקי החילוף
לכן שאלתי על אוטו דיפו.

לגבי המוסכים:

א. הם מבינים בטויוטה?

ב. הם יוכלו לעשות יישור קו מלא כולל ניקוי פיזי של אינג'קטורים וצינורות ווקום ממיר קטליטי וכדומ'?

ג. לפנות ספציפית לאיציק / מאיר שדווקא הם יטפלו?

ד. אני יכול לומר שהפנית אותי אליהם?

ותודה על שענית לי כ"כ מהר

תודה גבר.

plucki

פורסם

כל מוסך "מבין" בטויוטה.

לטויוטה יש רכבים מאוד פשוטים לטיפול שגרתי.

אם תרצה לבצע את הטיפול בעצמך \ שכן \ חבר אתה מוזמן לשאול המלצות לחלפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממיר קטליטי לא מנקים. מזרקי דלק אם אינם סתומים לא כדאי סתם לפרק ולנקות אלא אם יש צורך אז לבצע נקוי באינפוזיה. אני ודאתי קודם עם המוסכים האלו אם הם מטפלים בטויוטה ואתה יכול גם למסור ד"ש ממני.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...