Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיטה מודל 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי. בא לי לסבך אתכם קצת...

איך תקראו לקרבורטור\ים בתמונה המצורפת?

אשתי עד עכשיו לא מבינה מה גרם לי לבהות בהם תוך הזלת ריר ולחטוף לה את המצלמה...

אין כאן שום סיבוך מדובר בקרבורטור אחד בעל 3 לועות.

אבל אם שאלתך נגעה בשם ספציפי לקרבורטור הזה - אז אולי שושי (בגלל שהוא משולש).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכיוון ששנינו כנראה טיפוסים שאוהבים לומר את ה"מילה האחרונה", השירשור הזה הולך להיות ארוך...

שוב, המבחן האולטימטיבי, לעניות דעתי, הוא מה תקבל כאשר תזמין קרבורטורים חדשים לאלפטא (או גולייטה, ברלינה, ספיידר וכו'). לשיטתך, צריך להזמין 4 קרבורטורים, ואז תקבל 4 קרבורטורים עם 8 לועות (או 8 ונטורים) בסה"כ. פי שניים ממה שצריך. סמנטיקה מגדירה את המושג שבו כולם משתמשים כדי לתאר משהו. למיטב ידיעתי, WEBER 40 בעולם הגדול נקרא "קרבורטור אחד".

עכשיו תורך, ושבוע טוב.

קובי

מאז שהתחתנתי הפסקתי לייחל לומר את המילה האחרונה - ויתרתי מזמן

לענייננו - גם כאן אני לא מוצא צורך ממשי לומר את המילה האחרונה, אבל עדיין משועשע מהויכוח . האם אנחנו חלוקים בדיעותנו לגבי ההגדרה מהו קרבורטור כפול ומה נחשב שני קרבורטורים - אולי עדיף שנתחיל בזה ?

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
מאז שהתחתנתי הפסקתי לייחל לומר את המילה האחרונה - ויתרתי מזמן

לענייננו - גם כאן אני לא מוצא צורך ממשי לומר את המילה האחרונה, אבל עדיין משועשע מהויכוח . האם אנחנו חלוקים בדיעותנו לגבי ההגדרה מהו קרבורטור כפול ומה נחשב שני קרבורטורים - אולי עדיף שנתחיל בזה ?

ניראה לי שקצת ייגענו את חברי הפורום בויכוח הזה, אז אולי נמשיך אותו פנים-אל-פנים? אם אתה מגיע למפגשי שישי בתל-אביב, זה יכול להיות מיקום מצויין. הבירה עלי.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ניראה לי שקצת ייגענו את חברי הפורום בויכוח הזה, אז אולי נמשיך אותו פנים-אל-פנים? אם אתה מגיע למפגשי שישי בתל-אביב, זה יכול להיות מיקום מצויין. הבירה עלי.

בברכה,

קובי

בשמחה

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
אוקיי. בא לי לסבך אתכם קצת...

איך תקראו לקרבורטור\ים בתמונה המצורפת?

אשתי עד עכשיו לא מבינה מה גרם לי לבהות בהם תוך הזלת ריר ולחטוף לה את המצלמה...

אין כמו טריפל בהכל זה הולך מצויין.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...